Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Walla cnım çok sevindim.ALLAh'ım Sağ salim elinize versin...
Cuma günü biizde keseyi gördük 5 haftalıkmış.. Bizim ilk bebişimiz çok heyecanlıyız... haberlerini bekliyoruz.

hamıle olanları bende tebrık ederım sonuc bekleyenlerede iyi sanslar bende marta transfer oldum burdanda sonuclarımızı yazarız burası ılk lıstemizdi sonucta dagılmayalım burdanda

hamıle olanları bende tebrık ederım sonuc bekleyenlerede iyi sanslar bende marta transfer oldum burdanda sonuclarımızı yazarız burası ılk lıstemizdi sonucta dagılmayalım burdanda
Bencede bu konuda kalalım dağılmayalım bu konu şubat ve diğer aylar pozitif bekleyenler olsun ve tabiki bu aylarda hamile kalanlar

selam arkadaslar benim adetim bugün itibariyle 2 gün gecikti hos benim hep 5 6 gün gecikir yani ayın 20de olmam lazım ben 26 diyorum hep 4 5 6 ileri atıyor bugün dayanamadım test yaptım koca bir NEGATİFsanki cok kırmıs gibi kalkıp test yapıp kendi kendimi strese sokup üzüyorum kasıklarımda cok agrıyor bakalım pazartesiye kadar yine bekliyeyim nasıl gecer su 5 gün bilmiyorum cokta stres var offf offf hadin hayırlısı bu adet gecikince nefret ediyorum kendimden varyaa

Dijital hamilelik testi ile test yaptim az once. hamile degilmisim ancak testi sabirsizligim yuzunden cok erken yaptigimi biliyorum. yine de hala umut var icimde..

slm kizlarr 11 gun geldi gecti adet yok gecen ayda gecikmisti:S ufff gecen cuma test yaptim o da negatifti gecen ay doktora gittim hersey normal dedi ay ben ne yapsam yah:S:26:

selam canım acaba cokmu stres yapıyosunda bukadar gecikti

yok canim aksine bu ay cok sakinim de evlenmeden once adet duzensizligi vardi evlendim duzeldi simdi cocuk yapmaya karar verdik 2 ci ayimizdayiz hala adet cok ama belim ama kasiklarim agiriyor da yok yani bari bebis olsa ki INSALLAH vardir:)

evet kızlar bugün kan verdim ama sonucu yarın sabah alıp göstericem doktora yalnız interetten baktım test sonucuna değer 184,62 yazıyo ve pozitif diyo acaba hamilemiyim ya anlamadım

evet kızlar bugün kan verdim ama sonucu yarın sabah alıp göstericem doktora yalnız interetten baktım test sonucuna değer 184,62 yazıyo ve pozitif diyo acaba hamilemiyim ya anlamadım

tebrik ederim canım tabikide hamilesin sonuc pozitif denmiş zaten allah sasglıkla kucagına almayı nasip etsin

yok canim aksine bu ay cok sakinim de evlenmeden once adet duzensizligi vardi evlendim duzeldi simdi cocuk yapmaya karar verdik 2 ci ayimizdayiz hala adet cok ama belim ama kasiklarim agiriyor da yok yani bari bebis olsa ki INSALLAH vardir:)

canım kac günde bir adet oluyorsun benimde hep bi hafta gecer sonra adet olurum cok nadir günümde olurum vallabende 2.yi düsünüyorum bende 3. ayımdayım bakalım hayırlısı bekliyecez o bekliyordur zamanını tez zamanda hayırla bebişlerimiz olurda alırız kucagımıza insallah

iki gündür giremiyodum bugün ilk işim sayfamızı açmak oldu açtığım anda çok güzel şeyler okudom hamişler artmı harika sizlerden böle güzel haberler alınca bende umutlanıyorum inşallah bende güzel haberler veririm kaldı iki gün ama bende hiç hamilelik belirtisi kalmadı :18:

kızlar benide bu ay es geçin malesef bebiş yok 2 günde geçmişti ilk defa çok umutlanmıştım 2 yıldır hep aynı hazinle karşılaşıyor bazende anne olmayacağım gibime geliyor neyse bekleyenlerede rabbim hayırlı sonuçlar versin ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…