ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

3 kere öyle düşünüyorsam 2 kere sanırım nasip değil diyorum kendi kendime

Ben 6 gün kullandım 75 ml yumurtam 20 mm oldu çatlatma iğnesini vurdum

Benimde normal de 5 günüm var ama sancılarım var galiba aşılamadan 14 gün sonra adet başlıyor
Bence de ya çünkü bana 15. Gün kontrole gel dedi yani aşılamadan 14 gün sonra ben o gün adet oldun erken davranıp kan vermesem doktora gitmeyi beklesem demekki adetle öğrenecektim olmadığını

3 kere öyle düşünüyorsam 2 kere sanırım nasip değil diyorum kendi kendime
Ben de senden farklı değilim esasında. Soran olursa- ki zaten mütemadiyen soruyorlar- hep olumsuz düşünüyorum diyorum zaten olmadığını hissediyorum sanki çokta bir şey kalmadı zaten. Bu kez test yapmayı da istemiyorum.

Ben ilk kez 2 yıl önce tüp bebek yaptırdım ve olumsuz olduğunda resmen depresyona girdim. Ama şimdi artık yaptırcam olursa olur olmazsa napıyım diyorum. Eşimle konuşuyoruz işte olursa biz 50 yaşına geldiğimizde o 17 olcak nasıl yetişcez vs her geçen gün zaman azalıyor gibi de bi his var. etrafımda ki herkesin inancı tam ben hariç bilmiyorum nasip kısmet ama umutta yok içimde yani

Benim güncel ; Salı akşamı pembe peceteye gelen lekelenmem oldu bır kaç damla da iç çamasırıma gelmişti hafif kahveydi onlar. 1 gün sonrası çarşamba günü hafif kramplar giriyordu adet öncesi gibi ve bel ağrım çok oldu. Dedim kesin sabahına adet olurum. Bugün ise uyandım hiç ağrı sızı yok. Yerleşme kanaması mıydı diye içim içimi yiyor
Bilmiyorum inşallah tutunmuştur bana
Çok inandım bu ay ilk kez .
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

Bende olmayacağını düşündüğüm için tüp bebeğe geçeceğim büyük olasılıkla. Durmadan doktor araştırıyorum. O da çok sancılı bir süreç eminim. Bilmiyorum zaman hızla akıp geçiyor, türlü düşünceler kafamızın içinde dolaşıp duruyor. Ümit, umut, kader döngüsünde yaşıyoruz adeta.

aynen öyle yani bilmiyorum sağlam irade lazım, martta regl olunca gidicem bi aşılama daha yaptırıcam olmazsa tekrar tekrar bu yıl kendime 2 aşılama 3 tüp bebek kadar şans verdim olmazsa da artık bilmiyorum

İnşallah tutmuştur dediklerinizi düşününce yerleşme olma ihtimali yüksek gibi geliyor. Kaçıncı gününüz kan tahlili için ne kadar kaldı

İnşallah tutunmuştur canım bugün kaçıncı günün

Arkadaşlar benimde bugün 14. Günüm karnım ağrıyor ama adette olmadım testlerimde negatif adet olayım da bari tekrar gideyim diye bekliyorumm

Arkadaşlar ben 19nda adet olmuştum aşılama tutmadı fakat göğüs uclarım hala sızlıyor çekiliyor gibi oluyor iğnelerin etkisi midir hala

aynen öyle yani bilmiyorum sağlam irade lazım, martta regl olunca gidicem bi aşılama daha yaptırıcam olmazsa tekrar tekrar bu yıl kendime 2 aşılama 3 tüp bebek kadar şans verdim olmazsa da artık bilmiyorum
Aynen öyle. Ben de regl günümü bekliyorum normalde yarın gösteriyor. Progestan kullanıyorum daha iki günüm var. Doktor o bittikten birkaç gün sonra adet görmezsem test yapmamı söyledi. Bakalım beklemede kalalım olana kadar uğraşmaktan başka çaremiz yok ne yazık ki.

Ben progestan bitmeden test yaptım baktım negatif bıraktım kullanmayı. Normal şartlardada kullansaydım eğer bittiği gün adet oldum

Arkadaşlar ben 19nda adet olmuştum aşılama tutmadı fakat göğüs uclarım hala sızlıyor çekiliyor gibi oluyor iğnelerin etkisi midir hala
Bol bol su için bu ilaçları vücudumuzdan atana kadar etkileri devam ediyor bence

Ben progestan bitmeden test yaptım baktım negatif bıraktım kullanmayı. Normal şartlardada kullansaydım eğer bittiği gün adet oldum
İlk aşılamamda iki hafta sonra test yap demişti yaptım negatif çıktı. Sonra 3 gün gecikti adetim kan testi vereyim mi dedim. Doktor vermemi söyledi o da negatifti. Sonra progestan kullanımı bittikten bir iki gün içinde adet görürsün dedi ve öyle oldu. Nitekim ben bu kez erken gebelik testi falan da almayacağım. Günü geçerse bir hafta falan ancak öyle kan veririm yoksa zaten birkaç güne belli olur.

Kızlar test yaptım ama ilk idrarım değildi ilk idrarımı 1 saat önce yapmıştım. İncecik bi çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil. Acaba var mı ya idrar yoğun değil diye bu kadar silik çıkmış olabilir mi

Eklentiler

Bu ilk damlattığım an

Eklentiler

• IMG_20240301_124823.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 47
Güncel ; lekelenme başladı sancım da var , bu ay da olmadı adet olurum 2 güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…