- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi yediverenim
Sıkıntının büyüğünü atlatmışsın , inşallah tez zamanla kavuşursun![]()
Aynen canım çok şükür. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntının büyüğünü atlatmışsın , inşallah tez zamanla kavuşursun![]()
Git aşağı bi tane test al yap canım cizgi var gibiEki Görüntüle 1966113
cnm bu sabahki hali iste
Eki Görüntüle 1966113
cnm bu sabahki hali iste
Yok kan değil idrar testi tatlım :) yanlış yazdı heralde Senin içinde hayırlısı olsun hiç sıkma canınıBu kan testi mi canım? Daha önce görmedim hiç.
cnm bu idrar testlerini kanla karistirip yapiyorlarmis bende oyle yaptim normal idrarda cikmadi boyle yapip dogru olan varmis benxe denedim ama bakalim yagmur yagiyor cok gidip test alamiyorumYok kan değil idrar testi tatlım :) yanlış yazdı heralde Senin içinde hayırlısı olsun hiç sıkma canını
cnm aen ne zaman ogrenmistin geneligini ve belirtilerin nelerdi benim acayip basim agriyor ve belim agriyor boyle hasta olucak gibi bide karnim agriyor cok yaa acaba bugun kan tahlili yaptirsam cikarmi erken mi dhaGit aşağı bi tane test al yap canım cizgi var gibi
Tatlım benım basım agrıyodu bide kasık ağrım vardı bi bi tane daha idrar testi yap bakım ona göre kan testi yaparsıncnm aen ne zaman ogrenmistin geneligini ve belirtilerin nelerdi benim acayip basim agriyor ve belim agriyor boyle hasta olucak gibi bide karnim agriyor cok yaa acaba bugun kan tahlili yaptirsam cikarmi erken mi dha
esimi bekliyorum cnm gelirken getiricekTatlım benım basım agrıyodu bide kasık ağrım vardı bi bi tane daha idrar testi yap bakım ona göre kan testi yaparsın
Aynen canım öle yap o zaman ben adetime 3 gün kalımı 245 cıkmıştı değer ama 5 gün öncede yapsam çıkarmışkizceler esim isten erken cikmis gdyrm kan testi yaptiricam varsa var yoksa da adetimi beklerim yaaa
duaet bana insaallah cikar yaaa senin dualarin kabul olur simdiAynen canım öle yap o zaman ben adetime 3 gün kalımı 245 cıkmıştı değer ama 5 gün öncede yapsam çıkarmış
Hepınıze edıyorum canımmm kaç gün var adetinedu
duaet bana insaallah cikar yaaa senin dualarin kabul olur simdi
7 gun var cnmHepınıze edıyorum canımmm kaç gün var adetine
gun var cnm daha cikmaz diyorsan hic gtmiyim yaaaHepınıze edıyorum canımmm kaç gün var adetine
Hadi hayırlısı canım eğer varsa değerin çoook az cıkabılır korkma yeni oldugu için olur :)7 gun var cnm
insaallah vardir da az ciksin sonra tukselsin cnm yaaaHadi hayırlısı canım eğer varsa değerin çoook az cıkabılır korkma yeni oldugu için olur :)
İnşallah canım eğer o testte cıkti ise kanda zaten cıkarinsaallah vardir da az ciksin sonra tukselsin cnm yaaa
cikti cnm onda yaaİnşallah canım eğer o testte cıkti ise kanda zaten cıkar
O idrar tes değil mi canım kan mı damlatıyoncikti cnm onda yaa
aynen cnm kanla idrar karisik yapiyorsunO idrar tes değil mi canım kan mı damlatıyon