Merhaba 4 gündür test tapıyorum son tes aşağıdaki bugün yaptım Ovulasyon testi bilgisi olan yorumlayabilir mi 2 gün önce değerlendirdik ama bilemiyorumKızlar bende ovulasyon la yumurtlama gördüm değerlendirdim şuan 7.8 gün geçti sadece göğüs hassasiyet fazla var gerisi yok belirti olarak kaldı bir hafta hamileyimdir amin çok heyecanlı ve umutsuz geçiyor günlerim akıntı filan hiç yok gelirse beyazımsi sarımsı öyle
2 test yumurtlama 3 devam 4 test çatlama yani en alttaki 3.4 gün üst üste ilişki yapın eşinde sıkıntı yoksaMerhaba 4 gündür test tapıyorum son tes aşağıdaki bugün yaptım Ovulasyon testi bilgisi olan yorumlayabilir mi 2 gün önce değerlendirdik ama bilemiyorum
Bende bayadir bekliyorum bakalım hayırlısı bende akıntı yok gelsede az sarımsıBizede nasip etsin rabbim 1.5 senedir bekliyoruz her ay umutlanıyoruz olmadı kafaya taktim baya en son regl oldum 1 ocakta 9 gün kaldı sarımsı akıntı geliyor
21Ocak- 23 subat yarin asilamaya basliyorumKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat -
Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Son adet tarihiniz
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat - Müge 22ocak 19subat
Doktora gittinizmi çatlama iğnesi falan veriyorlarmisBizede nasip etsin rabbim 1.5 senedir bekliyoruz her ay umutlanıyoruz olmadı kafaya taktim baya en son regl oldum 1 ocakta 9 gün kaldı sarımsı akıntı geliyor
Merhaba son adet 17 ocak beklenen 17 şubatKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Son adet tarihiniz
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat -
Bende şaşırıyorum böyle baksana erken yumurtlama oluyor bazen geç yumurtlama takip ettinmi yikaliyorsun demmekiKızlar ben elendim
Pazar günü gusüllenmiştim dün yumurtlamışım. Ve değerlendirmedikbu ay elendim diğer aya kaldı artık benim işim. İlk defa regli bitimi yumurtladığımı görüyorum
Evet o yüzden regli biter bitmez test yapmaya başlamak lazımBende şaşırıyorum böyle baksana erken yumurtlama oluyor bazen geç yumurtlama takip ettinmi yikaliyorsun demmeki
Öyleymiş ben takvimden bakıyorum bu sefer adet olursam test alır yaparım inşallahEvet o yüzden regli biter bitmez test yapmaya başlamak lazım
Reglin kaç günde bir oluyor bir de yumurtalama belirtisi gösterdin miiiKızlar ben elendim
Pazar günü gusüllenmiştim dün yumurtlamışım. Ve değerlendirmedikbu ay elendim diğer aya kaldı artık benim işim. İlk defa regli bitimi yumurtladığımı görüyorum
Döngü uzunluğum 28 gün genelde. Regli takip programına göre daha 6 gün var yumurtlamama fakat ben yumurtladım bile. Belirtim yok şu anReglin kaç günde bir oluyor bir de yumurtalama belirtisi gösterdin miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?