ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

merhaba, hayırlı olsun canım.10. Günden sonra anca atılıyormuş bir de iğne de hcg olduğu için hamile gibi belirtiler olabiliyor. Sen stres yapma umarım hamilesindir
Umarım inşallah gelecek Çarşamba kan vermem gerekiyor umarım dayanırım

kızlar salı günü aşılama oldum promester diye bi iğne verdiler ilk gün oldum yerimden kalkamadım dünde yaptırdım bu sefer yürüyemedim hemşireyi aradım normal dedi ama gerçekten çok zorlanıyorum

Kızlar bende Pazartesi günü aşılama oldum (12.02.2024) 2.aşılamam inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Selamlar 8 Şubat'ta aşılama oldum bugüne kadar genel bir belirtim ya da şikayetim yoktu hepsi iğne etkisi şeklindeydi göğüs şişkinliği ağrısı şişkinlik gaz vs. Ama sabahtan beri sağ kasığımda bir ağrı var batma gibi değil sürekli bir ağrı hissediyorum. Bazen geçiyor sonra yeniden başlıyor böyle olan var mı?

Büyüyen yumurta olabilir

Benim de bugün aşılamada 10. Günüm adet sancılarım başladı göğüs hassasiyeti falan da oldukça azaldı çok üzgünüm dün de negatif çıkmıştı zaten

benim de aşılama yaptırdığım günden bugüne özellikle sol kasığımda sancı var tarif edemiyorum ara ara sağ kasığımda da oluyor.İlk aşılamam da böyle değildi daha çok şişkinlik ve ğögüs ağrısı çok fazlaydı

Kızlar bende Pazartesi günü aşılama oldum (12.02.2024) 2.aşılamam inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bende aynı gün aşılma oldum inşallah pozitifi görürüz ama benim inanamaz kasık ağrım var ve iğneden dolayı topallıyprum resmen

Ben tüp bebekte yaptırmıştım ama bu kadar ağrım olmamıştı aşılama da çok zorlandım

Benim bugün tam bir hafta oldu aşılama olalı sabah başladı öncesinde yoktu

Bende aynı gün aşılma oldum inşallah pozitifi görürüz ama benim inanamaz kasık ağrım var ve iğneden dolayı topallıyprum resmen
çok geçmiş olsun öncesinde iğne olarak ne kullandınız? Benim o derece değil ama sürekli bir kasık ağrısı var. İdrara sıkışmış hissi gibi. İnşallah bu ağrılarımızın emeklerimizin karşılığını pozitif sonuçlarla alırız

promester canım bide progesteron fitil kullanıyorum çok zorlanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…