ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Valla hayatımda toplamda bu kadar ilaç içmemişimdir yarın söylerim canım dua edelim pazartesi olsun iş yeriyle sıkıntı yaşıcam diğer günlerde

Ya canım hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin ins valla seni görünce bende bı gaza geldim test yapmak için ama tuttum kendimi dedim sabır 1 gün daha yarın zaten test günüm
Senin bugün kaçıncı günündü canım?

Testte pozitif gören arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu bu süreçte

Valla hayatımda toplamda bu kadar ilaç içmemişimdir yarın söylerim canım dua edelim pazartesi olsun iş yeriyle sıkıntı yaşıcam diğer günlerde
Ben son kontrole çarşamba gitmiştim pazartesiye transfer günü verdi ve 5 gün progesteron içeren iğne kullandım bunun standardı var mı bilmiyorum ama transferden önce 5 günlük bir farklı ilaç iğne tedavisi oldu bende

Valla belirti mi bilemem ama bende şunlar oldu: transfer sonrası aşırı gaz problemim oldu hatta doktora bile yazdım iş yerinde çok zorlandım bu durumdan. Sonra kasık ağrılarım oldu , kasıkta seğirme oldu , 5.6. Gün memede hassasiyet başladı , dünden beride aşırı uyku hali var . Ben az önce tekrar erkenn gebelik testi yaptım ilk testime göre daha koyu çıktı şimdi cumartesiyi bekleyeceğim kan vericem

Ya canım hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin ins valla seni görünce bende bı gaza geldim test yapmak için ama tuttum kendimi dedim sabır 1 gün daha yarın zaten test günüm
Canım yaa eğer ben Burda umut olduysam size siz de başaracaksınız hatırası kalsın bence yap test yine de saklarsın

Benim bugün transfer dahil 3. Günüm kasık ağrım artmaya başladı ve bel ağrım başladı önceden o yoktu

Anladım canım mantıklı dediğin. 17-20 arası demişti zaten doktorum da

Kızlar iyi akşamlar ..
Yarın sabah transferim vardı iptal edildi
Boğazımda kuruluk hafif afedersiniz balgam birikmesi var
Tek embiriyom var dondurulmuş
Doktorum hiç riske atmayalım aklımızda şüphe olmasın dedi .
Progesteron iğne olmuştum 5 gün
Estrofem kullanmıştım
Moralim bozulmadı değil ağladım
Sizle paylaşmak istedim beni en iyi bu süreçleri yaşayan kadınlar anlar

Valla belirti mi bilemem ama bende şunlar oldu: transfer sonrası aşırı gaz problemim oldu hatta doktora bile yazdım iş yerinde çok zorlandım bu durumdan. Sonra kasık ağrılarım oldu , kasıkta seğirme oldu , 5.6. Gün memede hassasiyet başladı , dünden beride aşırı uyku hali var . Ben az önce tekrar erkenn gebelik testi yaptım ilk testime göre daha koyu çıktı şimdi cumartesiyi bekleyeceğim kan vericeö
canım lütfen kalbini ferah tut allah geciktiyorsa güzelleştiriyordur. Demekki gribini bebişine zarar vermesin diye erteledi sende transferden sonra kötü haber almak istemezdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…