Hayırlsıı olsun cnö benim 2025 de anne olmayı taddırsın butda umut bekleyen tüm kardeşlerimize. Rabbim ol derse olacak bende ona inandım artı tevekkül ettim. Ama zaman şimdiye çabuk geçti oda test yapsam çıkmayacağını bildiğim için. Ama 9 dan sora zorlanırım galiba yaparmıyım bilmiyorum umarım dayanırımcnm. Sen yapar mısınİnsan az bir şeyde umut arıyor canım ama ben bu sefer dedim rahat olcam hiç bir belirtiyi takmıcam çünkü gerçekten belirti olup negatif olan ve belirtisi olmayıp pozitif olan çok insan var eğer bize nasip olcaksa zaten hiç bir şey engel değil artık böyle düşünmeye başladım yoksa çok yıpratıyorum kendimi ben.bu sefer benimde öyle canım ya ilk transferde olmamıştım ama bunda biraz zorlanıyorum tuvalet konusunda
Amin canım inşallah birgün bizde o duyguyu tadarız gerçekten çok zor bir sınav rabbim herkesin yardımcısı olsunHayırlsıı olsun cnö benim 2025 de anne olmayı taddırsın butda umut bekleyen tüm kardeşlerimize. Rabbim ol derse olacak bende ona inandım artı tevekkül ettim. Ama zaman şimdiye çabuk geçti oda test yapsam çıkmayacağını bildiğim için. Ama 9 dan sora zorlanırım galiba yaparmıyım bilmiyorum umarım dayanırımcnm. Sen yapar mısın
Benim 22 şubat cnm 12. Gün oluyor sanırım. Ben test yapıp yapmada emin değilim şimdilik kafam rahat bakalım 3.4 Gün sonra ne hissedeceğim bilmiyorum cnmAmin canım inşallah birgün bizde o duyguyu tadarız gerçekten çok zor bir sınav rabbim herkesin yardımcısı olsunbana da çabuk geçti çok şükür hiç bir şey anlamadım test bana kalsa yaparım bende eşim izin vermiyor evde olsa test yine gizli gizli yaparım da eczanede biraz uzak gitmiyorum ama 8.günde kan vericem sağlık ocağına yoksa ilaçları bırakıcam normalde cuma ver dediler ama yoksa boşuna ilaç almak istemiyorum artık senin test günün ne zaman canım
Kafan rahatsa hiç yapma canım bekleyebiliyorsan gününü bekle en güzeli ben 6.gün embriyosuda var diye biraz erken baktırcam kanda senin 3.gün biraz daha geç baktırman daha iyi olur zaten yanıltmasın seni diyeBenim 22 şubat cnm 12. Gün oluyor sanırım. Ben test yapıp yapmada emin değilim şimdilik kafam rahat bakalım 3.4 Gün sonra ne hissedeceğim bilmiyorum cnm
Ayyyy canım benim mide bulantılarım devam ediyor annem prednol diye bir ilaç kullanıyordum o yapıyor demişti ama ilacı bırakmama rağmen hala var 1-2 lokma bir şey atıyorum ağzıma bastırsın diye 10-15 dk sonra tekrar başlıyor anlamadım gittiCanım sen ne durumdasın Z zeynepcimsakin
Prednole ben hala devam ediyorum canım bıraktırmadılar niye bilmiyorum başka ne ilaç kullanıyorsun ama ilaçlar mı dokunuyor ki miğde bulantı için baya erken çünkü ama anlayamadım vallaAyyyy canım benim mide bulantılarım devam ediyor annem prednol diye bir ilaç kullanıyordum o yapıyor demişti ama ilacı bırakmama rağmen hala var 1-2 lokma bir şey atıyorum ağzıma bastırsın diye 10-15 dk sonra tekrar başlıyor anlamadım gittibir de akıntı kesildi demiştim şimdi tekrar başladı onun dışında kasık ve göğüs ağrısı hafif devam ediyor. Benim de bu zamana kadar hızlı geçti zaman çünkü yapsam testte çıkmayacağını biliyordum şimdi diyorum acaba Salı çarşamba yapsam mı diye güzel Allahım bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün
Aynen cnm 3. Gün embriyosu geç çıkar diyorlar bakalım hayırlsı olsun cnm. 1hafta kaldı teste nasıl dayanırım bilmiyorum cnmmKafan rahatsa hiç yapma canım bekleyebiliyorsan gününü bekle en güzeli ben 6.gün embriyosuda var diye biraz erken baktırcam kanda senin 3.gün biraz daha geç baktırman daha iyi olur zaten yanıltmasın seni diye
Ben de günde 2 prednol atıyorum bence o yapmıyordur. Doktorun verdiklerinden şaşma bence canım. Allah yardımcın olsun.Ayyyy canım benim mide bulantılarım devam ediyor annem prednol diye bir ilaç kullanıyordum o yapıyor demişti ama ilacı bırakmama rağmen hala var 1-2 lokma bir şey atıyorum ağzıma bastırsın diye 10-15 dk sonra tekrar başlıyor anlamadım gittibir de akıntı kesildi demiştim şimdi tekrar başladı onun dışında kasık ve göğüs ağrısı hafif devam ediyor. Benim de bu zamana kadar hızlı geçti zaman çünkü yapsam testte çıkmayacağını biliyordum şimdi diyorum acaba Salı çarşamba yapsam mı diye güzel Allahım bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün
