rabbim kolaylık versin transfer sonrası sıkı sıkı tutunsun sana inşallahyarın transferim var
Valla hayatımda toplamda bu kadar ilaç içmemişimdirmevcutta estoferm, coraspirin ve folibol kullanıyorum yarından itibaren de progestan fitil günde 3 defa, progestan dex iğne günde 1 defa kullanacağım. bir de 5 gün boyunca tetradox ve deltacortil diye hap verdi onları içeceğim :) her yanım ilaç oldu ne zormuş yahuinşallah sen de yarın kesin tarihini bildirirsin bize canım
İnşallah kuzum ya dua edelim yarına güzel haberlerimiz olsunO akıntı bende de var ya. Yârını bekliyorum ben de çok heyecanlıyım inşallah bana da transfer tarihi verir yarın
Var gibi canım sağlıkla gelişsin tutunsun ilk güzeli haberi senden aldıkEki Görüntüle 3543610
Var mı silik çizgi var ben görüyorum ama siz görüyor musunuz
İnşallah listesini herkes pozitif görsün bu ay bize uğurlu gelsinVar gibi canım sağlıkla gelişsin tutunsun ilk güzeli haberi senden aldık
Ya canım hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin insEki Görüntüle 3543610
Var mı silik çizgi var ben görüyorum ama siz görüyor musunuz
Senin bugün kaçıncı günündü canım?Ya canım hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin insvalla seni görünce bende bı gaza geldim test yapmak için ama tuttum kendimi dedim sabır 1 gün daha yarın zaten test günüm
Ben son kontrole çarşamba gitmiştim pazartesiye transfer günü verdi ve 5 gün progesteron içeren iğne kullandım bunun standardı var mı bilmiyorum ama transferden önce 5 günlük bir farklı ilaç iğne tedavisi oldu bendeValla hayatımda toplamda bu kadar ilaç içmemişimdiryarın söylerim canım dua edelim pazartesi olsun iş yeriyle sıkıntı yaşıcam diğer günlerde
Valla belirti mi bilemem ama bende şunlar oldu: transfer sonrası aşırı gaz problemim oldu hatta doktora bile yazdım iş yerinde çok zorlandım bu durumdan. Sonra kasık ağrılarım oldu , kasıkta seğirme oldu , 5.6. Gün memede hassasiyet başladı , dünden beride aşırı uyku hali var . Ben az önce tekrar erkenn gebelik testi yaptım ilk testime göre daha koyu çıktıSenin bugün kaçıncı günündü canım?
Testte pozitif gören arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu bu süreçte
Canım yaa eğer ben Burda umut olduysam size siz de başaracaksınız hatırası kalsın bence yap test yine de saklarsınYa canım hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin insvalla seni görünce bende bı gaza geldim test yapmak için ama tuttum kendimi dedim sabır 1 gün daha yarın zaten test günüm
Benim bugün transfer dahil 3. Günüm kasık ağrım artmaya başladı ve bel ağrım başladı önceden o yoktuValla belirti mi bilemem ama bende şunlar oldu: transfer sonrası aşırı gaz problemim oldu hatta doktora bile yazdım iş yerinde çok zorlandım bu durumdan. Sonra kasık ağrılarım oldu , kasıkta seğirme oldu , 5.6. Gün memede hassasiyet başladı , dünden beride aşırı uyku hali var . Ben az önce tekrar erkenn gebelik testi yaptım ilk testime göre daha koyu çıktışimdi cumartesiyi bekleyeceğim kan vericem
Rapor al hiçbirşey yapamazlarValla hayatımda toplamda bu kadar ilaç içmemişimdiryarın söylerim canım dua edelim pazartesi olsun iş yeriyle sıkıntı yaşıcam diğer günlerde
Çok almışım şimdiye kadar söylendiler bugün…Rapor al hiçbirşey yapamazlar
Anladım canım mantıklı dediğin. 17-20 arası demişti zaten doktorum daBen son kontrole çarşamba gitmiştim pazartesiye transfer günü verdi ve 5 gün progesteron içeren iğne kullandım bunun standardı var mı bilmiyorum ama transferden önce 5 günlük bir farklı ilaç iğne tedavisi oldu bende
Bu süreçte böyle anlayışsız olmalarını anlayamıyorum Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınÇok almışım şimdiye kadar söylendiler bugün…
Valla belirti mi bilemem ama bende şunlar oldu: transfer sonrası aşırı gaz problemim oldu hatta doktora bile yazdım iş yerinde çok zorlandım bu durumdan. Sonra kasık ağrılarım oldu , kasıkta seğirme oldu , 5.6. Gün memede hassasiyet başladı , dünden beride aşırı uyku hali var . Ben az önce tekrar erkenn gebelik testi yaptım ilk testime göre daha koyu çıktıSenin bugün kaçıncı günündü canım?
Testte pozitif gören arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu bu süreçte
canım lütfen kalbini ferah tut allah geciktiyorsa güzelleştiriyordur. Demekki gribini bebişine zarar vermesin diye erteledi sende transferden sonra kötü haber almak istemezdin.Kızlar iyi akşamlar ..
Yarın sabah transferim vardı iptal edildi
Boğazımda kuruluk hafif afedersiniz balgam birikmesi var
Tek embiriyom var dondurulmuş
Doktorum hiç riske atmayalım aklımızda şüphe olmasın dedi .
Progesteron iğne olmuştum 5 gün
Estrofem kullanmıştım
Moralim bozulmadı değil ağladım
Sizle paylaşmak istedim beni en iyi bu süreçleri yaşayan kadınlar anlar
Süreci de bilmelerine rağmen hem de. En çok canımı yakan kısmı da bu.Bu süreçte böyle anlayışsız olmalarını anlayamıyorum Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?