Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

aaaa bildiğin hamilesin sen:) çok mutlu oldummmm..:) allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bitanem.. darısı başımıza:))

ayyy demeee:)) inşallah tatlım yaa, inan ben burda dokuz doğurdum senin yerine:) yarın mı alacaksın sonucu? nasıl bekliycem ben o kadaaaaar!:))

Banu'cuğum idrar testi yaptım. Silik de olsa ikinci çizgi çıktı. Ama duramadım internetten baktım. İkinci çizginin çok net görülmesine rağmen kanda negatifi görenler olabiliyormuş. Allahım yarını nasıl bekleyeceğim ben ??? Saat 3 ten sonra alacağım sonucu. İnşallah benim de başıma bir yanlışlık gelmemiştir...

yok yok hamilesin sen gör bak.. ay zıplıycam sevincimden burada neredeyse:))

Ay bende ağlıyoruuuummm... Sanki yarın olumsuz sonuç alacakmışım gibi geliyor. Allahım sen koru

Kuzum sakın aklına olumsuz düşünceleri sokma, hamilesin bence kesin.. yarın kesin sonucu alınca daha rahat edecek için, ama ben şimdiden kutlamalara başladım yerine:)

Kuzum sakın aklına olumsuz düşünceleri sokma, hamilesin bence kesin.. yarın kesin sonucu alınca daha rahat edecek için, ama ben şimdiden kutlamalara başladım yerine:)

Sağol canım benim. Düşünmemeye çalışıyorum. Ellerim buz kesti şimdiden... OOOfffff.. Nasıl yarın olacakkkkk

Allah korusun olumsuz düşünme arkadaşım...herşeyin hayırlısı...
umarım yarın çok güzel haber alırsın...

Amin arkadaşım... İnşallah öyle olur. OOOfffff.... Birde idrarımı kaba yaptım çnkü kullandığım testte damlatma tüpü vardı. İdrarımda ise böyle beyaz beyaz pütürler vardı. Daha önce arkadaşlarımdan duymuştum idrarda böyle birşey olduğunu hamile olunca. Şimdi geldi aklıma bu. Ona güveniyorum... İnşallah yarın güzel sonuç alırıııııımmm.

aynısı bendede vardı mavi battaniye..aynen idrarın içinde beyaz pürtüler...ki zaten benim dünkü sonucuma görede hamile çıktım :) doğru bir belirti olabilir..inşallah ikimizin kide sağlıklı olarak ilerler...

Amin arkadaşım inşallah.... Bakalım ben sonucu yarın alacağım. Daha net değil benimki. Kan değerim nasıl çıkacak acabaaaaaa :S AAAayayyyy allahım sen benim aklıma mukayet ol..

tebrik ederim...
oğluma hamile kaldığımda 2.silik çizgi çıkmıştı
soluğu dr.da aldım ve o 2 saat geçmek bilmemişti
size sabır diliyorum yarına kadar
ama sonuç güzel olacağı için beklemeye bile razı oluyor insan

Evet canım. Güzel sonuç alacağıma iyice inandım artık.... Sadece şu idrarda pozitif kanda negatifi görmektan çok korkuyorum. Allah ım yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…