şimdi nasılsın? varmı bir değişiklik bende haftaya randevu aldım ama korkuyorum dayanamamaktan.En son aldığım serumdan sonra gayet iyiyim.Arada bir kramp giriyor ama yeme konusunda çok açlık çekmiyorum .Kusmalarım bir bardak dolusu su içersem tekrarlıyor .
Kilo kaybım hala aynı 70 kilo da takılı kaldı
Merhaba taktırdınız mı?şimdi nasılsın? varmı bir değişiklik bende haftaya randevu aldım ama korkuyorum dayanamamaktan.
Merhaba taktırdınız mı?
Hadı bakalım bol eksiler inş ben de perşembe akupunktura gıdıcem yıllar önce vermıstım ve gerı almamıştım tekrar denıcem 5 kg versem yeter banaizmirde yanlış balon haberleri çıktı . taktırmadım ama sıkı bir diyete başladım bakalım ne olacak su an iyi gidiyor
Kilo vermeniz nasıl devam ediyormu memnunmusunuzSlm bnde 17 martta taktırdım mıdenızdekı agırlık şişlik gecti mi
Kilo vermeniz nasıl devam ediyormu memnunmusunuz
Çok iyiyim biraz yorgunluk var ama hafif bir sporda yaptım iyi geldiŞimdi nasıl sın
Sizin nasıl gidiyor kilo vermeniz nasilÇok iyiyim biraz yorgunluk var ama hafif bir sporda yaptım iyi geldi
merhaba şu an nasılsıniz kaç gün oldu ve kaç kg gitti önerebileceğiniz bir işlem mi ne dersinizHalszlık normal ılk zaman lar ben yemk yıyemıyorum mıdem hep şiş befes aldırmıyor bir kişo da gıtmiş 15 gunde 7 kg bıraz tuvalet e cıkma sıkıntı sı var bakalım
merhaba şu an nasilsiniz acaba kaç gün ve kaç kilo durumunuz nedirSonunda bende taktırdım çok korkuyordum ama bende mide bulantısı istifra vs olmadı biraz batma hissi var o bölgede bugün ikinci günüm
Bende taktırmak istiyorum ilk günlerinden korkuyorumA, düper, bende endokopik balon taktırıyorum, inşallah. Konu açıkmamış sanmıştım, şimdi gördüm