Meraba ilk kez burda konu aciyorum ayin 30 unda dondurulmusdan transfer oldum burdada bnm gibi olanlar varmi merak ettim neler yasiyosunuz neler hissediyosunuz ben suan adet olacakmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum
Meraba ilk kez burda konu aciyorum ayin 30 unda dondurulmusdan transfer oldum burdada bnm gibi olanlar varmi merak ettim neler yasiyosunuz neler hissediyosunuz ben suan adet olacakmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum
Canım merhaba hayırlı olsun ben de geçen ay orda tedavi oldum. Çok şükür sonucum pozitif. Benim altı haftalık oldu halen daha adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor çok normal yani
ben geçen sene şubatta ilk denemeyi orada yaptım ve şuan oğlum 4 aylık oldu :) inşallah senin de sonucun pozitif çıkar canım[/QUOTE
Masalllah ne guzel bugun baya agrim oldu ilkinde karnim su topladigi icin onunla ugrastigimizdan hic anlamamistim adet olacakmis gibi agrim var insallah sizin gibi olumlu sonuc alirom bende
Merhaba bende Yücel bey de önce laporoskopi histereskopi sonra insallah tup bebek yaptıracam .Benim sorunum hidrosalpinks(sağ tup te sıvı toplanması)ve eşinde de oligospermi.ilk oğluma da tup bebekle sahip oldum.Benim sıkıntım sezeryandan sonrası oluşmuş. Senin sonucunu merak ettim.İnşallah pozitif tir.