Sıcak basması iyi bir şey boşverrr ama sen kendini hasta olacak gibi hissediyorsan c vitamini almaya başla canım malum ilaç kullanamıyoruz erkenden önlemini alArtık bünye de yoruluyor sanırım her şeyde zorlanmaya başlıyoruz canım dünya ilaç alıyoruz valla.bu gece beni sanki böyle sıtma tutar gibi bir üşüme geldi yine ya ne oluyor bilmiyorum kuzum ya ateşimi ölçüyorum 37 ya da 37.2 falan geliyor bir zarar verir mi diye korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı hiç bilmiyorum göğüs hassasiyetimde biraz azaldı sanki bugün
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize6 şubat transfer olmuştum yarın kan sonucu almak için gitcem umarım bekleyen herkes güzel sonuçlar alır Allah isteyen herkese nasip etsin
Hasta olcak gibi değilim kuzum ya iyiyim çok şükür hemşireye mesaj attım bakalım doktora sorar mısın diye ne dicekler bakalım çünkü ikinciye oldu bu bana transferden sonra beslenmeme dikkat ediyorum portakal muz avakado falan yiyorum hergün amaSıcak basması iyi bir şey boşverrr ama sen kendini hasta olacak gibi hissediyorsan c vitamini almaya başla canım malum ilaç kullanamıyoruz erkenden önlemini al
Bugün kan testi yaptırdım dayanamayıp 8.gün 54,5 cıktıMerhaba benım 3. Transferim bu 6 subatta ıkı embrıyo transfer edildi orta kalite bugun 6. Günüm sabah kahve rengı lekelenmem oldu erken gebelik testi yaptım silik bir cizgi var sizce tutmuşmudur cok heycanlıyım
Aaa süper 2 gün önce 17 miydi? 3 kat artmışBugün kan testi yaptırdım dayanamayıp 8.gün 54,5 cıktı
Ah güzel haberi alıp mutlulukla eşine sarılacağın an olsun yarın duamda burdaki herkes isimleri bilmesem de bu yolda olan her kadın kalbimde6 şubat transfer olmuştum yarın kan sonucu almak için gitcem umarım bekleyen herkes güzel sonuçlar alır Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayır ılk defa verdım kan bugunAaa süper 2 gün önce 17 miydi? 3 kat artmış
Aminnnn canım senin o güzel kalbine göre versin rabbim yorumlarıni okuyorum herkese nasıl moral oluyorsun maşallah canım benim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok üzülüm benim başıma da geldi ama kimyasal olmuştu inşallah bebğim benimledir duaya ihtiyacım var bana ve isteyen herkese dua edin bu mübarek günlerde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok Amin
Aminnnnnnn canimyaa gününde verip dr den olumlu cümle duymaya ihtiyacım var o yüzden gününü bekleyeceğim hem eşime de süpriz olur 2 dk da çıktı :) çok şükür inşallah şubat bize heppimize uğurlu gelir
Canım üzülme lütfen eğer şimdi olmadıysa rabbim daha iyisini planlamış tır vardır bir hayır bence rabbim seni en güzeline hazırladı öyle düşün gelecek ay inş benimde bir aksilik olmazsa birlikte aynı zamanda olur transfer yoldaş oluruz lütfen senin morale ihtiyacın var en güzeli için gecikti diye dusunKızlar iyi akşamlar ..
Yarın sabah transferim vardı iptal edildi
Boğazımda kuruluk hafif afedersiniz balgam birikmesi var
Tek embiriyom var dondurulmuş
Doktorum hiç riske atmayalım aklımızda şüphe olmasın dedi .
Progesteron iğne olmuştum 5 gün
Estrofem kullanmıştım
Moralim bozulmadı değil ağladım
Sizle paylaşmak istedim beni en iyi bu süreçleri yaşayan kadınlar anlar
Amin canım siz mutlu olursanız ben mutlu olurum size moral olursa bana olur sizler yeter ki iyi olun hep iyi düşünün çünkü bizim yüce gönüllü rabbimiz var bize elbet er yada geç nasibimizi bize verecek Allah için kimse olumsuz düşünmesin herkes umutlu olsunAminnnn canım senin o güzel kalbine göre versin rabbim yorumlarıni okuyorum herkese nasıl moral oluyorsun maşallah canım benim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba cnm benim de 5. Günüm bugün cnm rabbim pozitif leri alayı nasip etsin. Belirtiler var mı? Birde 5. Gün embriyosu öuKızlar ne durumdasınız sonuç alan var mı ya da evde test yapanlar benim bugün beşinci gün bitti sanki göğüslerimin acısı falan geçti artık salı günü 8. Günde kan vereyim diyorum ama varsa çıkar herhalde
Amin canım inşallah çift embriyo transferi oldum ben biri 5.gün biri 6.gün canım ilk 2 3 gün karnım ağrıdı bir de sol kasığım ama ilaçlara bağlıyorum ben şuan hiç bir şey yok göğüs acımda geçti açıkcası hiç bir şey hissetmiyorum ya sen ne durumdasınMerhaba cnm benim de 5. Günüm bugün cnm rabbim pozitif leri alayı nasip etsin. Belirtiler var mı? Birde 5. Gün embriyosu öu
Benim 3. Gün embriyosu cnm.Benimde 2.3 gündür kasığım da tatlı bir batma gibi değilde seğirme gibi birşeyler oluyordu. Ama bugün geçti cnm. Demekki ilaçlar dan diyorum ben cnm. Bende göğüs hassasiyeti falan olmadı hiç . Sadece kabızlığa meyilliyim hep progestan dan sanırım iğne ve fitil den. Ama ilk transfer de 2 kat kullanmama rağmen olmamıştı kabızlık.Amin canım inşallah çift embriyo transferi oldum ben biri 5.gün biri 6.gün canım ilk 2 3 gün karnım ağrıdı bir de sol kasığım ama ilaçlara bağlıyorum ben şuan hiç bir şey yok göğüs acımda geçti açıkcası hiç bir şey hissetmiyorum ya sen ne durumdasın
İnsan az bir şeyde umut arıyor canım ama ben bu sefer dedim rahat olcam hiç bir belirtiyi takmıcam çünkü gerçekten belirti olup negatif olan ve belirtisi olmayıp pozitif olan çok insan var eğer bize nasip olcaksa zaten hiç bir şey engel değil artık böyle düşünmeye başladım yoksa çok yıpratıyorum kendimi ben.bu sefer benimde öyle canım ya ilk transferde olmamıştım ama bunda biraz zorlanıyorum tuvalet konusundaBenim 3. Gün embriyosu cnm.Benimde 2.3 gündür kasığım da tatlı bir batma gibi değilde seğirme gibi birşeyler oluyordu. Ama bugün geçti cnm. Demekki ilaçlar dan diyorum ben cnm. Bende göğüs hassasiyeti falan olmadı hiç . Sadece kabızlığa meyilliyim hep progestan dan sanırım iğne ve fitil den. Ama ilk transfer de 2 kat kullanmama rağmen olmamıştı kabızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?