Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Canım aynen sende benım aklımdasın :) adet günün yaklaşmadan yazmak istemedim nasıl gitsin tatlım bugun kalp atışlarını duyduk bebeğiöin bakalım darısı hepınızın başına inşallah
ayyyy ne guzel bisidir yaaaa cok mutlu oldum senin adina :)bende hala bat bekleyenlerdenim yaaa

Kızlar testi yaptım bişey çıkmadı tahmin ettiğim gibi :KK43: silik bile çizgi yok. Hayırlısıyla adet olsam da doktora gitsem bari uzayınca sinir bozucu oluyor.

En azından idrarda silik çizgi görseydim kan testi için giderdim. Ne zaman görücem ben bu çizgiyi bilmiyorum :KK43:
Canım ne kadar süredir çalışıyorsunuz bebiş için? Geç öğrenen çok var umudunu kaybetme, bu ay görsen de kırmızıları bi dahaki ay olur inşallah hayırlısıyla :KK33:

Canım ne kadar süredir çalışıyorsunuz bebiş için? Geç öğrenen çok var umudunu kaybetme, bu ay görsen de kırmızıları bi dahaki ay olur inşallah hayırlısıyla :KK33:

Canım aslında Ağustos tan sonra düşünmeye başladık ama vajinusmus vardı bende. O sorunu aştık şükür ama eşimin il dışı işleri oluyor benim adet düzensiz zaten denk gelmeyebiliyor. Bir geçen ay düzenli olarak denedik olmadı. Hem idrar yolunda hem de dişimde enfeksiyon vardı belki ondan bilmiyorum. Bu ay da genelde denedik de bilmiyorum benim bu düzensizlik keyfimi kaçırıyor acaba yumurtam çatlıyor mu emin olamıyorum. O yüzden adet olunca kan değerlerimden hormonlara baktırcam.

20170310_194051~2~2.webp
kizlar benim testime bakin bi yaaa

16 aydir hicbir sekilde cift cizgi gormemistim buda bir nede olsa cikmazsada yapcak bisey yok

Kızlar ben yarın kadın doğumcuya gidicem de test filan yapar mı aç karnına mı gitmeliyim bilen var mı

Canım aslında Ağustos tan sonra düşünmeye başladık ama vajinusmus vardı bende. O sorunu aştık şükür ama eşimin il dışı işleri oluyor benim adet düzensiz zaten denk gelmeyebiliyor. Bir geçen ay düzenli olarak denedik olmadı. Hem idrar yolunda hem de dişimde enfeksiyon vardı belki ondan bilmiyorum. Bu ay da genelde denedik de bilmiyorum benim bu düzensizlik keyfimi kaçırıyor acaba yumurtam çatlıyor mu emin olamıyorum. O yüzden adet olunca kan değerlerimden hormonlara baktırcam.
Sıkıntının büyüğünü atlatmışsın , inşallah tez zamanla kavuşursun :KK66:

Back
X