Zaten o kipkirmizi olanlar yumurtanin gelistigini silik olan da artk catladgni gosterio aslnda oncesi de iyi ama catlamayi kacirmamak onemli. Allah nasip ederse tutar.Bugünü değerlendirdik testten sonra belki tutar diye de öncesinde değerlendirmemiştik o yüzden pek umudum yok bakalım nasip :)
Öylemiymiş ben pikte ilişki olması gerekiyor diye biliyordum o zaman iyiZaten o kipkirmizi olanlar yumurtanin gelistigini silik olan da artk catladgni gosterio aslnda oncesi de iyi ama catlamayi kacirmamak onemli. Allah nasip ederse tutar.
Olucagı varsa olur canım umudunu asla kaybetmeÖylemiymiş ben pikte ilişki olması gerekiyor diye biliyordum o zaman iyibakalım dediğiniz gibi Allah nasip ederse olur
Bende ikinci çizgiyi görüyorum ama baska markayla tekrar denersen emin oluruz artimede pek guvenemiyorumKızlar merhaba birsey sormak istiyorum az önce artimed erken gebelik testi yaptım direkt fotoğraftaki gibi çıktı aslında daha net ama pikselden dolayı böyle görünüyor sizce var mı regli tarihlerim çok düzensiz olduğundan dolayı emin olamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
İnşAllah vardır ya ilk mujdemizi alırızKızlar merhaba birsey sormak istiyorum az önce artimed erken gebelik testi yaptım direkt fotoğraftaki gibi çıktı aslında daha net ama pikselden dolayı böyle görünüyor sizce var mı regli tarihlerim çok düzensiz olduğundan dolayı emin olamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Var gibi ama yine bı kan testi verin bence yada küçük.kaset testler gününüz geçtiyse sabah ilk idrarla verin benceKızlar merhaba birsey sormak istiyorum az önce artimed erken gebelik testi yaptım direkt fotoğraftaki gibi çıktı aslında daha net ama pikselden dolayı böyle görünüyor sizce var mı regli tarihlerim çok düzensiz olduğundan dolayı emin olamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Evet canım olacağı varsa olur bakalım artık :)Olucagı varsa olur canım umudunu asla kaybetme
Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat - Kartopu92 17ocak 17şubat - Blackburne 10ocak 9şubat - Seda ve annelik 21ocak 23şubat - Gazel2110 28aralık 27ocak -
Merhaba kızlar, bende katılmak istiyorum aranızaaaaKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat - Kartopu92 17ocak 17şubat - Blackburne 10ocak 9şubat - Seda ve annelik 21ocak 23şubat - Gazel2110 28aralık 27ocak - EBTCUR 1 Ocak 29 ocak
Gününü kestiremiyorum ki pko var bende ondan dolayı çok düzensiz regli oluyorum akşam farklı bir marka ile deneyeceğim bakalımVar gibi ama yine bı kan testi verin bence yada küçük.kaset testler gününüz geçtiyse sabah ilk idrarla verin bence
Merhabaaa, sat 1 Ocak , bat 29 ocak bende katılabilir miyiiiimKonunun ilk paylaşımında liste yaptım takip ede bilirsinizbekliyorum sat ve batları
Bakalım bı istiyorsanKızlar şimdi kaset test yaptım 2. Dakikaya kadar hiçbirsey yoktu sonrasında testi cipe atacakken diğer çizgi görünürde bembeyaz olmuş hafif ışığa tutunca pembemsi görünüyor
HosgeldinMerhabaaa, sat 1 Ocak , bat 29 ocak bende katılabilir miyiiiim
hadi İnşAllah ya canım at bizde bakalımKızlar şimdi kaset test yaptım 2. Dakikaya kadar hiçbirsey yoktu sonrasında testi cipe atacakken diğer çizgi görünürde bembeyaz olmuş hafif ışığa tutunca pembemsi görünüyor
HoşbuldumHosgeldin
Yaa bunu duydum birinden vallahi ben regli bitince başlıyorum 1 dolu 1 boş şeklinde belli olmuyor çünkü ne zaman olacagiKızlar ben elendim
Pazar günü gusüllenmiştim dün yumurtlamışım. Ve değerlendirmedikbu ay elendim diğer aya kaldı artık benim işim. İlk defa regli bitimi yumurtladığımı görüyorum
İnşallah vardır var gibi çizgi ama artimed yalancı çizgi çıkarıyor diyolarKızlar merhaba birsey sormak istiyorum az önce artimed erken gebelik testi yaptım direkt fotoğraftaki gibi çıktı aslında daha net ama pikselden dolayı böyle görünüyor sizce var mı regli tarihlerim çok düzensiz olduğundan dolayı emin olamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Şu tablo inşallah bu ay hepimiz pozitifleri görürüzMerhaba kızlar, bende katılmak istiyorum aranızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?