• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Amin çok teşekkür ederim😊aslında pek bişey yapmadım çünkü en başından beri prosedür olarak baktım aşılamaya eşimin tanısı ve yaşımızdan dolayı 35 yaşındayız Dr um yapılan tüm testler sonucunda aşılama yapılmaz bu değerle aslında direkt tüp bebek yapalım isterseniz dedi ama rapor çıkması için aşılama denemek istedik umarım tüm süreç sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vereceğim 😊
Canım naptın verdiğim kan

Amin çok teşekkür ederim😊aslında pek bişey yapmadım çünkü en başından beri prosedür olarak baktım aşılamaya eşimin tanısı ve yaşımızdan dolayı 35 yaşındayız Dr um yapılan tüm testler sonucunda aşılama yapılmaz bu değerle aslında direkt tüp bebek yapalım isterseniz dedi ama rapor çıkması için aşılama denemek istedik umarım tüm süreç sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vereceğim 😊

Verdim canım 470 çıktı cumaya tekrar çağırdı doktorum usg görüntüsü için😊
Rica etsem bana gün gün belirtilerini anlatırmısn kafam kendımle alakalı çorba oldu hergün farklı bi belirtiyle güne başlıyorum kaçıncı gününde bugun

Rica etsem bana gün gün belirtilerini anlatırmısn kafam kendımle alakalı çorba oldu hergün farklı bi belirtiyle güne başlıyorum kaçıncı gününde bugun
16 şubat aşılama tarihim ertesi günden itibaren bel ve kasık ağrım vardı normalde adet tarihim 28 şubattı bir gün öncesinden adet sancısı gibi sancılarım başladı ama tek farkı ağrı anlık gidip geliyordu bel ağrım baya oldu bacaklarıma vurdu hep ağrısı göğüslerim büyüdü aşılamanın 13. Günü kan verdim 111 beta ile öğrendim 3 dün sonra yine kan verdim 470 bel kasık ağrım hala devam

Anladım canm ilk aşılama zamanı kasık ağrın bi süre sonra geçip 27 şubatta tekrar mı başladı yoksa öğüne kadar devammı etti bende de pcos var adetim öle düzensizki net adetim şu gün. Diyemiyorum

Anladım canm ilk aşılama zamanı kasık ağrın bi süre sonra geçip 27 şubatta tekrar mı başladı yoksa öğüne kadar devammı etti bende de pcos var adetim öle düzensizki net adetim şu gün. Diyemiyorum
İnce bir ağrı hep vardı adetime yakın daha şiddetli sancılar girdi hep ve akıntı oldu progestan fitil kullandığım için ne zaman akıntım başladı tam kestiremiyorım ama aşılama 12 13. Günlerden itibaren fazlalaştığı için muhtemelen görüyorum hatta bu sebepten sonuç günümden önce gidip kan verdim 15 dk bir kontrol ediyordum acaba geldi mi diye hissedip ağrıda olunca gözümü karartıp acile gittim

Çok iyi yapmışsın tebrik ederim canm valla çok sewindim insan böyle bi bekleyişte olunca herkesin adına çok sewiniyo birde bi sorum olsa ben akşamları 2 tane ğrogestan fitil sabahları bi tane kullanıyorum fittil attıktan sonra yarım saat boyunca yatıyorum şort üstü fitil genelde gün arasında erimiş şekilde cıkıyo bazen kalın cıkıyo bazen su gibi lekeli görüyorum normalmi bu sende öyle oluyomu faydasını görüyomuyumdur acaba

İnşalalh canım walla ben normal kilomun üstündeyim aşılama öncesi paketli gıdayı bıraktım ceviz fındık badem muz avokada yumurta yemeğe özen gösterdim bide yürüyüş yaptm aşılama gününde sonrada asla ihmal etmeden tükkettim normalde et yemem et balık tavuk kemik ilikli çorbalar tükkettim bugun 8. Günüm ilk günden itibaren kaşık ağrısı bel ağrım vardı 6. Günmdede inanılmaz bir göğüs ağrısıyla hassasiyet vardı bugünde ağrılarım gitti sadece alt karnım gazdan dolayı sert ve şiş ve arada yoklayan bi mide bulantısı var hafif böyle olanlar varmı aranızda
Çok teşekkür ederim canım cevabın için dediklerini bende uygulayacam umarım sende bu ay olumlu sonuçlar alırsın🥰🤲🤲

kizlar bnmde ctsi günü oldu aşilamam dinleniyorum hiç iş yapmiyorm nerdeyse ama doktorum aşşlama günü ve sonraki 2 gün ilişki dedi bana size de dedi mi böyle bişi uyguladim ama bakalım aşilamdan sonr 3.günüm bugün

kizlar bnmde ctsi günü oldu aşilamam dinleniyorum hiç iş yapmiyorm nerdeyse ama doktorum aşşlama günü ve sonraki 2 gün ilişki dedi bana size de dedi mi böyle bişi uyguladim ama bakalım aşilamdan sonr 3.günüm bugün
Aşılma günü önermedi bana ertesi gün önerdi sadece

allah allah ya nie aşilama günü önerdi ki bnm anlamadim prof bide doktor mecbur dinledim vardir bibildigi diyip
Her doktor çok farklı gerçekten ben onu anladım mesela ben klomen kullandım bazı arkadaşlar femara Allahın takdiri Birgün yapmışız bir gün yapmamışız bence çok fark olucak bitseydi değildir aşılaman yapılınca idrara sıkışıkmıydın peki bazen doktorlar öyle istiyo

Back