• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

aynen öle canım aynı durumu yaşayanlarla yazıştığımız için çok rahat ifadeler kullanabiliyoruz deneyimlerimizden paylaşmakta güzel bişey bakalım zaman ne gösterecek:)sen hiç hamilelik yaşamadın heralde ama MAAŞALLAH yaşamış gibi tavsiyelerde bulunuyorsun bilinçli insanların hali başka oluyor tabi:) inşallah hayırlı gebelik yaşarsın da sende tadarsın o duyguları inan tatmak anlatmaktan öğrenmekten çok çok başka bişey hayatını hemen ona indeksleyiveriyorsun neyse herkese hayırlı akşamlar selametle kalın İNŞALLAH:)

İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun bebişler gelsin tatlım:) Çok sağol güzel temennilerin için.. Hayırlı akşamlar sana da..:)

kızlar iyi akşamlar,
benim adetim iki gün gecikti,dün test yaptım negatif.
regl olsam da bi an önce rahatlasam,yumurtlama dönemim şaşacak diye üzülüyorum bu sefer,32.gün bugün.
bir daha test yapma gereği duymadım,belli kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyo sabahları,bide göğüslerim patlayacak,taşıyamaz duruma geldim:((

Normalde gecikme olurmuydu daha önce? bir kaç gün daha bekle testi tekrarla istersen..

Kızlar iyi akşamlar herkese çok kötü günler geçiriyorum malesef kimyasal gebelik yaşadım felaket adet oldum hastane hastane gezdim ama sonuç bu nasip değilmiş şimdi biraz daha iyiyim ve mart ayına umutlanıyorum

Merhaba arkadasim,

Ben de gecen sene mart ayinda mol uzum gebeligi gecirip kurtaj oldum. Bundan sonra 6 ay bana yasak geldi. Once haftada bir beta HCG sonra 15te bir sonrada 6-7 her ay beta HCG baktirdim. Yukselme var mi diye. Eger kimyasal gebelik dedigin sey mol uzum gebeligi ise 6 ay bekle derim. Cunku eger hamile kalip da hamilelikle birlikte uzum gebeligi olusup gizlenirse hamilelikte mudahale edemiyorlar ve seni daha zor surecler bekliyor. Ilk mol gebeligi 800-900 kadinda 1 goruluyormus; fakat tekrarlama olasiligi 250de 1 dusuyor.

Benim kanamam erken gerceklestigi icin 43000-45000 civarlarindaydi beta hcg; doktor eger erken kanama olmayip da beta 100000 lere ciksaymis kemoterapiye gondermek zorunda kalabilirdim dedi.

Gecmis olsun.

Canım benim ilk kan testimde de negatif çıkmıştı, hatta 2ydi benim. Ama sen regl gününü bekle. Bende gecikme yaşayınca öğrenebildim ancak. Belki hamilesindir. Ama ben kan testi yaptırdığımda reglime 10 gün falan vardı yani... O yüzden bilemiyorum canım...

inş hamileyimdir çok heyecanla bekliyorum

arkadaşlar 16 agustosta erken doğumda bebegimi kaybettim.bu ay gebeliği hızlandırmak amacıyla doktorum klomen verdi ilk gebeliğimde ilk denediğimiz ay gebe kaldım gerek varmıydı böyle bi tedaviye anlamıyorum bugün klomenin son hapını içtim. sunu merak ediyorum doktorum beni perşembe günü çağırdı hergün yumurta takibi yapacakmış yumurtam catlayana kadar ilişkiye girmelimiyim girmemelimiyim

kızlar merhaba,
benimde bugün bat günümdü..
hala herhangi bişi yok.Allahım sen büyüksün..
Sadece arada kasıklarımda batmalar oluyor.
İnşallah iyiye işarettir.

