How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

merhaba kızlar su saat oldu kac kere wc ye gittim sayısını unuttum :):)kırmızılar ziyarete gelmişmi diye ama cok şükür yok bişi
acaippp midem bulanıyor böle içten içten yaa anlatamamm size kac gündür hi. Böyle birsey hissetmemiştim ve karnımın alt kısmı kasıkları dogru acaiğ bir sancı var adet sancısı gibi deil ama içten içte bir agrı
:31:
bebek sancıları olsun inşallahh....
kızlar sabah eşimle doktora gittik... Keseyi gördük :) 5+5 günlük hamileyim... :) ayy çok garip bir duygu. Kalp atışlarını duymadık henüz. Zaten normalmiş. Bakalım bir 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem. Inşallah yine bir aksilik çıkmaz. Bütün endişelerim gitti. Bebişimin kesesini görünce. Allah herkese nasip etsin. Tüm isteyenlere tez vakitte inşallah.. Bunun dışında toxoplazma testi yaptıracağım. Köpek beslediğimiz için. Medical park'a gitmeyi ve orada da doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse.

mavibattaniye senden haberler bekliyorduk çok sevindirik oldum tatlım.... Keyfini çıkar ...

Kızlarrrrrr wc ye gittim az önce karnım ağrıyor penbe kan geldi hamilelik suya mı düştü sanırım adetim gelecek. Hala hamile olma olasılığı varmı ????????? :(

Kızlarrrrrr wc ye gittim az önce karnım ağrıyor penbe kan geldi hamilelik suya mı düştü sanırım adetim gelecek. Hala hamile olma olasılığı varmı ????????? :( Ama bütün belirtiler vardı :27:

Kızlar,
Dün kan tahlilim 700 lerde çıktı.1500 lerde kese görünürmüş.Cuma günü gel.Ult. bakalım dedim.Cuma günü Allah'ın izniyele görücez keseyi.İnşallah bi aksilik çıkmaz.Cuma gününden sonra sana hamile diyebiliriz dedi.
Lütfen dua edin ya...

Kızlar,
Dün kan tahlilim 700 lerde çıktı.1500 lerde kese görünürmüş.Cuma günü gel.Ult. bakalım dedim.Cuma günü Allah'ın izniyele görücez keseyi.İnşallah bi aksilik çıkmaz.Cuma gününden sonra sana hamile diyebiliriz dedi.
Lütfen dua edin ya...

İşallah canım dualarımız seninle hayırlısıyla güzel haber alırsın işallah.

kızlar herkese merhaba listeye beni de alırmısınız benim 25 şubat bat ,
ama inşallah görmem kırmızıları da bebiş gelir onu yerine,
hamile olan bütün arkadaşaları kutlarım ne güzel bir sevinç yaşamışsınız,
Allah inşallah isteyen herkese nasip eder :)))

Kızlarrrrrr wc ye gittim az önce karnım ağrıyor penbe kan geldi hamilelik suya mı düştü sanırım adetim gelecek. Hala hamile olma olasılığı varmı ????????? :( Ama bütün belirtiler vardı :27:

yerleşme kanamasıdır canım bikac akadas öyle oldu hamile cıktı biliyorsun sıkma canını
sen bekle bakalım

Kızlar,
Lütfen dua edin ya...
haydi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar adetime daha 3 gün var ama az önce kahverengi akıntı geldi benden neden sizce regl öncesi olmazdı hiç böyle akıntılar

kızlar adetime daha 3 gün var ama az önce kahverengi akıntı geldi benden neden sizce regl öncesi olmazdı hiç böyle akıntılar

vallaha ben artık olabilecek hiçbirseye şaşırmıyorum ,,herhangi birseyede yorum yapamıyorum, o kadar değişken bir konu ki şaşıp kalıyorum..

kızlar herkese merhaba listeye beni de alırmısınız benim 25 şubat bat ,
ama inşallah görmem kırmızıları da bebiş gelir onu yerine,
hamile olan bütün arkadaşaları kutlarım ne güzel bir sevinç yaşamışsınız,
Allah inşallah isteyen herkese nasip eder :)))

Hımmmi sen hala şubatı bekleyenlerdensin desene arkadaşım:) İnşallah güzel haberler alırsın, burdaki listeye eklerim ben seni:)

Kızlar,
Lütfen dua edin ya...

İnşallah hayatım dualarımız seninle, ee ben seni hamile kabul ettim bile bi de..:)

kızlar benim de bat 18 şubattı adetim başladı galiba kahverengi akıntıyla birlikte :(( geçen aya göre 6 gün öne geldi. 9.ayın sonunda yine hüsrannnnnnn

benim geçen ay hem kanamam oldu hem göğsümde ağrı bissürü belirti 4 gün adet gecikmesi doktora gittim yumurtlamama baktı hiç yok dedi şaşırdı adetin 3. günü gel dedi gittim bi baktı yumurtalar büyümüş meğersem adet döneminde çatlıyomuş yumurtalar hemen adetimi durdurdu şimdi yumurtladım iğnemide oldum bugün testte silik çizgi çıktı bekliyorum 2 gün sonra tamamen belli olacak

bugün kırmızıları gördüm.2 gün gecikmişti,hamileyim diye umutlanmıştım,hayırlısı.artık marta kaldı umutlar

kızlar benim de bat 18 şubattı adetim başladı galiba kahverengi akıntıyla birlikte :(( geçen aya göre 6 gün öne geldi. 9.ayın sonunda yine hüsrannnnnnn

sadece kahverengi lekenlenme mi yoksa tamamen başladı mı adetin? yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm de..

Back