Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttttttt , 1 şubatta yapıldı benim aşılamam, sizin ne zaman?Kızlarrrr şubat ayı aşılama yapacaklar toplaşalım mı
Ben bugün oldum aşılamamı darısı tedaviye devam edenlere inşaAllah bebişlerimiz tutunur bizlereKızlarrrr şubat ayı aşılama yapacaklar toplaşalım mı
Ben ilk gün eve gelince çok ağrım oldu adet sancısı gibi şeninde oldu mu? Bugünde ara ara sızlıyor kasıklarım. Doktorun ekstra bi ilaç verdi mi sonrası içinBen bugün oldum aşılamamı darısı tedaviye devam edenlere inşaAllah bebişlerimiz tutunur bizlere
Ben bugün oldum aşılamamı darısı tedaviye devam edenlere inşaAllah bebişlerimiz tutunur bizlereKızlarrrr şubat ayı aşılama yapacaklar toplaşalım mı
ya benim bel ağrım oldu alt karın ağrım oldu şuanlık bunlar var göğüs hassasiyetimde varBen ilk gün eve gelince çok ağrım oldu adet sancısı gibi şeninde oldu mu? Bugünde ara ara sızlıyor kasıklarım. Doktorun ekstra bi ilaç verdi mi sonrası için
Progestan verdi benim çatlatma iğnem farklı olduğu için vajinadan sabah 2 akşam 2 diye verdi birde folic asit kullanıyorumBen ilk gün eve gelince çok ağrım oldu adet sancısı gibi şeninde oldu mu? Bugünde ara ara sızlıyor kasıklarım. Doktorun ekstra bi ilaç verdi mi sonrası için
Çok normal canım iğne etkisi onlar ancak 1 haftaya geçerSelam kızlar bende 31 ocakta oldum
Sağ kaşık ağrım ve göğüs hassasiyetim var
Sizin ilk aşılamanız mıÇok normal canım iğne etkisi onlar ancak 1 haftaya geçer
Hayır benim doğumdan sonra şuan bu 2.aşılamam oluyor doğumdan öncede 2 tane vardı tutmadıSizin ilk aşılamanız mı
Ben sordum gerek yok dedi sadece öncesinde içinde folic asid olan bi multivitamin önermişti günde bi tane sadece onu kullanıyorumProgestan verdi benim çatlatma iğnem farklı olduğu için vajinadan sabah 2 akşam 2 diye verdi birde folic asit kullanıyorum