Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Kolay hamilelik için soğan kürü, incir kürü ve havuç kürü özellikle soğan kürü çok iyimiş kızlar

Kolay hamilelik için soğan kürü, incir kürü ve havuç kürü özellikle soğan kürü çok iyimiş kızlar

Evet kahverengi kabuklu sogani 1 bucuk bardak suda kaynatiyoruz bunu regl den 15 gun once yapiyoruz hamile kalirsaniz devam etmenize gerek yok kalmasaniz da 3 ay devam edilmesi gerekiyor gunde iki bardak sicak degil ilik icilir ve sabah aksam taze haslanir...umarim bunlara gerek duymadan hamilesinizdir:)

benim arkadaşımın doktoru beşinci ayda izin vermişti boyaya ,,,saç kesimine gelince eskilerden bugünlere gelen batıl inançlardan biri ..

Kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrr Bakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. İnşallah testte bir yanlışlık yoktur.

ayyy canım inşallah hamilesindir :)

Hadi hayirli olsun canim benim darisi basimiza ins o sonuc ta pozitiftir :)

kesim niye etkilesin ki zaten anlamadım?? boyada , kimyasal içerdiği için ilk üç ayda bebeğin gelişimi için önemli olduğundan önerilmiyor, ha mümkünse hamilelik boyunca iç yapma bence, ne kaybedersin:)

tamam saçlarım iyi dinlencek

inşallah canımm hayırlı haber alırısın..Allah gönlüne göre versin..sağlıklı olsun..gebeliğinde bebeğinde..benimde cumartesi tekrar kan testi yapılacak değer yükselmiş mi diye..inşallah yükselmiştir...Allah yardımcımız olsun :)

mavibattaniye hadi hayırlısı olsun canım :)

belirtilerin neler anlatırsmıın bize uzun uzun

inş hamilesindir canım şimdi sana zaman geçmez,yarın olmak bilmez ama gönlünü ferah tut :))

Ben daha kan testi sonucumu görmedim bile.. Allahım içimde korku var. Kan değerini görmeden içim rahat etmeyecek. İnşallah değerlerin yükelmiştir canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…