• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

bi de ben 2 şubatta test yaptım tek çizgi çktı yani hiç umudum yok hamiş olsam çıkardı heralde.sen test yapmayı düşünmüyor musun?

sabah gidip test aldım, ama masada bana bakıp duruyor:) cesaret edemiyorum yapmaya.. hani böyle ağrılarım da başladı ya, yapıcam tek çizgiyi görüp daha bi üzülcem modundayım.. sen erken yapmışsın testi ama, negatif çıkabiliyor o durumda, hemen karamsarlığa kapılma bence.. daha zaman var..

sabah gidip test aldım, ama masada bana bakıp duruyor:) cesaret edemiyorum yapmaya.. hani böyle ağrılarım da başladı ya, yapıcam tek çizgiyi görüp daha bi üzülcem modundayım.. sen erken yapmışsın testi ama, negatif çıkabiliyor o durumda, hemen karamsarlığa kapılma bence.. daha zaman var..

bu ay bizim ilk denememiz heyecanlıyım o yüzden ama olmadı galiba hayırlısı artık sen de sonucu bizimle paylaşmayı unutma:emir_bebek:inşallah hamişsindir

sela kızlar bende 26ocak persembe ılk kez asılama yaptırdım onumuzdekı persembede test yaptırıyım dıorum. su an adet gunlerımdeyım olcakmısım gıbı bı hıs var belırtılerde var ınsallah olmam ya:(

sela kızlar bende 26ocak persembe ılk kez asılama yaptırdım onumuzdekı persembede test yaptırıyım dıorum. su an adet gunlerımdeyım olcakmısım gıbı bı hıs var belırtılerde var ınsallah olmam ya:(

bol şans diliyorum sana:) kırmızısız bebişli günler olsun:)

evet evet yaza göbekli girme fikri mutlu etti beni şimdi:) Gidip test aldım sabah, masaya koydum o bana bakıyor ben ona, aramızda amansız bir güç savaşı hüküm sürmekte yani:) Ama kararlıyım bekleyeceğim.. Bugün sabahtan kasıklarımda ve belimde hafif hafif ağrılar başladı, kırmızıyı görebilirim yani her an, o yüzden bi de test yapıp daha da moralimi bozmak istemiyorum. ama eğer bir değişiklik olmazsa pazartesi sabah yaparım testi diye düşünüyorum..

bu gun adetinin gelmesi lazimsa gelmemise test yap ama negatif cikarsa da uzulme canim belki ereken gebeliktir insallah

bu gun adetinin gelmesi lazimsa gelmemise test yap ama negatif cikarsa da uzulme canim belki ereken gebeliktir insallah

adet günüm dündü ama dün hiç bi sıkıntım yoktu, bugün sabah karnımda ağrılar başladı adet olacakmışım gibi.. bu testi günün her saati yapabilirsiniz yazıyor ama öylemi gerçekten yoksa sabah ilk idrarla mı yapmak lazım?

inşallah canım, Allah dermansız dert vermesin kimselere. bunları da atlatırız evelalllah :) senin durumun nedir şimdi son olarak? bari sen umut ol bize :)

amiiin.. öyle tabii, en kötü alırsın ilaçlarını hiçbişeyin kalmaz geçer gider, en büyük sıkıntın bu olsun.. yaa keşke olsam size umut da , sanki değilmişim gibi..:( testi yapsam mı yapmayıp az daha beklesem mi modundayım:) ayyy delirtir bu iş adamı walla yaa,nedir bu çektiğimiz:))

adet günüm dündü ama dün hiç bi sıkıntım yoktu, bugün sabah karnımda ağrılar başladı adet olacakmışım gibi.. bu testi günün her saati yapabilirsiniz yazıyor ama öylemi gerçekten yoksa sabah ilk idrarla mı yapmak lazım?

Yok cnm farketmez bu sadece hamileysen hassas zaten ve sonucu gunun her saatinde sana gosteriri ama dedigim gibi adet olmasan da bir test daha yap ama en gec 5-8 gun sonra

Yok cnm farketmez bu sadece hamileysen hassas zaten ve sonucu gunun her saatinde sana gosteriri ama dedigim gibi adet olmasan da bir test daha yap ama en gec 5-8 gun sonra

tamam o zaman yapayım:) ama her yarım saatte bi tuvalete gidip kontrol ettiğimden birazcık beklemem ve sıvı tüketmem lazım:)

Banu k tesekkur ederım canım :)
ya ben adet olmadan bıkac gun once boyle bı duygusallasırım aglamam gelır felan bugun öyleyım yada kendımı cok dınlıorum:2:
bu arada ıkıncı ıcın ugrasıoruz 11 yasında bı oğlum var. aramızda konusurken felan duymus heralde tup bebek yapın kardesım olsun deyıp duruoo:52:

ya ben adet olmadan bıkac gun once boyle bı duygusallasırım aglamam gelır felan bugun öyleyım yada kendımı cok dınlıorum:2:
bu arada ıkıncı ıcın ugrasıoruz 11 yasında bı oğlum var. aramızda konusurken felan duymus heralde tup bebek yapın kardesım olsun deyıp duruoo:52:

Benim ve kardesimin arasinda da 9 yas var fark cok ama cok iyi anlasiyoruz umarim sizin de bebeginiz en kisa zamanda olur oglunuzun neler hissetigini bilirim ben de bir kardesimin olmasini cok istemistim cunku ben bu yil evlendim ama kardesim ailemizin nesesi hala:)

ay yerim ben onu:)) o duygusallık hali çok fena bende de oluyor her adet öncesi, komedi dizilerine bile ağlar hale geliyorum:) ve biraz da insan hamile kalmayı çok isteyince , normalde hiç dikkat etmediğin şeylere dikkat etmeye başlıyorsun, bazı belirtiler de psikolojik olmaya başlıyor.. kendini hiç sıkma o yüzden, allaha çok şükür bi oğluşun var, demektir ki hamile kalabiliyorsun, inşallah yakında kardeş haberi de gelir, mutluluğunuz ikiye katlanır arkadaşım..

Back