En zor kısmı bu beklemek ya gerçekten canım böyle 3 güne falan belli olsa keşkeAynen cnm 3. Gün embriyosu geç çıkar diyorlar bakalım hayırlsı olsun cnm. 1hafta kaldı teste nasıl dayanırım bilmiyorum cnmm
Yok canım prednol dışında diğerlerini zaten transfer öncesinde de kullanıyordum aynı dozlarda devam ettim transfer sonrası ekstra o verildi o yüzden ona bağlamıştım ama bırakmama rağmen hala bulanıyor. Akıntı da şeffaf da geliyor limon sarısı gibi de hatta ayıptır söylemesi az önce uzanıyordum öyle bir akıntı oldu ki kan geldi sandım aktı gitti resmen aklım çıktı kanamam oldu diyePrednole ben hala devam ediyorum canım bıraktırmadılar niye bilmiyorum başka ne ilaç kullanıyorsun ama ilaçlar mı dokunuyor ki miğde bulantı için baya erken çünkü ama anlayamadım vallaakıntı benim limon sarısı gibi var ama çok olmuyor gün içinde canım inşallah rabbim hayırlar haberler almayı nasip eder hepimizede ben direk salı kan vericem ya eşi lede konuştuk beklemicem çok fazla varsa çıkar zaten
Yok canım doktoru dinliyorum zaten transfer sonrası 5 gün kullanılacaktı sadece sonra bıraktırdı doktorumBen de günde 2 prednol atıyorum bence o yapmıyordur. Doktorun verdiklerinden şaşma bence canım. Allah yardımcın olsun.
Canım evet senin daha geç çıkar 3. gün olmasına rağmen bile erken güne test günü vermişler benim 5. gün embriyosu ama test günlerimiz aynı o yüzden sen perşembe cumadan önce test verme bence varsa da yok çıkar üzülme boş yereAynen cnm 3. Gün embriyosu geç çıkar diyorlar bakalım hayırlsı olsun cnm. 1hafta kaldı teste nasıl dayanırım bilmiyorum cnmm
Hatta ilk gün tutunup tutunmadığı belli olsa tutunmazsa diğer embriyoya geçilse aynı gün ..En zor kısmı bu beklemek ya gerçekten canım böyle 3 güne falan belli olsa keşke
Heee o zaman bilemicem canım ben transfer öncesi başladım hala devam ediyorum ama herkesin bünyesi farklı dokunmuş olabilir o zaman fitil ya da jel kullanıyor musun bende öyle akıntılar yok kuzum ya inşallah güzel şeylerin habercisidir akıntılarınYok canım prednol dışında diğerlerini zaten transfer öncesinde de kullanıyordum aynı dozlarda devam ettim transfer sonrası ekstra o verildi o yüzden ona bağlamıştım ama bırakmama rağmen hala bulanıyor. Akıntı da şeffaf da geliyor limon sarısı gibi de hatta ayıptır söylemesi az önce uzanıyordum öyle bir akıntı oldu ki kan geldi sandım aktı gitti resmen aklım çıktı kanamam oldu diye
Olabilir cnm bilmiyorum ki . Bazılarının 3. Gün embriyosu 9. Gün silik çizgi ile öğrenilmiş. Ama ben beklerim cnm . Yani inşallah dayanırımCanım evet senin daha geç çıkar 3. gün olmasına rağmen bile erken güne test günü vermişler benim 5. gün embriyosu ama test günlerimiz aynı o yüzden sen perşembe cumadan önce test verme bence varsa da yok çıkar üzülme boş yere
Bak bu daha hızlı bir sonuç olurdu keşkeeee öyle olsa ama işteHatta ilk gün tutunup tutunmadığı belli olsa tutunmazsa diğer embriyoya geçilse aynı gün ..kafayı kırmadan geçirsek süreci
Bende sizin gibi 6 gün embriyosuda 10 şubat transfer oldu ... kan vermek biraz erken istiyorumKafan rahatsa hiç yapma canım bekleyebiliyorsan gününü bekle en güzeli ben 6.gün embriyosuda var diye biraz erken baktırcam kanda senin 3.gün biraz daha geç baktırman daha iyi olur zaten yanıltmasın seni diye
Canım inşallah güzel sonuçlar alırız ben nasipse salı günü vericem normalde doktorum 10.günde ver dedi ama beklemek istemiyorum yoksa ilaçları kesicem boşuna kullanmak istemiyorum artık varsa çıkar zaten bekleyemezsen sende verebilirsinBende sizin gibi 6 gün embriyosuda 10 şubat transfer oldu ... kan vermek biraz erken istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?