- 6 Temmuz 2022
- 514
- 206
- 33
- 26
Keşke bende olsam artık ta kurtulsam progestanı bırakalı 3 gün oldu ne zaman olurum tahmininizceGüncel ; lekelenme başladı sancım da var , bu ay da olmadıadet olurum 2 güne
Benim de 8. günüm göğüs hassasiyeti başından beri vardı hala devam ediyor kasıklarımda da çok nadir hafif bi ağrı gelip geçiyor başka belirtim yokKızlar napıosunz nasılsınz varmı bi gelişme herhangi bi belirti benim ilk günden beri bi kasık ağrım arada bel ağrsı bugünde gğs te hassasiyet başladı bugün 7. Günüm
Benimde tüm belirtilerin böyleydi 16 Şubat'ta ilk aşılamamı oldum 1 mart cuma sonuç günümdü dayanadım perşembe gece gidip kan verdim beta 111Benim de 8. günüm göğüs hassasiyeti başından beri vardı hala devam ediyor kasıklarımda da çok nadir hafif bi ağrı gelip geçiyor başka belirtim yok
Sabah akşam birer tane progestan kullanıyorum
Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bizde güzel haberlerle geliriz burayaBenimde tüm belirtilerin böyleydi 16 Şubat'ta ilk aşılamamı oldum 1 mart cuma sonuç günümdü dayanadım perşembe gece gidip kan verdim beta 111darısı isteyen herkese umarım
Maşallah darısı başımıza . Ne sorununuz vardıBenimde tüm belirtilerin böyleydi 16 Şubat'ta ilk aşılamamı oldum 1 mart cuma sonuç günümdü dayanadım perşembe gece gidip kan verdim beta 111darısı isteyen herkese umarım
AminnMaşallah darısı başımıza . Ne sorununuz vardı
Seninle aynıyız inşallah güzel sonuçlar alırızBenim de 8. günüm göğüs hassasiyeti başından beri vardı hala devam ediyor kasıklarımda da çok nadir hafif bi ağrı gelip geçiyor başka belirtim yok
Sabah akşam birer tane progestan kullanıyorum
Ayyyyy çok sevindim canm yaaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnBenimde tüm belirtilerin böyleydi 16 Şubat'ta ilk aşılamamı oldum 1 mart cuma sonuç günümdü dayanadım perşembe gece gidip kan verdim beta 111darısı isteyen herkese umarım
Amin çok teşekkür ederimAyyyyy çok sevindim canm yaaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnne yaptı. Bu süreçte peki
İnşallah canımmm bizide haberdar et bendede pcos var eşimde bi sorun yok pazartesiden bugüne kadar yattım hiç kalkmadım beslenmemede dikkat ettim bol su içiyorum ama bakalım sonuç ne olur bugünde işe başlıyorum tedirginm baya evdeyken güzel oluyorduAmin çok teşekkür ederimaslında pek bişey yapmadım çünkü en başından beri prosedür olarak baktım aşılamaya eşimin tanısı ve yaşımızdan dolayı 35 yaşındayız Dr um yapılan tüm testler sonucunda aşılama yapılmaz bu değerle aslında direkt tüp bebek yapalım isterseniz dedi ama rapor çıkması için aşılama denemek istedik umarım tüm süreç sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vereceğim
Bende senin gibi yaptım zaten aşılama sonrası temizlik yapmak ağır iş yapmak vs gibi konularda uyarıldım yapmamam için hatta Dr un hemşiresi arkadaşım boşver yat baksınlar sana 2 hafta bişey olmaz dediİnşallah canımmm bizide haberdar et bendede pcos var eşimde bi sorun yok pazartesiden bugüne kadar yattım hiç kalkmadım beslenmemede dikkat ettim bol su içiyorum ama bakalım sonuç ne olur bugünde işe başlıyorum tedirginm baya evdeyken güzel oluyordu
Ben progestanı bırakınca üç gün sonra olmuştum. Bu sefer dün bitti ama bugün yarın olacak gibiyim.Keşke bende olsam artık ta kurtulsam progestanı bırakalı 3 gün oldu ne zaman olurum tahmininizce
İnşalalh canım walla ben normal kilomun üstündeyim aşılama öncesi paketli gıdayı bıraktım ceviz fındık badem muz avokada yumurta yemeğe özen gösterdim bide yürüyüş yaptm aşılama gününde sonrada asla ihmal etmeden tükkettim normalde et yemem et balık tavuk kemik ilikli çorbalar tükkettim bugun 8. Günüm ilk günden itibaren kaşık ağrısı bel ağrım vardı 6. Günmdede inanılmaz bir göğüs ağrısıyla hassasiyet vardı bugünde ağrılarım gitti sadece alt karnım gazdan dolayı sert ve şiş ve arada yoklayan bi mide bulantısı var hafif böyle olanlar varmı aranızdaBen de aşılama olacam bu ay umarım olumlu sonuçlar alırız hepimiz.Aşılama öncesi nelere dikkat ettiniz beslenme olarak vs.bitkisel ilaç kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?