• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

ay inşalah ya bak çok sevindim şimdi sen öyle deyince:) oturup dua edicem bu akşam uzun uzun, senin için , kendim için ve bekleyen herkes için..

Canım benim allah dualarımızı kabul etsin :) Ben de edicem ve zaten her aklıma geldiğinde herkes için ediyorum şimdiden :D İnşallah hislerimi doğrudurrrrrrrr ;))

biz şubat anneleri doğumu bekliyoruz sizler yeni umutlara yelken açmak için şubatı gözlüyosunuz..rabbim sağlıklı bebeler versin sizlere bu mübarek gecede inş dualarınız kabul olsun....:49:

amiiin.. Çok sağol.. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..:)

Çok sağol arkadaşım, çok moral oldun bana..

Canım benim... Bende bugün seninle konuşunca rahatladım inan ki.. Yoksa çok canım sıkkındı. Çnkü aynı zamanda da ağrılarım var ve ilaç içemiyorum biliyorsun ki.... Şubat da doğum yapacak annelere de kolay doğumlar diliyorum. İnşallah bizde ekim de doğum yaparız ;)

Canım benim... Bende bugün seninle konuşunca rahatladım inan ki.. Yoksa çok canım sıkkındı. Çnkü aynı zamanda da ağrılarım var ve ilaç içemiyorum biliyorsun ki.... Şubat da doğum yapacak annelere de kolay doğumlar diliyorum. İnşallah bizde ekim de doğum yaparız ;)

burası çok keyifli bir yer herkes birbirini hiç tanımdan , içtenlikle destek oluyor.. Bana da çok iyi geldi konuşmak, tek başıma evde düşünüp duruyorum yoksa:) İnşallah sonradan bebişlerimizle, hatırlar güleriz bu hallerimize..:)

burası çok keyifli bir yer herkes birbirini hiç tanımdan , içtenlikle destek oluyor.. Bana da çok iyi geldi konuşmak, tek başıma evde düşünüp duruyorum yoksa:) İnşallah sonradan bebişlerimizle, hatırlar güleriz bu hallerimize..:)

İnşallah canım benim... Artık ozaman gerçekten çok eğleniriz :) Bu siteye iyiki kayıt olmuşum bugn :D Bakalım neler olacak :D

insallah canım ama 6 ay kadar hamıle kalamazsan esınde bır sperm tahlılı yaptırsın ben 6 ayda dra gıttıgımde dr 1 sene olmadı nıye geldınkı demsıtı sonra bende bısey cıkmadı esınde tahlıl yaptırsın deyınce sperm düşk cıkınca ıyıkı gelmıssınız dedı dr ve bız 2 senededn fazla ugrastık cocuk ıcın oyüzden 1 sene falan bekleme bence 6 ay kdar olmazsa mutlaka kontrollerı yaptırmak lazım malesef artık ınfertılıte cok yaygınlastı:emir_bebek:

arkadaşım ilk çocuk çalışmalarına başladığında kaç yaşındaydın ve hangi tahlillerden sonra eşine geçtiniz sperm tesit için ?? bende 8 aydır bebek için çalışıyoru. kendim 2 ay önce teslerimi yaptırıdm sorun yok dedi dr birde erkn filan dedi tam olark hangi testleri yaptırdın acaba eşimin mi bakılması lazım artk ?

Günaydın herkese:) Ben de hala gelen giden yok.. Sonuç alan var mı aramızda merak ettim?

Gunaydin sevgili anne adaylari yeni haberlerinizi sabirsizlikla bekliyoruz ben haftayi bekliyorum benim 11 subat umarim her zaman dedigim gibi bu yaza gobekli gireriz saglikli hayirli evlatlar dilerim guzellikler

gnaydın cnmm...ben bugun kontrole gıdıcem,doktor ne dıcek bakalım...kırmızılara artık veda et 9 ay hıc gelmesınler yaaaa...hamıs haberlerını alalım kı bızlerde mutlu olalım

dönünce yaz neler olduğunu ne dediğini doktorun.. İnşallah yaa, güzel haberleri alırız da ekim anneleri topiği açarız biz de:)

kızlar merhaba ben progestan diye bir hap kullanmaya başladım.ne işe yarıyor tam olarak bilen var mı? öncesinde klomen ve çatlatma iğnesi şimdi progestan. çok baş dönmesi oldu sanırım ilaçtan oluyor kullanmasam sorun olur mu acaba?

Gunaydin sevgili anne adaylari yeni haberlerinizi sabirsizlikla bekliyoruz ben haftayi bekliyorum benim 11 subat umarim her zaman dedigim gibi bu yaza gobekli gireriz saglikli hayirli evlatlar dilerim guzellikler

evet evet yaza göbekli girme fikri mutlu etti beni şimdi:) Gidip test aldım sabah, masaya koydum o bana bakıyor ben ona, aramızda amansız bir güç savaşı hüküm sürmekte yani:) Ama kararlıyım bekleyeceğim.. Bugün sabahtan kasıklarımda ve belimde hafif hafif ağrılar başladı, kırmızıyı görebilirim yani her an, o yüzden bi de test yapıp daha da moralimi bozmak istemiyorum. ama eğer bir değişiklik olmazsa pazartesi sabah yaparım testi diye düşünüyorum..

kızlar merhaba ben progestan diye bir hap kullanmaya başladım.ne işe yarıyor tam olarak bilen var mı? öncesinde klomen ve çatlatma iğnesi şimdi progestan. çok baş dönmesi oldu sanırım ilaçtan oluyor kullanmasam sorun olur mu acaba?

yardımcı olmak isterdim ama hiç bilgim yok o hap konularında.. ama inşallah bir an önce işe yarar da güzel haberler alırsın..

Bana doktor adet duzensizligi icin verdi o hapi birde bebek olursa daha rahat keseye girmesi icinmis. Gebelikte de dusuk tehlikesi oldugunda veriliyor. Benim de cok basim donuyor calisamadim hatta 1 hafta rapor aldim. İns bu hap ise yarar guzel haberlr aliriz :)

İnşallaah:) hadi bakalım az kalmış seninde, var mı bi belirti vs?[/QUOT

belirtilerim var tabi:40:ama yine de bir umut bekliyorum işte Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah senin ne oldu geldi mi bat geçti demi

Amiiiin.. dündü benim de, henüz bişey yok ama bugün böyle adet olacakmış gibi ağrımaya başladı karnım, canım sıkkın yani:(

Back