Canım naptın verdiğim kanAmin çok teşekkür ederimaslında pek bişey yapmadım çünkü en başından beri prosedür olarak baktım aşılamaya eşimin tanısı ve yaşımızdan dolayı 35 yaşındayız Dr um yapılan tüm testler sonucunda aşılama yapılmaz bu değerle aslında direkt tüp bebek yapalım isterseniz dedi ama rapor çıkması için aşılama denemek istedik umarım tüm süreç sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vereceğim
Verdim canım 470 çıktı cumaya tekrar çağırdı doktorum usg görüntüsü içinCanım naptın verdiğim kan
Amin çok teşekkür ederimaslında pek bişey yapmadım çünkü en başından beri prosedür olarak baktım aşılamaya eşimin tanısı ve yaşımızdan dolayı 35 yaşındayız Dr um yapılan tüm testler sonucunda aşılama yapılmaz bu değerle aslında direkt tüp bebek yapalım isterseniz dedi ama rapor çıkması için aşılama denemek istedik umarım tüm süreç sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vereceğim
Aaaaaa çok çok çok sewindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı inşallah bizim başımızaVerdim canım 470 çıktı cumaya tekrar çağırdı doktorum usg görüntüsü için
Rica etsem bana gün gün belirtilerini anlatırmısn kafam kendımle alakalı çorba oldu hergün farklı bi belirtiyle güne başlıyorum kaçıncı gününde bugunVerdim canım 470 çıktı cumaya tekrar çağırdı doktorum usg görüntüsü için
16 şubat aşılama tarihim ertesi günden itibaren bel ve kasık ağrım vardı normalde adet tarihim 28 şubattı bir gün öncesinden adet sancısı gibi sancılarım başladı ama tek farkı ağrı anlık gidip geliyordu bel ağrım baya oldu bacaklarıma vurdu hep ağrısı göğüslerim büyüdü aşılamanın 13. Günü kan verdim 111 beta ile öğrendim 3 dün sonra yine kan verdim 470 bel kasık ağrım hala devamRica etsem bana gün gün belirtilerini anlatırmısn kafam kendımle alakalı çorba oldu hergün farklı bi belirtiyle güne başlıyorum kaçıncı gününde bugun
İnce bir ağrı hep vardı adetime yakın daha şiddetli sancılar girdi hep ve akıntı oldu progestan fitil kullandığım için ne zaman akıntım başladı tam kestiremiyorım ama aşılama 12 13. Günlerden itibaren fazlalaştığı için muhtemelen görüyorum hatta bu sebepten sonuç günümden önce gidip kan verdim 15 dk bir kontrol ediyordum acaba geldi mi diye hissedip ağrıda olunca gözümü karartıp acile gittimAnladım canm ilk aşılama zamanı kasık ağrın bi süre sonra geçip 27 şubatta tekrar mı başladı yoksa öğüne kadar devammı etti bende de pcos var adetim öle düzensizki net adetim şu gün. Diyemiyorum
Çok teşekkür ederim canım cevabın için dediklerini bende uygulayacam umarım sende bu ay olumlu sonuçlar alırsınİnşalalh canım walla ben normal kilomun üstündeyim aşılama öncesi paketli gıdayı bıraktım ceviz fındık badem muz avokada yumurta yemeğe özen gösterdim bide yürüyüş yaptm aşılama gününde sonrada asla ihmal etmeden tükkettim normalde et yemem et balık tavuk kemik ilikli çorbalar tükkettim bugun 8. Günüm ilk günden itibaren kaşık ağrısı bel ağrım vardı 6. Günmdede inanılmaz bir göğüs ağrısıyla hassasiyet vardı bugünde ağrılarım gitti sadece alt karnım gazdan dolayı sert ve şiş ve arada yoklayan bi mide bulantısı var hafif böyle olanlar varmı aranızda
Amin canımm hepimiz inşallah emeklerimizin karşılığını alırızÇok teşekkür ederim canım cevabın için dediklerini bende uygulayacam umarım sende bu ay olumlu sonuçlar alırsın
İlk asilamaniz miVerdim canım 470 çıktı cumaya tekrar çağırdı doktorum usg görüntüsü için
Çok teşekkür ederim evet ilk aşılamam benim femara ve gonal f ile büyüdü size de hayırlı olsun aşılamanızİlk asilamaniz misizin adınıza sevindim ben de bu ay aşılama yaptıracağım inşallah. Yumurtayı klomenle mi büyüttüler
Aşılma günü önermedi bana ertesi gün önerdi sadecekizlar bnmde ctsi günü oldu aşilamam dinleniyorum hiç iş yapmiyorm nerdeyse ama doktorum aşşlama günü ve sonraki 2 gün ilişki dedi bana size de dedi mi böyle bişi uyguladim ama bakalım aşilamdan sonr 3.günüm bugün
allah allah ya nie aşilama günü önerdi ki bnm anlamadim prof bide doktor mecbur dinledim vardir bibildigi diyipAşılma günü önermedi bana ertesi gün önerdi sadece
Hayırlı olsun canım çok sevindim işin sırrı avakado da heralde her yiyen hamile kalmışÇok teşekkür ederim evet ilk aşılamam benim femara ve gonal f ile büyüdü size de hayırlı olsun aşılamanız
Teşekkür ederim ama bu süreçte ağzıma sürmedim avakadoHayırlı olsun canım çok sevindim işin sırrı avakado da heralde her yiyen hamile kalmış
Her doktor çok farklı gerçekten ben onu anladım mesela ben klomen kullandım bazı arkadaşlar femara Allahın takdiri Birgün yapmışız bir gün yapmamışız bence çok fark olucak bitseydi değildir aşılaman yapılınca idrara sıkışıkmıydın peki bazen doktorlar öyle istiyoallah allah ya nie aşilama günü önerdi ki bnm anlamadim prof bide doktor mecbur dinledim vardir bibildigi diyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?