Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebiinn hoşgeldin canım.. iyisin dimi bir problemin yok?
aman dikkat et kendinee.... bebişe iyi bak.. :emir_bebek:

selam bende geldim iyiyim kızlar ya üzülüyo insan ama çabuk geçiyo yeni doktor randevuları aldım bile 3. iğnem için bunuda deneyelim hayırlısıyla bitsin.............

hayırlı olsun canım.inş. sonu güzel olur:Saruboceq:

selam kızlar.. ben de şubat ayında çift çizgi istiyorummm..
beni de alın listeyeeeeeeee :CüvCüv:

aldık gitti seni de ama tatlım ya profil resmindeki kedi çok mutsuz görünüyor mutlu olanı yokmuydu negatif enerji verir bu kaydirigubbakcemile3

eda gülüş..
umudunuzu yitirmeyin kızlar.... hayırlısı böyleymiş demekki deyin umutlu olun.. en hayırlı en güzel zamanda gelicek minik mucizeler..buna inanın lütfen....
rabbim dualarınızı kabul etsin canlarım.. hepinize hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin....:Saruboceq:

ay hadi inş.canım çalışıyormusun bilmiyorum ama kahverengi lekeler ben de de oldu ve drum dinlenmen gerekiyor dedi.geçen hafta raporluydum.bol bol su iç ve mutlaka uzan yat.ayakta durma ve yürüme.ayyyy hamile olab ilirsin walla.dikkat et kendini yorma

ben pkoluyum sebinciğim adetlerim düzensiz ama bu sefer şüphelendim yani kahverengi leke gelip durunca sadece 1-2 damla geldi sağ bacağımda kasıktan çekiliyor iğne batıyor gibi bu pko çok kafa karıştırıyor normal adetlerim düzenli olsa daha sağlıklı düşünebilecem ama sinir ediyor beni

hoşbulldduummmm =))
iyi gidiyor çok şüküürr...duygusallık hassaslık yok diyodum ya.. az önce müdürümün yanındaydım.. konuşuyoduk.. tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım senağlama
ayy ben hiç kimsenin yanında ağlamadım yani... güçlüyümdür... ilk kez birinin yanında ağladım.. ki kendisi müdürüm.. kendimi çok zayıf, aciz hissettim karşısında ohaoldumsmile
ama napiimm.. herşey hormonların suçu.. böylece haberi kendisiyle paylaşmak zorunda kaldım :jeyyar:

canım benim kötü oluyor insan evet. ama olsun hamişsin nede olsa gerisini boşverrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sebin canımm kendine dikkat etmeye devam et tatlım nasıl rahatsan öyle çalış
ayaklarını uzat ara ara dinlen
sağlığın ve bebişin daha önemli bitanemmm

ee nasılsınız benım16 subatt ınsalla gelmes benım be burdakı butun arkadaslarıın

bu topikteki hatunlar eski galiba, ben tanımıyom heç birinizi ama olsun.. inşallah tanışamadan giderik de gebeler topiğinde tanışırık opuyorumnanaktan

mrb kızlar,nasılsınız? a.s.

Görünce kazen de liste yapmaya başladı sandım akannehir :roflol:

Siz de taşına taşına bi hal oldunuz ama neyse hayırlı olsun topiğiniz,İnşallah kazen uğurlu gelir de listeniz hamilelerle dolar,yazacak yer bulamazsınız inşallah :Saruboceq: :lepi:

X