ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Amin ecmain
Ben devlet desteği ile tüp bebeğe başladım kısaca özetliyim 2 tane iğne 1 de hapla aşılama oldun tutmadı en az 3 yıl evli olmanız gerekiyor çocuk olmamalı 2 iğneli aşılama devlet hastanesinde olmalı ve negatif sonuçlanmalı sen veya eşinin uzun vade 900 prim gününüz olmalı koşullar böyle

Canım en az 3 yıllık evli 3 negatif aşılama ve 900 günlük sigorta primi şartı var ve çocuk olmayacak

Canım 5 tane 5. Gün embriyosu var. Transfer sürecindeyim. Çift yapılacak 5 4 3 bir tane de 2 vardı ama abc yi hatırlamıyorum alacağım çarşamba günü
Benimde 19 yumurta toplandı 5 güne sadece 3 tane kaldı kaliteleri 3AA orta kalite dedi doktorum dondurduk onları tutar mı bilmiyorum endişeliyim

Tüpleri kapalı olanlara da aynı şartlar mı geçerli acaba

Bir hastaneyle görüştüm 2 aşılama şartı isteniyor, başka hastaneyle görüştüm direkt rapor çıkarabilirsiniz diyor, kime inanacagimi bilmiyorum ama bulunduğum yerdeki hastane 2 aşılama şartı istiyor çok saçma bi şey

Benimde 19 yumurta toplandı 5 güne sadece 3 tane kaldı kaliteleri 3AA orta kalite dedi doktorum dondurduk onları tutar mı bilmiyorum endişeliyim
Canım onu Allah bilir endişe etme hiç. Tek yumurta 3. Gün embriyosu olup kalitesiz tutan çok bayan okudum. Allah ol der ve olur. Bazı şeylere bizim gücümüz yetmez

Merhaba vitamin falan kullandınız mı tedavi öncesi
Canım opudan önce eşim promank ben prowoman kullandım bir de benim b12 düşüktü iğne başladık. Sonra opu oldum şimdi transfer sürecindeyim vitamin olarak d vit düşük çıktı onu kullanıyorum birde tutunma için redostim vitamin olarak bunlar ekstra bişey yazmadı bana vitamin olarak eksik olanları

inşallah sizin içinde süreç kolay ilerler tüp bebeğe gerek kalmadan hamile haberinizi alırsınız Rabbim yormadan kolaylıkla nasip etsin çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…