Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Merhaba 4 gündür test tapıyorum son tes aşağıdaki bugün yaptım Ovulasyon testi bilgisi olan yorumlayabilir mi 2 gün önce değerlendirdik ama bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_9923.jpeg
    151,8 KB · Görüntüleme: 11
Bizede nasip etsin rabbim 1.5 senedir bekliyoruz her ay umutlanıyoruz olmadı kafaya taktim baya en son regl oldum 1 ocakta 9 gün kaldı sarımsı akıntı geliyor

Merhaba 4 gündür test tapıyorum son tes aşağıdaki bugün yaptım Ovulasyon testi bilgisi olan yorumlayabilir mi 2 gün önce değerlendirdik ama bilemiyorum
2 test yumurtlama 3 devam 4 test çatlama yani en alttaki 3.4 gün üst üste ilişki yapın eşinde sıkıntı yoksa

Bizede nasip etsin rabbim 1.5 senedir bekliyoruz her ay umutlanıyoruz olmadı kafaya taktim baya en son regl oldum 1 ocakta 9 gün kaldı sarımsı akıntı geliyor
Bende bayadir bekliyorum bakalım hayırlısı bende akıntı yok gelsede az sarımsı

21Ocak- 23 subat yarin asilamaya basliyorum

Ben de istiyorum bugün reglin ilk günü haftaya çalışmalara başlıyım:)

Sat 10 ocak
Bat 9 şubat
Bu ay hsg çekildim tüpler açık letu kullanıyorum cumartesi yumurta takibi olup çatlatma iğnesi verecek doktor. Yumurtlama gelişimi başlamış hafif ağrılarım da var inşallah bu ay tutar kızlar benimde. Tutmazsa perde ameliyatı olmayı düşünüyorum rahimde perde var ama yine de hsg çekilen bu ayı değerlendirelim belki tutar sağlıkla olur dedik

Kızlar ben elendim
Pazar günü gusüllenmiştim dün yumurtlamışım. Ve değerlendirmedik bu ay elendim diğer aya kaldı artık benim işim. İlk defa regli bitimi yumurtladığımı görüyorum

Eklentiler

• AADE7D2F-57FE-4BA0-86EE-7460FFFABD6E.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba son adet 17 ocak beklenen 17 şubat

Kızlar ben elendim
Pazar günü gusüllenmiştim dün yumurtlamışım. Ve değerlendirmedik bu ay elendim diğer aya kaldı artık benim işim. İlk defa regli bitimi yumurtladığımı görüyorum
Bende şaşırıyorum böyle baksana erken yumurtlama oluyor bazen geç yumurtlama takip ettinmi yikaliyorsun demmeki

Bende şaşırıyorum böyle baksana erken yumurtlama oluyor bazen geç yumurtlama takip ettinmi yikaliyorsun demmeki
Evet o yüzden regli biter bitmez test yapmaya başlamak lazım

Kızlar ben elendim
Reglin kaç günde bir oluyor bir de yumurtalama belirtisi gösterdin miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…