Öyle öyle hadi bakalım inşallah yaa
Bende beklerim canım benimBen henüz regl olmadım olursam da hemen bu ay yeniden gitmeyeceğim. Bir ay sonra gideceğim hormon ilacı alıyoruz sonuçta vücudumu dinlendireyim dedimhaberlerinizi bekliyorum ama
Umarım inşallah gelecek Çarşamba kan vermem gerekiyor umarım dayanırımmerhaba, hayırlı olsun canım.10. Günden sonra anca atılıyormuş bir de iğne de hcg olduğu için hamile gibi belirtiler olabiliyor. Sen stres yapma umarım hamilesindir
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız :)Kızlar selamlar yarın ilk aşılamayı olacağım şans diler mısınız? ☺
Büyüyen yumurta olabilirSelamlar 8 Şubat'ta aşılama oldum bugüne kadar genel bir belirtim ya da şikayetim yoktu hepsi iğne etkisi şeklindeydi göğüs şişkinliği ağrısı şişkinlik gaz vs. Ama sabahtan beri sağ kasığımda bir ağrı var batma gibi değil sürekli bir ağrı hissediyorum. Bazen geçiyor sonra yeniden başlıyor böyle olan var mı?
benim de aşılama yaptırdığım günden bugüne özellikle sol kasığımda sancı var tarif edemiyorum ara ara sağ kasığımda da oluyor.İlk aşılamam da böyle değildi daha çok şişkinlik ve ğögüs ağrısı çok fazlaydıSelamlar 8 Şubat'ta aşılama oldum bugüne kadar genel bir belirtim ya da şikayetim yoktu hepsi iğne etkisi şeklindeydi göğüs şişkinliği ağrısı şişkinlik gaz vs. Ama sabahtan beri sağ kasığımda bir ağrı var batma gibi değil sürekli bir ağrı hissediyorum. Bazen geçiyor sonra yeniden başlıyor böyle olan var mı?
Bende aynı gün aşılma oldum inşallah pozitifi görürüz ama benim inanamaz kasık ağrım var ve iğneden dolayı topallıyprum resmenKızlar bende Pazartesi günü aşılama oldum (12.02.2024) 2.aşılamam inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Ben tüp bebekte yaptırmıştım ama bu kadar ağrım olmamıştı aşılama da çok zorlandımbenim de aşılama yaptırdığım günden bugüne özellikle sol kasığımda sancı var tarif edemiyorum ara ara sağ kasığımda da oluyor.İlk aşılamam da böyle değildi daha çok şişkinlik ve ğögüs ağrısı çok fazlaydı
Benim bugün tam bir hafta oldu aşılama olalı sabah başladı öncesinde yoktubenim de aşılama yaptırdığım günden bugüne özellikle sol kasığımda sancı var tarif edemiyorum ara ara sağ kasığımda da oluyor.İlk aşılamam da böyle değildi daha çok şişkinlik ve ğögüs ağrısı çok fazlaydı
çok geçmiş olsun öncesinde iğne olarak ne kullandınız? Benim o derece değil ama sürekli bir kasık ağrısı var. İdrara sıkışmış hissi gibi. İnşallah bu ağrılarımızın emeklerimizin karşılığını pozitif sonuçlarla alırızBende aynı gün aşılma oldum inşallah pozitifi görürüz ama benim inanamaz kasık ağrım var ve iğneden dolayı topallıyprum resmen
İnşallah pozitif haberlerinizi alırızBenim bugün tam bir hafta oldu aşılama olalı sabah başladı öncesinde yoktu
İnşallah isteyen dileyen herkes pozitif haber alır ben çok ihtimal vermiyorum kendim için amaİnşallah pozitif haberlerinizi alırız
promester canım bide progesteron fitil kullanıyorum çok zorlanıyorum yaçok geçmiş olsun öncesinde iğne olarak ne kullandınız? Benim o derece değil ama sürekli bir kasık ağrısı var. İdrara sıkışmış hissi gibi. İnşallah bu ağrılarımızın emeklerimizin karşılığını pozitif sonuçlarla alırız
ayy inşallah yaaaaaİnşallah pozitif haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?