Inşallah bekleyen herkese pozitif sonuç alırız embriyonun kalitesi biliyor musun?Canım inşallah güzel sonuçlar alırız ben nasipse salı günü vericem normalde doktorum 10.günde ver dedi ama beklemek istemiyorum yoksa ilaçları kesicem boşuna kullanmak istemiyorum artık varsa çıkar zaten bekleyemezsen sende verebilirsin
İnşallah canım embriyo kalitelerini çok iyi dediler canım aa diye hatırlıyorum ama senin ne dedilerInşallah bekleyen herkese pozitif sonuç alırız embriyonun kalitesi biliyor musun?
Bende iyi dediler 4baİnşallah canım embriyo kalitelerini çok iyi dediler canım aa diye hatırlıyorum ama senin ne dediler
Seninde iyiymiş canım maşallahBende iyi dediler 4ba
Inşallah pozitif sonuç alırız hepimizeSeninde iyiymiş canım maşallah
Çok ama çok sağol
Bekleme sürecinde burdaki arkadaşların güzel sonuçları ile mutlu olup dua etmeye devam edececa
Çok çok cokkkkkkk mutlu oldum canım benim
Amin amin çok sağol canım rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda bekleyenlere nasip etsinÇok çok cokkkkkkk mutlu oldum canım benimAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun
inşallah hızlıca geçer günler, test günü yaklaşır :)Nasılsınız kızlar?
transferimin 3. Gününden selamlar
Pozitif olsun çok istiyorum bazen diyorum olmaması için bı sebep yok ama içim içimi yiyorinşallah hızlıca geçer günler, test günü yaklaşır :)
Test sonuçlarınız ilk 5dk içinde belirginleştiyse pozitif gibi duruyorMerhaba transfer sonrası 7. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ikinci denemem ilkinde hiç belirti yoktu bu sefer belirti olunca dayanamayıp dün ve bugün test yaptım kuruma çizgisi olabilir mi lütfen bakar mısınız Eki Görüntüle 3544189
13 şubatta opu oldu. 12 yumurta toplanmış 9 tanesine işlem uygulanabilmiş bunlardan 7 tanesi döllenmiş bugün 3. gün bilgilendirmesi yapıldı embriyolog tarafından. 6 tanesi 8 hücreli (iyi kalite) 1 tanesi 6 hücreli (orta kalite) olduğunu söyledi. Salı gün içerisinde transfer olacağım inşallah. Dualarınızı bekliyorum canım kızlarMerhabaaaaaBahçeci Umut Tüp Bebek’te başladım ben de 2. denemem olacak. İlk denememiz Zeynep Kamil’deydi. Tedaviye 3 Şubat’ta başladık. Hepimizin güzel haberlerini bekliyorum.
Senin yine az kalmış benim şafak çokGünler geçmiyor kızkardeşlerim… test günüme 2 buçuk gün kaldı ne zormuş beklemekumarım hepimizin gönlümüze göre sağlıklı bebişleri olsun
Oyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar merhaba, benimde ocak 22de tek embriyo transferim oldu. Geçen hafta kese muayenesi için gittiğim de sürpriz oldu ve 2 kese gördük. Embriyo bölünmüş. Buralarda araştırırken gördüm genelde hep ayni kese içinde görmüşler tek yumurta ikizlerini. Benim gibi ayri keselerde gören bilen var mı
Oy maşallah Allahım bana da bu süprizi nasip etsin inşallah 8 martta kese göreceğiz inşallahKizlar merhaba, benimde ocak 22de tek embriyo transferim oldu. Geçen hafta kese muayenesi için gittiğim de sürpriz oldu ve 2 kese gördük. Embriyo bölünmüş. Buralarda araştırırken gördüm genelde hep ayni kese içinde görmüşler tek yumurta ikizlerini. Benim gibi ayri keselerde gören bilen var mı
Cnm naber belirti vs varmı. Benimmilkn5 gün oldu karın ağrısı kasık batması vs. Şimdi kesildi hepsi. Tedirgin oldum azcık acaba tutmadı mı diyeSenin yine az kalmış benim şafak çokheyecandan bazen kalbim çıkacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?