How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

cok tesekkur ederım tatlım.tek bebeklere gore daha rısklı bır sekılde hamıslık gecırmek var tabıkı ınsallah bende oyle yatma olayları erken dogum falan olmaz dua edın kızlar bana

hiç düşünme öyle şeyler, benim tanıdığım bir kaç ikiz annesi var, gayet rahattılar ve doğuma kadar çalıştılar üstelik, iyi düşün iyi olsun tatlım...:nazar:

Son düzenleme:
Canim doktora gitmek istemiyorum bazit bir adet gecikmesi olabilir gecen ay yasadim ayni seyi ama adet belirtilerim vardi da gelmiyordu simdi hic belirti yok adete dahil :S adet te yok biraz daha beklemeliyim...

yaaa canım aynı durumdayız bugün de gelmedi hiç belirtisi de yok gelemez olurlar inşallah mutlu haberler alırız.. umut ediyorum valla bi yandan da adet gecikmesi dir belki diye üzülüyorum ne zor bi durum ya ne üzülebiliyoz ne sevinebiliyoz bi haber artık....

yaaa canım aynı durumdayız bugün de gelmedi hiç belirtisi de yok gelemez olurlar inşallah mutlu haberler alırız.. umut ediyorum valla bi yandan da adet gecikmesi dir belki diye üzülüyorum ne zor bi durum ya ne üzülebiliyoz ne sevinebiliyoz bi haber artık....

sorma canim ya napicagini bilmiyor insan insallah mutlu haberlerle gelir bu gecikme cok merak ediyorum ben de her hangi bir belirtin var mi? seninde ilk hamilelik olucak her halde?

Canim doktora gitmek istemiyorum bazit bir adet gecikmesi olabilir gecen ay yasadim ayni seyi ama adet belirtilerim vardi da gelmiyordu simdi hic belirti yok adete dahil :S adet te yok biraz daha beklemeliyim...

ay çok zor ya, tahmin edebiliyorum içindeki gerilimi ve heyecanı, inşallah güzel sonuçlanır tatlım, dolu göbüşle çıkarsın bu süreçten..:49:

merhaba arkadaşlar

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısı ile bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah
al
formunuzu okurken çok heyecanlandım
allah ın izni ile şanslı şubat belki banada uğur getirir dedim ve aranızda olmak istedim.

bat 27 şubat

Hoşgeldin:) İnşallah uğuru sana da bulaşır güzel haberlerini alırız senin de;)

sorma canim ya napicagini bilmiyor insan insallah mutlu haberlerle gelir bu gecikme cok merak ediyorum ben de her hangi bir belirtin var mi? seninde ilk hamilelik olucak her halde?

valla bilmiyorum daha önceki adet belirtilerim falan yok sanki hani kendimi dinliyorum geçen ay önceki ay böylemiydi falan diyorum sanki bu sefer değişik.. canım 6 aydır deniyoruz olursa evet ilk olacak inşallah inşallah olur bizde hamileyiz deriz..

ay çok zor ya, tahmin edebiliyorum içindeki gerilimi ve heyecanı, inşallah güzel sonuçlanır tatlım, dolu göbüşle çıkarsın bu süreçten..:49:

Hoşgeldin:) İnşallah uğuru sana da bulaşır güzel haberlerini alırız senin de;)

Insallah tatlim benim hepimizin gobisleri olsun bu yaz hayilrisi olsun

valla bilmiyorum daha önceki adet belirtilerim falan yok sanki hani kendimi dinliyorum geçen ay önceki ay böylemiydi falan diyorum sanki bu sefer değişik.. canım 6 aydır deniyoruz olursa evet ilk olacak inşallah inşallah olur bizde hamileyiz deriz..

merak etme canım olur takma kafana sıkı bi şekilde çalış ama..hiç sebbepsiz benimde 7 aylık çalışmadan sonra oldu şimdi hamileyim :)

kızlaar ben geldim yine dolmuş sayfalar..çalışmalara devam güzel haberler okumak çok iyi geliyr banada :) ben yarın doktora gidicem keseye bakıcak inş bi sorun yoktur çok merak ediyrum neler olazak yoksa ikiz mi benim dedem ikizmiş yani annmemin halasıyla babası belki olur yani bi taşta iki kuş :)) bne doktora gitmeyi beklettim biraz tam görülsün herşey diye yarın bakıcaz doğrumu yağmışım :)şimdi de hastane arıyorum anadolu yakasında iyi bi doktor öncelikle tabiki sonra doğum şeklini düşünüyorum bilgisi olan arkadaşalr sizde yardımcı olabailrsiniz çok seviniirm :) şuanda araştrmalarıma göre normal epidural düşünüyrum bakalım

çok tşkler canım içten cevabın için. allah isteyen herkese yaşatsın inş. henüz çok küçük olduğundan sanırım hiçbişey hissetmiyorum duygusal olarakta öyle. alışamadım sanki yok, herşey normal gibi geliyo. sigarayı bıraktım sadece artık içmicem. korkular şimdiden sardı beni. forumda düşük yapan vs o kadar çok kadın varki bu da benim ilk bebeğim kaybetmekten çok korkuyorum...

tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah :) benimde 7 aydan sonra oldu harika bişey gerçekten :)

merak etme canım olur takma kafana sıkı bi şekilde çalış ama..hiç sebbepsiz benimde 7 aylık çalışmadan sonra oldu şimdi hamileyim :)

ne mutlu sana inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.. darısı biz isteyenlere olsun inşallah.

cnm doktorum daha erken dıye bır sey demedı bana ınternette hep bakıyorum ıkız gebelıkler cok tehlıkelı dusuk rıskı daha cok,erken dogum daha cok,anne sutu yetmıyor hemen mama da takvıye edıyorlr.bu konudan cok uzuldum ya.genelı rısklı dıyorlar

sakın aklına kötü şeyler getirme süper bişey ikiz annesi olmak 2 evlada bi anda sahip oluyrsun tabiki o güzelliiğin birazcık bedeli olcak ilk zamanlar yorulacaksın vs vs ama insan o koşuşturmlı hayata zaten alışıyor ki bi şekilde sonra bi bakmışsın yıllar geçmiş ana okuluna başlamaışlar ve senin yanında 2 tane aslan gibi evlat buna değmez mi sence :)

hayırlısıyla rabbım gonlune gore versın...zamanı gelen mutlu haberı verıyor valla hıc sıkıntıya gırmeyın bakın boyle suprızler arka arkaya gelır ıste::)

Tebrikler arkadaşım. Senin adına çok sevindim. Bir taşla 2 minik kuş :P

Allah sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıklı mutlu huzurlu bebekler nasib etsin. Artık kendine her zamankinden daha dikkat etmelisin. Sabahları gerinme, çok yüksek şeylere uzanma ve ağır hiç birşey kaldırma; çünkü ufaklıklar tutunma sürecinde ve bu basit hareketler onların hayata tutunmalarını sağlayacak.

Sana kolay gelsin.

Sağlıkla ve sıhhatle.....

kızlaar ben geldim yine dolmuş sayfalar..çalışmalara devam güzel haberler okumak çok iyi geliyr banada :) ben yarın doktora gidicem keseye bakıcak inş bi sorun yoktur çok merak ediyrum neler olazak yoksa ikiz mi benim dedem ikizmiş yani annmemin halasıyla babası belki olur yani bi taşta iki kuş :)) bne doktora gitmeyi beklettim biraz tam görülsün herşey diye yarın bakıcaz doğrumu yağmışım :)şimdi de hastane arıyorum anadolu yakasında iyi bi doktor öncelikle tabiki sonra doğum şeklini düşünüyorum bilgisi olan arkadaşalr sizde yardımcı olabailrsiniz çok seviniirm :) şuanda araştrmalarıma göre normal epidural düşünüyrum bakalım
hadi hayırlı haberler getir doktordan ikiz demek benimde eşimn tarafında baya ikiz var belki kutar ne belli dimi ama :):)
dogum seklini şimdi hiç kafana takma önce bebeginin ve senin sagıgın olmalı
ben cok iyi bir doktora gidiyordum ilk bebegimde inşallah hamile kalırsam gene ona gidicem neyse
hep normal dogum dedik doktorumda bu konuda beni teşvik etti
3 gün aralıksız sancı cektim sonuc 1 cm acılma suni sancı vereyim olmazsa sezaryen yapalım dedi ama 3 günün ardından birde sunni sancı istemedim acıkcası ve tamamen bayılarak sezaryen oldum
cok şükür normal dogum yapmıs gibide kalktım
dogum kısmet işi
daha bebegin cok cok küçük önünde uzun bir yol var önce saglık unutma ama hayırlısıyla normal dogum yaparsın inşallah

Kizlar adetim 3 gun gecikti kasiklarimda ara ara igne batmasi gibi sanci var idar da koku sizce bu hamilelik belirtilerinden biri mi ?

canım benim düşük yaptığım ilk gebelik belirtilerim de sen,n bu dediğin gibi idi yatakta sağdan sola dönerken bile batmalar oluyordu sen daha fazla geciktirmeden bi doktora git istersen tatlım... bide benim adet günümde lekelenmem olmuştu bulantı çok hafif vardı yok denecek kadar arabada falan bulanmıştı biraz inşallah hamişsindir tatlım hayırlı haberler alırsın sende diğer arkadaşlarımız gibi:)benim göğüslerim hiç şişmemişti o yüzden yok sanmıştım günüm geçtiği halde idrar testlerinde çıkmmamıştı

canım hayırlı olsun bende açıyorum bakıyorum seni arıyorum ne yaptı diye merakta kaldım hadibakalım sıra bana geldi:)benim de batıma iki gün kaldı batmalar ve ve bulantılar var belinizde ağrı olmuşmuydu bugün benim belim debaya ağrıdı da yorgunluktan mı acaba neyse bu sefer hiç kafama takmıyorum diyorum ama yine de insanın kafasını meşgul diyor demi acaba acaba bu acabalar öldürüyor:) tatlımmm sana da hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini:)

kızlarrrr adet günümde hafif pembe bi akıntım oldu iki gün bile sürmedi sonra ben bu sabah idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyimm ?? :3:

Back