Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

kimse cvp yazmıcakmı yardımınıza ihtiyacım var

Canım benim ilk kan testimde de negatif çıkmıştı, hatta 2ydi benim. Ama sen regl gününü bekle. Bende gecikme yaşayınca öğrenebildim ancak. Belki hamilesindir. Ama ben kan testi yaptırdığımda reglime 10 gün falan vardı yani... O yüzden bilemiyorum canım....

Aynen canım.. Bekle bakalım ne olacak... Ona göre hareket et. Umarım güzel haberler alırsın. Ama olmazsa da şimdi sakın takma kafana.. Nasılsa olacak :) Ben hala daha adet olacakmışım gibi hissediyorum bu arada. Hatta diyorum acaba bebeğe birşey mi oldu. Ağrım oluyor. Çarşamba günü doktora gidince rahatlıycam anca :)

Arkadaşım merak etme. Bütün forum okudukça mesajını dua edecek senin için. Sen içini ferah tut. Herşey yolunda gider merak etme. Önce annenin durumu önemli çünkü.

Hiç yorum yapmaz olur muyum arkadaşım, çok sıkı takip ediyorum seni:) En küçük bir katkım olduysa ne mutlu bana.. Yarın çooooooooook mutlu uyan, üstelik sevgililer günü.. Ve sen bu dünyada alabileceğin en kıymetli hediyeyi almış çok şanslı bir kadınsın, unutma bunu.. İnşallah, kısmet olur bebeğini kucağına aldıktan sonra da konuşuruz da hatırlatırım sana bugünleri ve endişelerini, güleriz birlikte.. Kalbim, dualarım seninle..

Sağol arkadaşım. İnşallah ozaman gülücez beraber. Çok güzel olsun inşallah... Sen de umarım mart ayında pozitifi görürsün canım. Herşey çok güzel olsun

Sağol arkadaşım. İnşallah ozaman gülücez beraber. Çok güzel olsun inşallah... Sen de umarım mart ayında pozitifi görürsün canım. Herşey çok güzel olsun

İnşallaaaaaaah..:)) Bu sıralar seni mutlu edecek şeyler yapmaya çalış mümkün oldukça sen de tatlım, okudum yürüyüş vs ve çocuklu hamile arkadaşlarla görüşme kararını, iyi olur bence de.. İşe de yarar dilerim.. Çooook dikkat et kendine ve doktordan sonra da gelişmeleri yaz yine, merakta bırakma..

canım arkadasım
tamamen hormonel degişiklik yeni bir hayata basama korkusu
sen canını sıkmayacaksın pozitif olacaksın bol bol dua edeceksin Rabbim her derdin caresidir
maddi duruma gelince inan bana hiç olmadıgı yerlerden rızık kapıları acılacaktır
sen o bebege can veriyorsun kan veriyorsun Rabbimde hayırlı rızıkar kısmetler gönderir elbet
olumsuz olmak yok hep iyi düşünceksin kim kötü anne olmuski sen kötü olasın
bunları bir daha aklına getirme hersey minik yavruyla daha güzel olacak
ben hep sunu derim evlilik ekmek tatlısı cocukta tatlının kaymagı
siz kaymagınızı doya doya yiceksiniz ...en güzel günler sizin olcak
bundan boyle ümitsiz karamsar konusmalar yok
dualarımda olacaksın öpüyorum

hadi gözün aydın beklenmeyen zamanda Rabbim göstermiş mucizeyi
inşallah saglıkla ıhhatle kucagına alırsın

Arkadaşım merak etme. Bütün forum okudukça mesajını dua edecek senin için. Sen içini ferah tut. Herşey yolunda gider merak etme. Önce annenin durumu önemli çünkü.

