- 15 Mart 2022
- 160
- 87
- 28
- 29
Amin ecmainMerhabalar herkese sürecinde kolaylıklar diliyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin kucağımızı doldursun inşallah
Aranızda devlet desteği ile raporlu tüp bebk tedavisi gören var mi acaba? Bende rapor çıkartmak istiyorum ama bayağı zorluyorlar
Burdaki herkese bolca dua ediyorum emin ol sayı da önemli geriye embriyo kalmaması insanı üzüyor embriyo umut oluyorÖyle de önemli olan sayısı değil tutması canım dualarınıza ihtiyacım var
Canım neden kimyasal dedi ovitrelle mi vuruldun ? Yükselir inşallahBugün kan verme günümdü 10. Gün 7.8 çıktı doktorum kimyasal dedi maalesefSalı tekrar kan vericem
Canım en az 3 yıllık evli 3 negatif aşılama ve 900 günlük sigorta primi şartı var ve çocuk olmayacakMerhabalar herkese sürecinde kolaylıklar diliyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin kucağımızı doldursun inşallah
Aranızda devlet desteği ile raporlu tüp bebk tedavisi gören var mi acaba? Bende rapor çıkartmak istiyorum ama bayağı zorluyorlar
O zaman benim 4 aşılamam var 3 iğne 1 de hapla aklımda nedense 2 kalmışCanım en az 3 yıllık evli 3 negatif aşılama ve 900 günlük sigorta primi şartı var ve çocuk olmayacak
Doğru diyorsun canım o sürece baştan başlamakta yorucuBurdaki herkese bolca dua ediyorum emin ol sayı da önemli geriye embriyo kalmaması insanı üzüyor embriyo umut oluyor
Canım 5 tane 5. Gün embriyosu var. Transfer sürecindeyim. Çift yapılacak 5 4 3 bir tane de 2 vardı ama abc yi hatırlamıyorum alacağım çarşamba günüKızlar dondurulmuş embriyonuz var mı varsa kaçıncı gün ve kaliteleri nedir ?
Benimde 19 yumurta toplandı 5 güne sadece 3 tane kaldı kaliteleri 3AA orta kalite dedi doktorum dondurduk onları tutar mı bilmiyorum endişeliyimCanım 5 tane 5. Gün embriyosu var. Transfer sürecindeyim. Çift yapılacak 5 4 3 bir tane de 2 vardı ama abc yi hatırlamıyorum alacağım çarşamba günü
Tüpleri kapalı olanlara da aynı şartlar mı geçerli acabaAmin ecmain
Ben devlet desteği ile tüp bebeğe başladım kısaca özetliyim 2 tane iğne 1 de hapla aşılama oldun tutmadı en az 3 yıl evli olmanız gerekiyor çocuk olmamalı 2 iğneli aşılama devlet hastanesinde olmalı ve negatif sonuçlanmalı sen veya eşinin uzun vade 900 prim gününüz olmalı koşullar böyle
Onu bilmiyorum hastaneye gidip görüşüp bilgi almam daha sağlıklı olacaktır bildiğim bir şey erkek sperm sayısı çok az ise 3 yıllık şart aranmadan yapılıyor dediğim gibi gidip görüşürsen net bilgi alabilirsinTüpleri kapalı olanlara da aynı şartlar mı geçerli acaba
Bir hastaneyle görüştüm 2 aşılama şartı isteniyor, başka hastaneyle görüştüm direkt rapor çıkarabilirsiniz diyor, kime inanacagimi bilmiyorum ama bulunduğum yerdeki hastane 2 aşılama şartı istiyor çok saçma bi şeyOnu bilmiyorum hastaneye gidip görüşüp bilgi almam daha sağlıklı olacaktır bildiğim bir şey erkek sperm sayısı çok az ise 3 yıllık şart aranmadan yapılıyor dediğim gibi gidip görüşürsen net bilgi alabilirsin
Bu değerde olup genelde yükselen olmadı dedi yüzde 10 ihtimal dedi ovitrelle opudan önce vurulmuştumCanım neden kimyasal dedi ovitrelle mi vuruldun ? Yükselir inşallah
Canım onu Allah bilir endişe etme hiç. Tek yumurta 3. Gün embriyosu olup kalitesiz tutan çok bayan okudum. Allah ol der ve olur. Bazı şeylere bizim gücümüz yetmezBenimde 19 yumurta toplandı 5 güne sadece 3 tane kaldı kaliteleri 3AA orta kalite dedi doktorum dondurduk onları tutar mı bilmiyorum endişeliyim
Canım opudan önce eşim promank ben prowoman kullandım bir de benim b12 düşüktü iğne başladık. Sonra opu oldum şimdi transfer sürecindeyim vitamin olarak d vit düşük çıktı onu kullanıyorum birde tutunma için redostim vitamin olarak bunlar ekstra bişey yazmadı bana vitamin olarak eksik olanlarıMerhaba vitamin falan kullandınız mı tedavi öncesi
inşallah sizin içinde süreç kolay ilerler tüp bebeğe gerek kalmadan hamile haberinizi alırsınız Rabbim yormadan kolaylıkla nasip etsin çok aminBir hastaneyle görüştüm 2 aşılama şartı isteniyor, başka hastaneyle görüştüm direkt rapor çıkarabilirsiniz diyor, kime inanacagimi bilmiyorum ama bulunduğum yerdeki hastane 2 aşılama şartı istiyor çok saçma bi şey
Haklısın oldurur inşallah Rabbim hepimizinkiniCanım onu Allah bilir endişe etme hiç. Tek yumurta 3. Gün embriyosu olup kalitesiz tutan çok bayan okudum. Allah ol der ve olur. Bazı şeylere bizim gücümüz yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?