Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam sebincim hosgeldin tatlm
sebiinn hoşgeldin canım.. iyisin dimi bir problemin yok?
aman dikkat et kendinee.... bebişe iyi bak..
hoşbulduk papatyam nasılsın?
ben pkoluyum sebinciğim adetlerim düzensiz ama bu sefer şüphelendim yani kahverengi leke gelip durunca sadece 1-2 damla geldi sağ bacağımda kasıktan çekiliyor iğne batıyor gibi bu pko çok kafa karıştırıyor normal adetlerim düzenli olsa daha sağlıklı düşünebilecem ama sinir ediyor beni
Sebincim huhuuu hosgeldin nasilsin?
:roflol: canım ya süpersin valla okudum sabah sabah bi kahkaha attım ki sorma testin pozitif çıkacagı varsa da negatif çıkmıştır kızIyiyim tatlim kirmizilari bekliyorum. Bugün 3.günüm ama bisi yok hala.
Dün test yapmistim diger topicde yazdim beceremedim testi Tabiki sonucta o yüzden negatif cikti kaydirigubbakcemile3 Yarin yada cuma tekrar yapcam
iyiyim çok şükür canım.haliyle var sıkıntılarım ama olsun
hamile kalmadan önceki son 2 ay benim de çok düzensizdi.pko olup hamile kalan arkadaşımız var içimizde 2. de niye sen olmayasın. inş.:Saruboceq:
bu topikteki hatunlar eski galiba, ben tanımıyom heç birinizi ama olsun.. inşallah tanışamadan giderik de gebeler topiğinde tanışırık opuyorumnanaktan
şükür kavuşturanaaaaaaa opuyorumnanaktan
:roflol: canım ya süpersin valla okudum sabah sabah bi kahkaha attım ki sorma testin pozitif çıkacagı varsa da negatif çıkmıştır kız
Haha..Bende cok güldüm kendime zaten
Iyiyim tatlim kirmizilari bekliyorum. Bugün 3.günüm ama bisi yok hala.
Dün test yapmistim diger topicde yazdim beceremedim testi Tabiki sonucta o yüzden negatif cikti kaydirigubbakcemile3 Yarin yada cuma tekrar yapcam
:roflol: canım ya süpersin valla okudum sabah sabah bi kahkaha attım ki sorma testin pozitif çıkacagı varsa da negatif çıkmıştır kız
selam canım nasılsın uzun zamandır karşılaşmıyorduk yaramaz nasıl bakalım iyimisiniz opuyorumnanaktan
ayy sağol tatlım Allah seninde bebeğini kucağına sağ salim almayı nasip eder inşalah tabi benimde herkesinde :teselli:
aman yahuu kızlar benım kahve leke geldı yıne ....
sanırım bu ayı da pas gectık kafamçokkarıştı
Haha..Bende cok güldüm kendime zaten
ben görmedim o yazı nerde?
canım kırmızıları görmeden kafanı karıştırma hemen kahverengi leke hep görülür biliyorsun ki:1rolleyes: