Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.. ben de şubat ayında çift çizgi istiyorummm..
beni de alın listeyeeeeeeee :CüvCüv:
selam bende geldim iyiyim kızlar ya üzülüyo insan ama çabuk geçiyo yeni doktor randevuları aldım bile 3. iğnem için bunuda deneyelim hayırlısıyla bitsin.............
ay hadi inş.canım çalışıyormusun bilmiyorum ama kahverengi lekeler ben de de oldu ve drum dinlenmen gerekiyor dedi.geçen hafta raporluydum.bol bol su iç ve mutlaka uzan yat.ayakta durma ve yürüme.ayyyy hamile olab ilirsin walla.dikkat et kendini yorma
hoşgeldin canımm
tarihini ver ekleyelim seniii
hoşbulldduummmm =))
iyi gidiyor çok şüküürr...duygusallık hassaslık yok diyodum ya.. az önce müdürümün yanındaydım.. konuşuyoduk.. tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım senağlama
ayy ben hiç kimsenin yanında ağlamadım yani... güçlüyümdür... ilk kez birinin yanında ağladım.. ki kendisi müdürüm.. kendimi çok zayıf, aciz hissettim karşısında ohaoldumsmile
ama napiimm.. herşey hormonların suçu.. böylece haberi kendisiyle paylaşmak zorunda kaldım :jeyyar:
sat ım 8 ocak...
3-4 aydır çalışıyoruz ama yok henüzzzz.. :1no2:
canım beklediğin tarihi verme gerekiyor
bizde 7 aydır çalışmaya çalışıyoruz
hoşgeldin inşallah görürsün çift çizgileri canım
hmmm...
cahil kalmışım.. 13 şubat..
ee nasılsınız benım16 subatt ınsalla gelmes benım be burdakı butun arkadaslarıın