ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Progestan düşük riski için kullanılmıyor mu? Adeti engelliyor mu bu ilaç?
Adet olacağım yine de kullanayım mı dedim kullan dedi doktorum. Adetin 3. Günü gidecegım. Aşılama için tekrardan tedaviye başlayacağız bakalım nasıl olacak.

Kızlar napıosunz nasılsınz varmı bi gelişme herhangi bi belirti benim ilk günden beri bi kasık ağrım arada bel ağrsı bugünde gğs te hassasiyet başladı bugün 7. Günüm

Kızlar napıosunz nasılsınz varmı bi gelişme herhangi bi belirti benim ilk günden beri bi kasık ağrım arada bel ağrsı bugünde gğs te hassasiyet başladı bugün 7. Günüm
Benim de 8. günüm göğüs hassasiyeti başından beri vardı hala devam ediyor kasıklarımda da çok nadir hafif bi ağrı gelip geçiyor başka belirtim yok
Sabah akşam birer tane progestan kullanıyorum

Benim de 8. günüm göğüs hassasiyeti başından beri vardı hala devam ediyor kasıklarımda da çok nadir hafif bi ağrı gelip geçiyor başka belirtim yok
Benimde tüm belirtilerin böyleydi 16 Şubat'ta ilk aşılamamı oldum 1 mart cuma sonuç günümdü dayanadım perşembe gece gidip kan verdim beta 111 darısı isteyen herkese umarım

Benimde tüm belirtilerin böyleydi 16 Şubat'ta ilk aşılamamı oldum 1 mart cuma sonuç günümdü dayanadım perşembe gece gidip kan verdim beta 111 darısı isteyen herkese umarım
Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bizde güzel haberlerle geliriz buraya

Maşallah darısı başımıza . Ne sorununuz vardı

Seninle aynıyız inşallah güzel sonuçlar alırız bi bakıma seviniyorum resmen bu hassasiyetlere ağrılara iyi bişey diye inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Ayyyyy çok sevindim canm yaaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnne yaptı. Bu süreçte peki

Ayyyyy çok sevindim canm yaaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnne yaptı. Bu süreçte peki
Amin çok teşekkür ederimaslında pek bişey yapmadım çünkü en başından beri prosedür olarak baktım aşılamaya eşimin tanısı ve yaşımızdan dolayı 35 yaşındayız Dr um yapılan tüm testler sonucunda aşılama yapılmaz bu değerle aslında direkt tüp bebek yapalım isterseniz dedi ama rapor çıkması için aşılama denemek istedik umarım tüm süreç sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vereceğim

İnşallah canımmm bizide haberdar et bendede pcos var eşimde bi sorun yok pazartesiden bugüne kadar yattım hiç kalkmadım beslenmemede dikkat ettim bol su içiyorum ama bakalım sonuç ne olur bugünde işe başlıyorum tedirginm baya evdeyken güzel oluyordu

Bende senin gibi yaptım zaten aşılama sonrası temizlik yapmak ağır iş yapmak vs gibi konularda uyarıldım yapmamam için hatta Dr un hemşiresi arkadaşım boşver yat baksınlar sana 2 hafta bişey olmaz dedi

Hahahaha Aynn insan bakılmaya ihtiyaç duyuyo bide birsen sorucam bu Progestan fitili bana dr gece 2 tane sabah 1 tane olarak kullandırtıyo fazla değilmi siz sabah akşam bir kullanıyorsunuz bide gün içinde bu sizdede çıkıyomu bi yarım saat yatıyorum ama gün içinde sürekli çamaşırı lekenditiyo işe yarıyomı yaramıyomu bilmiyorum

Benimde 1. Aşılamamdı negatif oldu malesef bugün adet oldum yarın tekrar doktora gidicem. Sinirlerim çok bozuk gerçekten. Eşimde hiç bir sorun yok bende östrojen düşüklüğüne bağlı pcos ve yumurta gelişimi eksikliği vardı şimdi östrojenimde yükseldi yumurtalarımda büyüyor ama bir türlü olmuyor.

Geldim doktora geçen 38 ml olan yumurtam içi boş bir kiste dönüşmüş. Combinol ve estrofem diye ilaç verdi iki tane, gelecek aya kadar kullanıp gidecegım . Bu ay da aşılama kısmet olmadı

Ben de aşılama olacam bu ay umarım olumlu sonuçlar alırız hepimiz.Aşılama öncesi nelere dikkat ettiniz beslenme olarak vs.bitkisel ilaç kullandınız mı

Ben de aşılama olacam bu ay umarım olumlu sonuçlar alırız hepimiz.Aşılama öncesi nelere dikkat ettiniz beslenme olarak vs.bitkisel ilaç kullandınız mı
İnşalalh canım walla ben normal kilomun üstündeyim aşılama öncesi paketli gıdayı bıraktım ceviz fındık badem muz avokada yumurta yemeğe özen gösterdim bide yürüyüş yaptm aşılama gününde sonrada asla ihmal etmeden tükkettim normalde et yemem et balık tavuk kemik ilikli çorbalar tükkettim bugun 8. Günüm ilk günden itibaren kaşık ağrısı bel ağrım vardı 6. Günmdede inanılmaz bir göğüs ağrısıyla hassasiyet vardı bugünde ağrılarım gitti sadece alt karnım gazdan dolayı sert ve şiş ve arada yoklayan bi mide bulantısı var hafif böyle olanlar varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…