selam kızlar sebin sansli hoşgeldiniz
nasılsınız?
sebin sabahtan tek0633 geldi sohbet ettik biraz
evet yaaa cook uzun zaman oldu ben bu topigi kaybettim biaraa isim degismi galiba bulamiyodum saolsun ayselcim haber verdi de sizleri tekrardan bulabildim,,,yeni sayilmaz ama cok erken kalktigimida soyleyemembugun esim evdeydi benimde bi okulda randevum vardi oyuzden kendi okulum yoktu evdeydim 11 de kalktigimi varsayarsak birazcik gunaydin olur diye demistim ama baktimki saat 12 bucuk ogle molasi vakti gelmis turkiyede dedim hadi tunaydin diyim bari :dance:
selam kızlar sebin sansli hoşgeldiniz
nasılsınız?
sebin sabahtan tek0633 geldi sohbet ettik biraz
ay kuzum senin için günaydın olsun..ne güzel yat valla...bende haftasonu gezdim gezdim uyumadım...dün akşam spora gittim 8 de eve geldim dula bile girmeden bir dalmışım sabah işe zor kalktım...10saat uyumuşum eşofmanalrım üstümde...rezillik
YAAAkaçırdım desene.nasılmış?neden yokmuş ne zamandır?
ama varya ne rahat uyumussundur oyle,,,saol tatlim bi kendimi toparlayabilsem kalkmam lazim,sac bas kiyafet makyaj fln saat 2de esimle buluscaz okulun yakininda beraber gidicez ordan,,,
kızlar günaydın nasılsınız
akşam biraz erken uyudum ama yorgunluk atamadım
bu akşamda erken yatmayı planlıyorum
sporu rejimi de bıraktımm
bu aralar pek relax oldum:roflol:
aayy bende biran once okuluma baslayimda kossusturmacam olsun diye dua ediyorum,,,cok skci benim icin inanki,,,ben evde oturdukca skliyorum biseyler yapmam biseylerle ugrasmam lazim,,,oyuzden dil okulum bitmis olmasina ragmen haala gidiyorum gonullu olarak evde oturmamak icin,,,hocalarim diyo en okulumuzun ozel kacaklarindansin,,,,benimle birlikte baslayip kursu bitirenler okulun onunden gecmiyo ben haala haftanin 3 gunu bazen 4 gunu okuldayim oglen 1 den 4 e kadar hahahhaa,,,,neyse bacilarim ben kactim hazirlanmam lazim cikicam ,,,,kendinize cok iyi bakin sohbtde guzel ama cikmam lzim okulla randevum vardi,,,,opptum bacilarim sizleri ,,,,baaay gorusmek uzere...
insanın vücudu istiyor bazen.bu arakar sürekli uyku modunda olsam da önce den de arada bir akşam erkenden yatardım.dinlenirdi vücudum
oyyy oyyy ben eve geç gidiyorum yemek falan derken
geç saate kalıyorum
senin bebiş uyku moduna sokmuştur tatlımmmm
akannehir
yakında ağırlaşmaya başlar seni daha çok yormaya başlar bugünler kolay günlerin olumunekankayizsmile
sizi de sürekli uyutmaya çalışan bebekleriniz olsun inş.
akşam biraz erken uyudum ama yorgunluk atamadım
bu akşamda erken yatmayı planlıyorum
sporu rejimi de bıraktımm
bu aralar pek relax oldum:roflol:
amin inşallah tatlım
annelik duygusu nasıl bişey anlatsana arkadaşımbilmiyorumkismile
süpersin..sağol bana sormak istediğim herşeyi en ince ayrıntsına kadar yazmışsın...benimde daha hiç adet düzensizliğim olmadı ama her iki yumurtamdada inci inci foliklerim var.... adetinin 2. günümü 3. günümü gitmek lazım doktora
Canım benim nasıl eşin düzeldi mi? geçmiş olsun tatlım.
Canım tahminen 3, yada 4. günü gelirdi genelde 3,.günü kanama başlardı tatlım.
Bu hafta tarihleri yakın günü olan arkadaşlar var inş. bol hamiş haberi alırız tatlım
teşekkür ederim canım yerimsenibencanım sanada iyi haftalar....öpüyorum seni...eşinede geçmiş olsun
sağ ol mugişcim. yerimsenibenGecmıs olsun Gaye kocısıne