- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.021
Kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrrBakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. İnşallah testte bir yanlışlık yoktur.
ayyy demeee:)) inşallah tatlım yaa, inan ben burda dokuz doğurdum senin yerine:) yarın mı alacaksın sonucu? nasıl bekliycem ben o kadaaaaar!:))
Banu'cuğum idrar testi yaptım. Silik de olsa ikinci çizgi çıktı. Ama duramadım internetten baktım. İkinci çizginin çok net görülmesine rağmen kanda negatifi görenler olabiliyormuş. Allahım yarını nasıl bekleyeceğim ben ??? Saat 3 ten sonra alacağım sonucu. İnşallah benim de başıma bir yanlışlık gelmemiştir...
yok yok hamilesin sen gör bak.. ay zıplıycam sevincimden burada neredeyse:))
Ay bende ağlıyoruuuummm... Sanki yarın olumsuz sonuç alacakmışım gibi geliyor. Allahım sen koru
Ay bende ağlıyoruuuummm... Sanki yarın olumsuz sonuç alacakmışım gibi geliyor. Allahım sen koru
Kuzum sakın aklına olumsuz düşünceleri sokma, hamilesin bence kesin.. yarın kesin sonucu alınca daha rahat edecek için, ama ben şimdiden kutlamalara başladım yerine:)
Sağol canım benim. Düşünmemeye çalışıyorum. Ellerim buz kesti şimdiden... OOOfffff.. Nasıl yarın olacakkkkk
Allah korusun olumsuz düşünme arkadaşım...herşeyin hayırlısı...
umarım yarın çok güzel haber alırsın...
Sağol canım benim. Düşünmemeye çalışıyorum. Ellerim buz kesti şimdiden... OOOfffff.. Nasıl yarın olacakkkkk
Amin arkadaşım... İnşallah öyle olur. OOOfffff.... Birde idrarımı kaba yaptım çnkü kullandığım testte damlatma tüpü vardı. İdrarımda ise böyle beyaz beyaz pütürler vardı. Daha önce arkadaşlarımdan duymuştum idrarda böyle birşey olduğunu hamile olunca. Şimdi geldi aklıma bu. Ona güveniyorum... İnşallah yarın güzel sonuç alırıııııımmm.
çok zor beklemek gerçekten arkadaşım.. ama sık dişini, zoru atlattın bi güncük kaldı..:)
aynısı bendede vardı mavi battaniye..aynen idrarın içinde beyaz pürtüler...ki zaten benim dünkü sonucuma görede hamile çıktım :) doğru bir belirti olabilir..inşallah ikimizin kide sağlıklı olarak ilerler...
Banuuuuuuu neredesinnnnnn ????? BEN HAMİLEYİM GALİBAAAAAAA
Kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrrBakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. İnşallah testte bir yanlışlık yoktur.
tebriklerrrriyi haberlerini bekliyoruz ... darısı başımıza
tebriklerrrriyi haberlerini bekliyoruz ... darısı başımıza
tebrik ederim...
oğluma hamile kaldığımda 2.silik çizgi çıkmıştı
soluğu dr.da aldım ve o 2 saat geçmek bilmemişti
size sabır diliyorum yarına kadar
ama sonuç güzel olacağı için beklemeye bile razı oluyor insan
sanal olarak içiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?