- 24 Kasım 2017
- 620
- 360
Merhabalar kızlar ben en son 25 Şubat da regl oldum,şu an 13+5 günlük hamileyim.Düşük riskim olmadığı için eşimle birlikte olabileceğimizi söylemişti doktorumuz ve bu sabah birlikte olduktan yaklaşık 2 saat sonra kahverengi lekelenme oldu korktuk tabi,beni takip eden doktorum hastanede olmadığı için başka bir hastaneye gittik bebeği bakıldı ultrasonla ve herşey yolunda,gayet hareketli dedi orada ki doktor bizde gördük ama yine de sağlama almak için 1 tane iğne yapıldı kendi doktorumu aradım sordum yaptır dedi.Neyse döndük geldik eve ama selpakla kontrol ediyorum ara ara ve devam ediyor o kahverengi leke ve kendi doktorum sabah da devam ediyorsa gel bakalım dedi inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Ve bir de yaklaşık 3 saattir falan sağ tarafımda bebek sanırım çünkü sağ tarafım daha şiş ve sert ayrıca eğildiğim zaman bildiğin orada olduğu fark ediliyor.Sizde de oluyor mu böyle bir şey? Ve bir de kasık sancım var şiddetli değil ama ara ara kramp gibi oluyor rahim büyüdüğü için mi bu sizde yaşıyor musunuz kızlar?