- Konu Sahibi pembemasal
- #1.001
Show tv yi acin hanimlar bizi ilgilendiren seyler var:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay hamilelik için soğan kürü, incir kürü ve havuç kürü özellikle soğan kürü çok iyimiş kızlar
kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrr :d bakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. Inşallah testte bir yanlışlık yoktur.
Kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrr Bakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. İnşallah testte bir yanlışlık yoktur.
kesim niye etkilesin ki zaten anlamadım?? boyada , kimyasal içerdiği için ilk üç ayda bebeğin gelişimi için önemli olduğundan önerilmiyor, ha mümkünse hamilelik boyunca iç yapma bence, ne kaybedersin:)
Kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrr Bakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. İnşallah testte bir yanlışlık yoktur.
ayyy canım inşallah hamilesindir :)
Hadi hayirli olsun canim benim darisi basimiza ins o sonuc ta pozitiftir :)
İnşallah arkadaşım... Şuan elim ayağım titriyor. Yarın kanda bir aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor. Allahım sen yanıltma inşallah
inşallah canımm hayırlı haber alırısın..Allah gönlüne göre versin..sağlıklı olsun..gebeliğinde bebeğinde..benimde cumartesi tekrar kan testi yapılacak değer yükselmiş mi diye..inşallah yükselmiştir...Allah yardımcımız olsun :)
AMİN CANIM çok tuhaf oluyor insan değilmi?
Evet kesinlikle tuhaf oluyor. İnanamıyor insan :) Yarın kan sonucunu alınca tam rahatlayacağım
Banuuuuuuu neredesinnnnnn ????? BEN HAMİLEYİM GALİBAAAAAAA
güzel haberlerini beklicez tüm forum olarak canımm