Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.negatifi görünce tekrar ovs.t aldım ben hazırım,wouuu sabaha kadar danssss dansssBu sabah ben de yaptım Bi tık olduğu yok hayırlısı ne diyelim bu üçüncüde olur belkı
Canım çok sevindim hayırlı olsunArkadaşlar ben bugün sabah idrar testi yapıp pozitif gördüm. Sonra kan verdim hemen ve onda da pozitif çıktı çok şükür. HCG değeri 254 gösteriyor. Hiç ama hiç belirti olmadan, hiç akıntı olmadan da hamile olunabiliyormus bunu görmüş oldum. Testi o kadar umutsuz yaptım ki, negatifi görüp söktürücü çayımı içeyim diye. Ama nasib oldu. 16 aydır korunmadik ve ikinci ay femara+Klein tedavisi ve çatlatma iğnesi ile oldu. Ben bir de ektra olarak c-life macun kullandım etkisi oldu mu bilmem ama ihtimal var. İlk ay hiç yumurta gelismemisken bu ay bir tane ve istenilen boyutta gelişmiş bir yumurta oluştu. İlaçların mi etkisi, macunun mu bilmiyorum ama çok şükür...
Hangi marka bnde alcam yaa2.negatifi görünce tekrar ovs.t aldım ben hazırım,wouuu sabaha kadar danssss dansss![]()
Teşekkür ederim arkadaşım. Önümüzdeki ay buradaki herkesin güzel haberlerini almak nasib olur inşallahT
Canım çok sevindim hayırlı olsun ☺
Hangi marka bnde alcam yaa
Gözünüz aydın canımArkadaşlar ben bugün sabah idrar testi yapıp pozitif gördüm. Sonra kan verdim hemen ve onda da pozitif çıktı çok şükür. HCG değeri 254 gösteriyor. Hiç ama hiç belirti olmadan, hiç akıntı olmadan da hamile olunabiliyormus bunu görmüş oldum. Testi o kadar umutsuz yaptım ki, negatifi görüp söktürücü çayımı içeyim diye. Ama nasib oldu. 16 aydır korunmadik ve ikinci ay femara+Klein tedavisi ve çatlatma iğnesi ile oldu. Ben bir de ektra olarak c-life macun kullandım etkisi oldu mu bilmem ama ihtimal var. İlk ay hiç yumurta gelismemisken bu ay bir tane ve istenilen boyutta gelişmiş bir yumurta oluştu. İlaçların mi etkisi, macunun mu bilmiyorum ama çok şükür...
Hayit tohumu çok dolanıyor nette kullansam mı bılemedm fikriniz var mLaboquick marka canım
Cabım inş olur bazen geö döllenme gibi bişi oluyormus inş hamılesindrKızlar bana bı fikir verebilir misiniz. Bende aşılamanın 15. Günü test yaptım çok silik çıktı. 16. Günü hiç birşey çıkmadı bende gidip kan verdim kandada çıkmadı. Ama adetim 4 gün gecikti ve hiç bir şekilde adet olucak gibi değilim. Burdan bir mucize cikarmi
Ayy inşallah öyledir canım bu ay çok inandım olucagina 3. Aşılamam 4.olmasin inşallahCabım inş olur bazen geö döllenme gibi bişi oluyormus inş hamılesindr
Ben c-life aldım onu kullanacağım o bitince duydum hayıt tohumuna başlayım diyorum inşallah işe yarar yenii regl oldumHayit tohumu çok dolanıyor nette kullansam mı bılemedm fikriniz var m
İnşallah bebiş vardır canım rabbim yar ve yardımcın olsunAyy inşallah öyledir canım bu ay çok inandım olucagina 3. Aşılamam 4.olmasin inşallah
Amin canım inşallahİnşallah bebiş vardır canım rabbim yar ve yardımcın olsunAmin
Canım malesef kanda çıkmadıysa yokturKızlar bana bı fikir verebilir misiniz. Bende aşılamanın 15. Günü test yaptım çok silik çıktı. 16. Günü hiç birşey çıkmadı bende gidip kan verdim kandada çıkmadı. Ama adetim 4 gün gecikti ve hiç bir şekilde adet olucak gibi değilim. Burdan bir mucize cikarmi
Bende öyle düşünüyorum da işte umut ediyorum belki diyorumCanım malesef kanda çıkmadıysa yoktur![]()
Ama adet olmazsan tekrar bi kan ver belki diyim inşallah olur.Ama en son ilişkiden sonra 10 güne kanda çıkar deniliyor.Bende öyle düşünüyorum da işte umut ediyorum belki diyorum![]()
Bilmiyorum ki canım adetim şuan 4 gün gecikti 3 4 gün daha bekliycem hala olmazsam bidaha kan veririm çünkü bu durum benim için normal değil. Benim günüm hiç gecmezdiAma adet olmazsan tekrar bi kan ver belki diyim inşallah olur.Ama en son ilişkiden sonra 10 güne kanda çıkar deniliyor.
Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum 11 de olmam alzımdı bi kaç saat mnce oldum,iğneden geç olmuş olabilirim düşüncesindeyim ,sen de iğne olduysan belki ondandır .Bilmiyorum ki canım adetim şuan 4 gün gecikti 3 4 gün daha bekliycem hala olmazsam bidaha kan veririm çünkü bu durum benim için normal değil. Benim günüm hiç gecmezdi