ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Bende Allahın izniyle kesmiyorum umudumu ama gerçekten o kadar belirti vardı ki kesin oldu diye düşünüyordum halada adet olmadım bakalım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah bizde burda bebişlerimizin haberini bir birimize veririz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

kızlar salı günü aşılama oldum promester diye bi iğne verdiler ilk gün oldum yerimden kalkamadım dünde yaptırdım bu sefer yürüyemedim hemşireyi aradım normal dedi ama gerçekten çok zorlanıyorum
vazelin ile masaj yap bide sıcak uygulama yap çünkü çok aşırı yağlı bir iğne ben perişan oldum 14 tane ile

vazelin ile masaj yap bide sıcak uygulama yap çünkü çok aşırı yağlı bir iğne ben perişan oldum 14 tane ile
sonucu güzel olsun diye diye sabrediyoruz işte ama zorlanıyorum ya çalışıyorum iş yerinde topalladım resmen
ama bugün daha iyiym çok şükür

Bugün ilk aşılamayı oldum beklediğimden daha acılıydı işlem sonrası ilk yarım saat baya bi kasık ağrım vardı şuan daha hafif ama devam ediyor

İyi günler kızlar, bugün catlatmanin 9. Günü aşılamamın 8. Günü ilk önce erken gebelik testinde ikinci cizgi çıktı, sonra kan testi verdim ikisinide bırakıyorum alta, inşallah vardır

Eklentiler

• 1000045264.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 147
Merhaba kızlar bende aşılama sürecindeyim. Adenomiyozisim var.eşimde de hareket sorunu vardı. 11 gündür gonal f iğne kullanıyorum 50 ile başladım 9 gün 4 yumurtam oluşmuş yeteri kadar büyümemişler. 5 gün daha kullan gel dedi . Şimdi 100 mg son iki gün de 150 yapacağım iğneyi. İlk aşılamam . Aşırı ağrım oluyor her iğneden sonra. Ağrı kesici almak zorunda kalıyorum. Çok fena kaşık ağrısı yürüyemiyorum. İş yapamıyorum ağrıdan bu normal mi :/

Hayırlısıyla artar değerin inşAllah canım. Çatlatma iğnesinin etkisinden de pozitif çıkabiliyor. 8. Günden itibaren dibende yaptım ne zaman silikleşmesi gidicek diye takip ettim dün akşam tam silinmişti. Tekrardan test ver yine. İnşAllah hayırlısıyla seninledir bebiş

Bende ondan biraz daha beklemek istedim canım ama geçen ay catlatma ignrsi bende 10. Gün test yaptığımda etkisini kaybetmiş, doktoruma da gittim, ultrason da rahim kalınlığı çok güzel ama 2 gün sonra tekrar test vericem, inşallah şuan umutluyuzz

canım benim öncelikle sürecin hayırlı olsun bende o kadar ağrı yapmadı gonal f ben 6 gün 75 ml kullandım sonra aşılama yapıldı, bünyeden bünyeye değişiyor belki de inşallah sonucu güzel olur

Merhabalar, bende ekstra göğüs hassasiyeti başladı ama adetime de 5 gün var belki de onun belirtisi de olabilir, senin durumun nasıll
Bende de iki gündür çok feci göğüs hassasiyeti var uçları sızı sızı sızlıyor böyle acaba bende adet belirtisi mi ki dedim ve belim kasığım o kadar ağrıyor ki hiç geçmiyor neredeyse kasıklarım patlayacak ağrıdan bu kadar ağrı hiç çekmemiştim Beklenen adet tarihim 24ü test günüm 23ü belkide adet sancısıdır ama benim göğüslerim bu yaşıma kadar adet öncesi en fazla 1 yada 2 kere böyle olmuştur genelde göğüs hassasiyeti çok yaşamam

Umudunuzu yitirmeyin inşallah iğne etkisi değildir bol bol dinlenin sonra da testleri tekrarlayın hadi hakkınızda hayırlısı olsun

Umudunuzu yitirmeyin inşallah iğne etkisi değildir bol bol dinlenin sonra da testleri tekrarlayın hadi hakkınızda hayırlısı olsun
Ayy inşallah ya, hemen doktoruma yazdım ama haber bekliyorum aynı belirtileri yaşıyorduk seninle, inşallah güzel haberlerr alırızzz

İnşallah canım inşallah dün doktor da güzel gözüküyor dedi ama bugün erken gebelik testinde çizgi daha silikleşmiş
Belki önce silikleşir sonra netleşir beta değeri düşük çıkarsa ona da üzülmeyin kiminin öyle oluyormuş daha sonradan birden yükseliyormuş hayırlısı olsun duamıza devam edelim biz olmazları olduran yalnızca rabbimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…