Kızlar iyi akşamlar herkese çok kötü günler geçiriyorum malesef kimyasal gebelik yaşadım felaket adet oldum hastane hastane gezdim ama sonuç bu nasip değilmiş şimdi biraz daha iyiyim ve mart ayına umutlanıyorum
sıkma canını arkadasım hayırlısı ne zmansa ozman bebiş senle olcak inşallah o ay mart ayı olur

kızlar iyi akşamlar,
benim adetim iki gün gecikti,dün test yaptım negatif.
regl olsam da bi an önce rahatlasam,yumurtlama dönemim şaşacak diye üzülüyorum bu sefer,32.gün bugün.
bir daha test yapma gereği duymadım,belli kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyo sabahları,bide göğüslerim patlayacak,taşıyamaz duruma geldim:((
hmm sen 2 gün daha gelmezse test yap eger gene negatifse doktora git canım ihmal etme

bende bu ay klomen ve iğne tedavisinden sonra umutla bekliyorum ayın 4ünde yumurtladım günler geçmek bilmiyor :((
gecmezzz gecmezzzz bilirimmmm

kızlar merhaba,
benimde bugün bat günümdü..
hala herhangi bişi yok.Allahım sen büyüksün..
Sadece arada kasıklarımda batmalar oluyor.
İnşallah iyiye işarettir.
ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

İyi geceler kızlar. Günler geçmek bilmiyor adetime 5 gün kaldı :18: hertürlü belirti var ama beklemek çok zor. İlk çocuğumda bile bu kadar zor olmamıştı ilk ay hamile kalmıştım. Ne zormuş yaaa sanki ilk çocuğummuş gibi heycanlanıyorum. Hepimize Allah sabır versin hepi,mize biran önce güzel haber duymak nasip etsin ..... Tatlı rüyalar :34:

KIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..
İnşallah yanılmıyorumdur.

Gunaydin kizlar nasilsilirtinizz ben dunden farksiz hala belirti yok ayniyim :) tabi ins normal bir adet gecikmesi degil de bebisin gelmesidir:S mutlu sabahlar ve hayirli haberlerrrr... hala kaos yasayanlar var mi adeti geciken ayni seyler sizlere de mi oluyor?

KIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..

inşallah hamilesindir canımm:)

canım inş bize güzel haberler verirsin bekliyoruzzz

Gunaydin kizlar nasilsilirtinizz ben dunden farksiz hala belirti yok ayniyim :) tabi ins normal bir adet gecikmesi degil de bebisin gelmesidir:S mutlu sabahlar ve hayirli haberlerrrr... hala kaos yasayanlar var mi adeti geciken ayni seyler sizlere de mi oluyor?

günaydın pembemasal benim normalde adetım yarın ama ben dun dayanamayarak dün kan testı kaptırmıştım 3,78 çıkmıştı tabıykı çok üzüldüm haliyle ama yinede bı umut var yükselmesi için bu sitede çok var benımgıbı düşük çıkıpta sonra yükseleln cuma günü yine gidicem doktoruma inş sende hayırlı haber verirsin bizlere

kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam

kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam

canım tebrikler bu ne güzel haber böyle mutluluğunuz ikiye katladı şimdi desene rabbim inşallah sağsalim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder :):nazar:

canım tebrikler bu ne güzel haber böyle mutluluğunuz ikiye katladı şimdi desene rabbim inşallah sağsalim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder :):nazar:

amın cnm ınsallah saglıcakla dogsunlarda...valla bıan tereddut ettım hatta agladım doktorun yanında ben nasıl bakacam aynı anda ıkısne dıye.zavallı doktor tesellı edıyo benı aksıne oda guluyor:)
esım kayınvalıdemler moral verdıler dun sımdı sevındırık oldum.ıse ara verc-mem lazım olcaktı sımdı 2 sene calısmıcm o olucak.allah sızlerede herkese bu sevınclerı nasıp etsın

ay canım çok güzel bi haber bu sağsalim kucağına alırsın ikisinide canım inşallah

Back