ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

selam kızlar bugün gittim son gonalf vurdum iki yumurtam var sağ ve sollu 18 ve 19 m boyutunda üçüncü geliyomş ardından 14 dedi doktor büyütücez onu dedi son gpnalf vurdum kendime bugün yarın gece 12 de ovitrelle vurulcam cumartesi aşilama için gidicem inşallah güzel olur herşey

İnşallah çok güzel olur her şey yumurtaların boyutu da çok iyi maşallah

üzülme heeşey biizm için bu da bizim sınavımız bnm3 tane femara olumsuz bi klomen olumsuz nasip değilmiş allah güzel zamanı sakladi bizlere sabır etmemiz lazim asla allahtan umudunu kesme

üzülme heeşey biizm için bu da bizim sınavımız bnm3 tane femara olumsuz bi klomen olumsuz nasip değilmiş allah güzel zamanı sakladi bizlere sabır etmemiz lazim asla allahtan umudunu kesme
Benim 3 klomen 3 femera başarısız birde aşılama başarısız çünkü testlerin negatif hâlâ adet olmadım ama sancılarım var

Kızlar aşılamadan sonra özellikle akşamları ateş basması geliyonuz size benim normalde vücut ısım herzmn düşğktür ama fena ateş basıp terliyorum menapozlular gibiyim ve hala kasıklarım ağrıyo arada ara ara belime vurup geçiyo aynı afet ağrısı gibi bugun daha 3. Günümdeyım

Ben 15 gün gonal f kullandım ama aşılama olmadı . Yumurtam çok büyüdü bitanesi. Belki iğnenin etkisi erken adet olurum. Ama çok inanmıştım doktor da yumurtalar çok güzel kendılığınden kalırsın belki deyince çok umutlanmıştım

15 gün gonal f nedir ya ilk defa duydum bana 7 gün kullandırdılar sonra kontrole çağırdılar iki gün daha yapmam söylendi toplamda 9 gün

Benim 26 şubatta aşılama negatifti. Negatifi görmeye doymadığım için bugün yine kan verdim yine negatif çıktı adet oldum yarına randevu aldım. Tüp bebeğe başlamak istiyorum hemen. Artık sabrım tükeniyor

15 gün gonal f nedir ya ilk defa duydum bana 7 gün kullandırdılar sonra kontrole çağırdılar iki gün daha yapmam söylendi toplamda 9 gün

İlk 9 gün kullandım gittim yeterı kadar büyümemişti. Sonra dozu arttırdı 5 gün daha kullandırdı. Bu sefer de bitanesi çok büyümüş dedi iptal oldu asılama. Alttan bakınca normaldi sonra son olarak karından da bakalım deyince büyüdüğünü gördü . Yani hem alttan hem karından bakılması lazımmış demek ki farklı çıkıyor

Merhaba
Ben de 19 şubatta ikinci aşılamamı yaptırdım. Benim bir kızım var 8 yaşında fakat iki yıldır denememize rağmen şimdi olmuyor. Sebepsiz infertilite tanısı var. Süreci bende sizle takip ediyorum. İnsan umutlanmak istiyor ama nedense hep olumsuz düşünceler var kafamda ve herkesten farklı farklı sözler duymak yoruyor insanı. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. "Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur." felsefesi olsun aklımızda.

Ben biraz dinlenip diğer ay başlıcam tekrar, yine aşılama yapılacak yani aslında hiç istemiyorum nasip değilmiş gibi geliyo boşuna mı uğraşıyorum onu da bilmiyorum, aşılma olana kadar iğne sonrasında iğne olmayınca üzüntü psikolojik ve fiziksel bi sürü etkisi var. Anne olmayı da çok istiyorum yaşımda ilerliyor 33. Bilmiyorum umutsuzum ben biraz sanırım

İştahım çok açılmıştı benim oda belki psikolojik onu da bilmiyorum 3 kilo filan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…