ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

bende predictorun yanıldığını hiç görmedim tebrik ederimmmm

Allahım isteyen herkese göstersin . O test kaç kere tek çizgi kaldı o zamanki hayalkırıklarımı kimse yaşasın istemem. İlk kez iki çizgi gördüm ters bir şey olmasın diye korkuyorum
şuan bebeğin seninle bunun keyfini çıkar ve bence yarın gidip kan ver için hepten rahatlasın idrardan gördüysen kanda kesin çıkar bize de güzel sonucunu ilet mutlaka darısı bize inşallah

ayyyy olmuş benceeee yarın gidip kan ver bekleme daha fazla çok heyecanlı hemen mi çıktı çok beklemedin dimi , güzel haberler bir bir gelmeye başlıyor harikaaa
yaa gününde verip dr den olumlu cümle duymaya ihtiyacım var o yüzden gününü bekleyeceğim hem eşime de süpriz olur 2 dk da çıktı :) çok şükür inşallah şubat bize heppimize uğurlu gelir

yaa gününde verip dr den olumlu cümle duymaya ihtiyacım var o yüzden gününü bekleyeceğim hem eşime de süpriz olur 2 dk da çıktı :) çok şükür inşallah şubat bize heppimize uğurlu gelir
hızlı sonuç güzel sonuçtur arkadaşım çok sevindim güzel gönlünden nasıl geliyorsa öyle yap tabi kendine dikkat et bol istirahat et ayy çok heyecanlı

hızlı sonuç güzel sonuçtur arkadaşım çok sevindim güzel gönlünden nasıl geliyorsa öyle yap tabi kendine dikkat et bol istirahat et ayy çok heyecanlı
amin canım senin ve isteyen herkesin gönlündeki gibi olsun benim kadar kendine dikkat eden yoktur herhalde inşallah güzel sonuç alırız bu bile bizi motive etmeye yeter

Ayyy kızlar hepinizin adına çok sevindim ya rabbim inşallah kanda da çok güzel değerler alabilmeyi nasip etsin rabbim bizleride sevindirsin inşallah mübarek ayların ve yarınki kandilin yüzü suyu hürmetine

rabbim en kısa zamanda bu yolda bekleyen herkese nasip etsin inşallah tek yumurta ikizi olur hep sağlıklı olsun tek yumurta ikizi olur inşallah ALLAHIM DİYORUM
İnşallah hepimize nasip olur bu mübarek günlerde
Gözün aydın canım
Bende hep ikiz olacaksa tek yumurta ikizi olsun istiyorum

İnşallah hepimize nasip olur bu mübarek günlerde
Gözün aydın canım
Bende hep ikiz olacaksa tek yumurta ikizi olsun istiyorum
amin inşallah canım tüp bebekte 5. gün embiryosunda genelde görülürmüş tek yumurta ikisi inşallah bize hayalini bu şekilde kuranlara rabbim bu mübarek günlerde nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…