Subat ayinda BRUKSEL tup bebekde tranfer yaptiranlar

Zuzuelif1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
44
12
3
34
Meraba ilk kez burda konu aciyorum ayin 30 unda dondurulmusdan transfer oldum burdada bnm gibi olanlar varmi merak ettim neler yasiyosunuz neler hissediyosunuz ben suan adet olacakmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum

Meraba ilk kez burda konu aciyorum ayin 30 unda dondurulmusdan transfer oldum burdada bnm gibi olanlar varmi merak ettim neler yasiyosunuz neler hissediyosunuz ben suan adet olacakmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum
Canım merhaba hayırlı olsun ben de geçen ay orda tedavi oldum. Çok şükür sonucum pozitif. Benim altı haftalık oldu halen daha adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor çok normal yani

Ne guzell rabbim banada tattirir insallah o sevinci stresteyim bide kizimin bakimi ne kadar ailemle olsamda surekli beni istiyo sallaniyo sarilio kucagima cikmak istioyo gerci zorlayacak harekrt etmemeye calisiyorum ama sonrada vicdan ve korku oluyo insallah bende pazartesi sonuc alirim instagraminiz varsa sayfama da beklerim elifzumra_ile_oyunvakti

ben geçen sene şubatta ilk denemeyi orada yaptım ve şuan oğlum 4 aylık oldu :) inşallah senin de sonucun pozitif çıkar canım

M
Merhaba bende Yücel bey de önce laporoskopi histereskopi sonra insallah tup bebek yaptıracam .Benim sorunum hidrosalpinks(sağ tup te sıvı toplanması)ve eşinde de oligospermi.ilk oğluma da tup bebekle sahip oldum.Benim sıkıntım sezeryandan sonrası oluşmuş. Senin sonucunu merak ettim.İnşallah pozitif tir.

Olmadj canim sonuc negatif allahtan bi evkadim oldu sukur ikinciyi denemistik dondurulmusla galiba taze denicem domdurulmusum var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…