çok tşkler canım içten cevabın için. allah isteyen herkese yaşatsın inş. henüz çok küçük olduğundan sanırım hiçbişey hissetmiyorum duygusal olarakta öyle. alışamadım sanki yok, herşey normal gibi geliyo. sigarayı bıraktım sadece artık içmicem. korkular şimdiden sardı beni. forumda düşük yapan vs o kadar çok kadın varki bu da benim ilk bebeğim kaybetmekten çok korkuyorum...

herkese kucak dolusu merhabalar
bu ay puregon+ovitrelle iğnesi ile tedaviye başladım.okuduğum kadarı ile bu günlerde bir çok kişi hamilelik haberi almış.bu kadar sevinidirci haberleri bir arada görmemiştim.bu güzel bebek haberleri bana da ümit oldu.allah kimseyi umut etmekten yoksun bırakmasın.
bebek bekleyen,karnındaki bebeğe alışmaya çalışan yeni annelere sağlıklı güzel günler,benim gibi bebek hayali kuran arkadaşlarıma da sabır ve güzel haberler diliyorum.

selamün aleykümm banucuuummmm canımmmm beni ne kadar mutlu ettin anlatamam sana RABBİM de hayırlı bi bebişle seni ve tüm isteyen herkesi mutlu etsin beni de eklemişsin listeye adımı görünce çok duygulandım tuhaf duygular yaşadım ayyy çok mutlu oldum çok çok teşakür ederimmmmm:)iyiki aranıza katılmışım ne kadar yoğun bi hayatım olursa olsun bu sayfaya girmeden duramaz oldum kocama söyleyemediklerimi buraya yazıyorum.Yanlış anlamayın kocam anlayışsız falan değil kesinlikle ama onu da üzmek istemiyorum zaten benim bu durumumu bir çoğunuz yaşarsınız tekrar çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN:)

Hoşgeldin..:) evet şubat çok uğurlu bir ay oldu, inşallah da böyle devam eder.. senin de tedavinin sonuç vermesini ve güzel haberle almanı dilerim..:)

Merhaba tekrar tatlım..:) Ekledim elbette listeye, ne demek, bu liste bu ay çoğu arkadaşımıza uğurlu geldi sana da nasip olur inşallah.. Biz hepimiz aynı durumdayız hayatım, eşimizle dostumuzla konuşumadıklarımızı burda paylaşıyoruz.. elbette onlar anlayışssız olduklarından değil , sadece bu özlemde ve niyette olanlar daha iyi anlayabiliyorlar birbirini ve daha rahat olabiliyoruz.. Ben de burada konuştukça paylaştıkça çok daha iyi hissediyorum kendimi.. herkes çok ilgili alakalı birbiriyle.. allah hepsinin muradını versin, bekleyen , isteyen herkese bebiş haberleri gelsin inşallah..

Kızlar iyi akşamlar herkese çok kötü günler geçiriyorum malesef kimyasal gebelik yaşadım felaket adet oldum hastane hastane gezdim ama sonuç bu nasip değilmiş şimdi biraz daha iyiyim ve mart ayına umutlanıyorum

kızlar iyi akşamlar,
benim adetim iki gün gecikti,dün test yaptım negatif.
regl olsam da bi an önce rahatlasam,yumurtlama dönemim şaşacak diye üzülüyorum bu sefer,32.gün bugün.
bir daha test yapma gereği duymadım,belli kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyo sabahları,bide göğüslerim patlayacak,taşıyamaz duruma geldim(

aynen öle canım aynı durumu yaşayanlarla yazıştığımız için çok rahat ifadeler kullanabiliyoruz deneyimlerimizden paylaşmakta güzel bişey bakalım zaman ne gösterecek:)sen hiç hamilelik yaşamadın heralde ama MAAŞALLAH yaşamış gibi tavsiyelerde bulunuyorsun bilinçli insanların hali başka oluyor tabi:) inşallah hayırlı gebelik yaşarsın da sende tadarsın o duyguları inan tatmak anlatmaktan öğrenmekten çok çok başka bişey hayatını hemen ona indeksleyiveriyorsun neyse herkese hayırlı akşamlar selametle kalın İNŞALLAH:)

Çok geçmiş olsun tatlım ama bozma moralini, herşeyin hayırlısı demek lazım bazen.. Marta inşallah güzel haberler alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…