Şubat annelerinin ilk erkeği emremin doğum hikayesi....
Komşumda oturuyordum uyku bastırdı ayy ben çıkıyorum eve dedim uyuyayım azcık dedimEve çıktım önce dedim bi wc ye gideyim aaaa o da ne!!!Çamaşır sırılsıklam su!!!!:18:Ne bu falan diye sizin yanınıza geldim doğum suyu olmadığını söyledinizAma ben rahat edemedim dr umu aradım o da doğumdaymış sekreteri sizin suyunuz gelmiş hemen gelin dediii tabi ben şokkkkkSonra eşimi aradım hemen olayı anlattım arkadaşımda geldi bize hemen yan binamda aradım onuda hazırlandık hemen çıktık evden çantalarımızı falanda aldıkkkyolda giderken eşim panik yaptı dörtlüleri yaktı ve son sürat hastaneye vardık ama bende bişey yok laylaylomum yaniDr hemen doğumhaneye çıkın nst ye bağlan dedi nst ye bağladılar bişey yok emremde kıpır kıpırrebe alttan baktı açılma sadece 1 cm...Sonra dr um geldi haknur dedi seni sabaha kadar burada tutucaz suyun geliyo eve salamayız tabi bundan önce turnusol kağıdıyla test yapıldı gelen suyummuş su hala geliyo ama bende tık yok...Ben dedim dr bey hayatta durmam daha çok erken ben evime gideyim bişey olursa gelirim o an dr bana gidersen imza alırım bişey olursa mesuliyet kabul etmem dedi nasıl yani dedim bebeğini kaybedebilirsin deyince kabul ettim...Doğumhanede bekliyordum bilirsiniz benim hastane fobim var dr a yalvardım eşim ve arkadaşım yanımda kalsın dedim ben fenalaşıyorum dedim dr tamam arada bir gelirler yanına dedi ebede dediki bende haknura dedim arada bir alırım diye ama bu hatun sürekli yanında istiyo dediiDr da bana sende az değilsin dedi ama zor bela ikna ettimEşim ve arkadaşımıda aldılar doğumhaneye allahtan kimse yoktuuSonra ebe geldi 12 ye kadar ye iç sonra bişey yeme içme sakın dedi eşim bunu duyunca arkadaşımla kantine gittiler tabi bunlar olayı bi abartmıştıki görmeliydinizz doğumhane yemekhaneye döndü doğumhane buram buram yemek kokuyooyedik içtik sohbet tv izleme falan derken gırgır şamata sabah olduSabah kalktım giyindim hadi diyorum eşime gidiyoruz eve o arada dr geldi hop hop dedi nereye hangi doğumu seçiyorsun dedi suni sancımı verelim yoksa sezeryanmı ne doğumu dedim ya ben eve gidiyorumSonra ebe geldi kızım dedi ben çok tecrübeliyim sen gel normal yap dedim tamam ama şoklardayım ben...Burayı iyi okuyun...Normal doğuma karar verdik ebe suni sancı iğnesini yapacakken bi güç onu durdurdu dur ya dedi seni bi daha muayene edeyim...Bıraktı iğneyi muayene etti...Büyük bir çığlıklaa AAAA DEDİ SENİ ASLA NORMAL DOĞURTMAM BEBEK COK YUKARDA VE RAHİMİN HİÇ AÇILMAMIŞ SADECE 1 CM...Eee dedim bak kızım dedi sen normal doğum yaparsan bebeğin riske girer hemen sezeryana in dedi eşimlede konuştum hemen sezeryana indik...Neyse hazırlandık 4 sezeryan sıradaydı 5.ben benim adımı sürpriz sezeryan koymuşlar ameliyathaneye girdim ebeler bağırdı sürpriz sezeryan geldi diye yani doğumum bile gırgır şamata olduuAnam bi girdim ameliyathaneyee buz gibi titredim valla doğum masasına aldılar üstüne bişeyler örttüler soğuk buz gibide bi baticon ohhhhhhhHaknur titremekten öldü azcık ısıtamadınızmı diye dalga bile geçtimmNeyse dr um hadi sen bi uyu dedi biz emremize bakalım dedi hoppppppppp ben gittimmmmsonra uyandım bebeğim olmuş ben anne olmuşum oğlumu göstermediler bana korktum oğlum nasıl dedim iyi yıkamaya gitti dediler beni odama aldılar...Ne olduğunu anlamadım oğlum yok ama ben anne olmuştum...18,01,2012 saat 10:10 emrem doğmuş ağlamamış baya bi pataklamışlar oğlumu kimin yaptığını öğrenemedim öğrensem intikamım kötü olacaktıLan dedim kim benim emremi pataklarSonra odamda tüm sevdiklerim yanımda babam ve kardeşimde geldiler küslükte bittiiSonra eşim geldi odaya haknur dedi oğlumuz çok iyi maşaallah 50 cm 2300 gr sadece nefes almayı beceremiyormuş oksijen takmışlarAma aslan oğlum bir günde çıkarttı oksijeni kendi nefes alıyor artık...Sonra eşim ne derse iyi haknur dedi oğlumuzun yaşamasını ebeye borçluyuz çocuk dru eşime eğer normal doğum yapsaydınız bebek ölürdü kaldırazmış bünyesi deyince ben şok oldum o ebenin ayaklarını öpesim geldi allah razı olsun ondanhastaneye gidince teşekküre gideceğim hediyemle yanınaSonraki durumlar bildikleriniz işte şimdi ben evdeyim oğlum orada ama şükür ikimizde iyiyiz sizlerede teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız şimdide emremden dualarınızı eksik etmeyinde oğlum emmeyi öğrensin gelsin yanımaaa
Okudunuz doğum hikayemi maşaallah deyin teyzelerii
Okudunuz doğum hikayemi maşaallah deyin teyzelerii