yok bana hiç demedi hiç idrar yoktu ağri hissettm regl ağrisi gibi 12 de aşilama yapıldı saat 16da falan wc gttim anca geldi idrarHer doktor çok farklı gerçekten ben onu anladım mesela ben klomen kullandım bazı arkadaşlar femara Allahın takdiri Birgün yapmışız bir gün yapmamışız bence çok fark olucak bitseydi değildir aşılaman yapılınca idrara sıkışıkmıydın peki bazen doktorlar öyle istiyo
ben de avakado yumrtalar gelişinceye kdr her gün tükettim 2 yumoş olmuştu üçüncü küçüktü 14 idi en son yumurta gelişimine ksinlkle faydası oldunu düşünüyorum artık tüketmiyorum aslında aşilama snrasi da tüketmek lazmmiçAvokadoyu en çok ben yedim her sabah yarım bakalım etkisi ne olcak
İlk asilamaniz miVerdim canım 470 çıktı cumaya tekrar çağırdı doktorum usg görüntüsü için
Teşekkürler umarım ilkinde tutarÇok teşekkür ederim evet ilk aşılamam benim femara ve gonal f ile büyüdü size de hayırlı olsun aşılamanız
hiç sanmiyorum ben bayburttan erzuruma gittm aşilmaa için işlem sonrasi arka koltukta yattm uyudum hatta eve gidene kdr 2 saat sürdü yol bni vok etkilemedi tekrar erzurumdan bayburta döndüm mesela etklemedi eğer kendi aracnzla gidiyosanzArkadaşlar ben Batman'dan Diyarbakıra gidiyorum aşılama için haliyle işlem bitince Eve geri dönüyoruz 1 2 saat arabada geçiriyorum olumsuz etkisi vardır heralde değil mi
bana hiç öylr bişey demediler csnım acidi hsg çekiilir gibi bi ara dedm acbaa tüplerim mi tikali ekimde çektirmiştim en son hsgyi de temizdi canım yandi adet sancisi gibi böyleBenimde bir yumurtam büyüdü klomenle doktor hsg filmimi görür görmez senın idrara sıkışık yapıcaz aşılamanı demişti bende 12 de oldum aşılamamı son 20 dk kala 1 buçuk litreyi içirdiler ayakta ve yürüyerek öyle bi sıkışık olduki aşılamam kendimi tutmaktan aşılamayı hiç hissetmedim 20 dk dinlendım kalkmadan ama o sıkışıklıkla bacaklarımdan aşağı terler altı kan ter misali kalkar kalmaz tuvalete gittim bende bi 20 dk ayakta kalmışlığım var eve gidene ladar
Bende aşılama sonrası bi 20 30 dk ayakta kaldm diye ve gelir gelmez yattım sadece yemek ve lavaboya kalktım ilk 2 gün doktor 6 gün rapor verdi geri kalan 4 günde yattım malum pazar günü işe başladım işimden dolayı sürekli ayakta olmam lazm ama her ısrar bulduğumda oturuyorum ağır hiçbişey kaldırmıyorum genelde hafif adımlarla iş yerinde geziniyorumsiz neler yapiyosnz kizlar aşilama spnrasi yatip dinleniyomsnz yksa iç yapar msnz
ben de bişi kaldirmiyorm da az evvel usulca eğilmem gerekti eğildim bişi olmaz dmi hafifçe eğildim kartmi düşürdüm yere aksi gibi tektim bide. bnde işlem sonrasi akıntı da olmadi gelmedi sperm içeriden sizde böyle bişi oldmjBende aşılama sonrası bi 20 30 dk ayakta kaldm diye ve gelir gelmez yattım sadece yemek ve lavaboya kalktım ilk 2 gün doktor 6 gün rapor verdi geri kalan 4 günde yattım malum pazar günü işe başladım işimden dolayı sürekli ayakta olmam lazm ama her ısrar bulduğumda oturuyorum ağır hiçbişey kaldırmıyorum genelde hafif adımlarla iş yerinde geziniyorum
Yok canm okadardan bişey olmaz öyle ben eğilip kalkıyorum ama ani hareket yapmıyorum sadece aşılama sonrası ben koştur koştur tuvalete gittiğim için geldimi gelmedimi inan bilmiyorumben de bişi kaldirmiyorm da az evvel usulca eğilmem gerekti eğildim bişi olmaz dmi hafifçe eğildim kartmi düşürdüm yere aksi gibi tektim bide. bnde işlem sonrasi akıntı da olmadi gelmedi sperm içeriden sizde böyle bişi oldmj
bnm bugün aşilama günü ile birlikte 4.günüm dün geceyi de değerlendirdik artık günaşiri bundan böyle senin kaçinci günün?Yok canm okadardan bişey olmaz öyle ben eğilip kalkıyorum ama ani hareket yapmıyorum sadece aşılama sonrası ben koştur koştur tuvalete gittiğim için geldimi gelmedimi inan bilmiyorumSenın kaçıncı günündü bugun
senin bayaa olmuşş 9.günBenim bugün 9. Günüm bana doktor sadece aşılamayı pazartesi yaptım Salı akşamı muhakak değerlendir dedi dahada yapmadımsonrası rutine döndüm belirtin ağrın herhangi birseyın varmı
Vermezzmiii sabah akşam ayar oluyorum ona fitil olarak kullanıyorum akşam 2 tane sabah 1 tane progestan yapar uyku benımde 6. Günüme kadar bel kaşık ağrım çoktu şimdide göğüslerim aşırı derecede hala dewam bide ara ara mide bulantısı oluyo hafiften onuda psikolojik olarak algılıyorum bide kasıklarımda batma oluyo arada test tarihi yaklaştıkça insan dahada pimpirikli oluyo hep test yapma kafasındayım ilk günler çok rahattımsenin bayaa olmuşş 9.günbnm kasıklara ara ara sanci girmesi bel ağrisi ama ovitrelle etksiidir die düşünüyorum onun etkisi tamamen geçince kendimi gözlemlicem bide cok uyku geliyo progestan verdi dr baana snaa da verdi mi
çok iyiiibelirtilerin var yaniiiiVermezzmiii sabah akşam ayar oluyorum ona fitil olarak kullanıyorum akşam 2 tane sabah 1 tane progestan yapar uyku benımde 6. Günüme kadar bel kaşık ağrım çoktu şimdide göğüslerim aşırı derecede hala dewam bide ara ara mide bulantısı oluyo hafiften onuda psikolojik olarak algılıyorum bide kasıklarımda batma oluyo arada test tarihi yaklaştıkça insan dahada pimpirikli oluyo hep test yapma kafasındayım ilk günler çok rahattımşimdi deli gibi buralardayım pozitif olan varmı belirtisi olan varmı die
Hahahhah inşallah bu belirtiler boş çıkmaz diye ümit esiyorumçok iyiiibelirtilerin var yaniiiiee sen duşu ne zmn aldın kaçinci gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?