- 6 Temmuz 2022
- 514
- 206
- 33
- 26
Yaa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz o zaman geçmiş olsunşu an kanamam yok bitti 5. günde bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktıo yüzdende erken gitmeyi düşünmedim hiç
Yaa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz o zaman geçmiş olsun
İnşallah çok güzel olur her şey yumurtaların boyutu da çok iyi maşallahselam kızlar bugün gittim son gonalf vurdum iki yumurtam var sağ ve sollu 18 ve 19 m boyutunda üçüncü geliyomş ardından 14 dedi doktor büyütücez onu dedi son gpnalf vurdum kendime bugün yarın gece 12 de ovitrelle vurulcam cumartesi aşilama için gidicem inşallah güzel olur herşey
ınsallah allahımİnşallah çok güzel olur her şey yumurtaların boyutu da çok iyi maşallah
üzülme heeşey biizm için bu da bizim sınavımız bnm3 tane femara olumsuz bi klomen olumsuz nasip değilmiş allah güzel zamanı sakladi bizlere sabır etmemiz lazim asla allahtan umudunu kesmeBen annemlere üzülmesinler diye tedavi gördüğümü bile söylemedim kayınvalidemler biliyor ama aşılama yaptırdığımı bilmiyorlar. Sağ olsunlar annem gibi onların omuzunda da ağlayamayacağım için içime atıyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum ama yoruldum. Eşimde şehir dışında çalışıyor oda benden güzel bir haber bekliyor ama ben negatif testler dışında başka bir haber veremiyorum.
Benim 3 klomen 3 femera başarısız birde aşılama başarısız çünkü testlerin negatif hâlâ adet olmadım ama sancılarım varüzülme heeşey biizm için bu da bizim sınavımız bnm3 tane femara olumsuz bi klomen olumsuz nasip değilmiş allah güzel zamanı sakladi bizlere sabır etmemiz lazim asla allahtan umudunu kesme
Adetime 4 gun var dahakaçıncı günündü canım
Benimde normalde cuma olacaktı bugün oldu ve sancıdan duramıyorumAdetime 4 gun var daha
Benimde normal de 5 günüm var ama sancılarım var galiba aşılamadan 14 gün sonra adet başlıyorBenimde normalde cuma olacaktı bugün oldu ve sancıdan duramıyorum
15 gün gonal f nedir ya ilk defa duydum bana 7 gün kullandırdılar sonra kontrole çağırdılar iki gün daha yapmam söylendi toplamda 9 günBen 15 gün gonal f kullandım ama aşılama olmadı . Yumurtam çok büyüdü bitanesi. Belki iğnenin etkisi erken adet olurum. Ama çok inanmıştım doktor da yumurtalar çok güzel kendılığınden kalırsın belki deyinceçok umutlanmıştım
Kaç defa aşılama yaptınız acabaBenim 26 şubatta aşılama negatifti. Negatifi görmeye doymadığım için bugün yine kan verdim yine negatif çıktıadet oldum yarına randevu aldım. Tüp bebeğe başlamak istiyorum hemen. Artık sabrım tükeniyor
15 gün gonal f nedir ya ilk defa duydum bana 7 gün kullandırdılar sonra kontrole çağırdılar iki gün daha yapmam söylendi toplamda 9 gün
gün kullandım
İlk 9 gün kullandım gittim yeterı kadar büyümemişti. Sonra dozu arttırdı 5 gün daha kullandırdı. Bu sefer de bitanesi çok büyümüş dedi iptal oldu asılama. Alttan bakınca normaldi sonra son olarak karından da bakalım deyince büyüdüğünü gördü . Yani hem alttan hem karından bakılması lazımmış demek ki farklı çıkıyor15 gün gonal f nedir ya ilk defa duydum bana 7 gün kullandırdılar sonra kontrole çağırdılar iki gün daha yapmam söylendi toplamda 9 gün
2 kez yapıldıKaç defa aşılama yaptınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?