• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Merhaba canım öncelikle tedavin hayirli uğurlu olsun umarım pozitif sonuclanir❤ 24 yasindayim 3 senedir bebek istiyorum 1 asilama negatif oldu.. Kasımın başında tup bebek tedavisi oldum 1.transfer negatif 😓 2.transfer öncesi histereskopi yapildi ocağın 7sinde 1 ay dinleneyim dedim subatin 10unda adet olucam o zaman gidecegim 2.transfer için 😇
Hamilemisin suan bende histeroskopi oldum yararı oldu mu sana 2 denemem benim de

Merhabalar bayanlar , benim de ilk tüp bebek denemem. Bugün adetimin ikinci günü doktor muayenesinden sonra ilacımı yazdı doktor . Koç hastanesinde Gürkan Bozdağ hocayla başladık. Herkesin bu süreçte Allah yardımcısı olsun
Canimmm selam.
Nasıl memnun kaldım mi Gürkan beyden ?
Kaç TL ödedim acaba.
İnşallah Rabbim gonlundekini nasip etsin ❤️

Muayenesi ne kadar acaba? Ben de düşünüyorum da tüp bebek için
400 TL oldu şuan. Ama 15 günde bir alıyor. Örneğin aynı hafta üç dört kez gittiğim oldu tek muayene parası verdim. İmkanınız varsa Şerife hoca gerçekten alanında iyi bir doktor.

Merhaba bende tavmergendeyim. Süreciniz nasıl gidiyor ?
Merhaba. İlk transferim ne yazıkki kimyasal gebelikle sonuçlandı🥺 Erol hoca pelvik mr istedi. Geçtiğimiz hafta onu çektirdim. Yarın da muayene edecek. Heralde nasıl ilerleyeceğimiz yarın biraz şekillenir. 2 dondurulmuşum var. Umarım 2. Transferde sağlıkla kucağıma almak ta nasip olur. Siz ne aşamadasınız?

Merhaba. İlk transferim ne yazıkki kimyasal gebelikle sonuçlandı🥺 Erol hoca pelvik mr istedi. Geçtiğimiz hafta onu çektirdim. Yarın da muayene edecek. Heralde nasıl ilerleyeceğimiz yarın biraz şekillenir. 2 dondurulmuşum var. Umarım 2. Transferde sağlıkla kucağıma almak ta nasip olur. Siz ne aşamadasınız?
Ben henüz Gonal f kullanıyorum 3 günündeyim yarın kan vereceğim ona göre değerlendirme olacak ? Peki Erol hocadan memnun musunuz

Ben henüz Gonal f kullanıyorum 3 günündeyim yarın kan vereceğim ona göre değerlendirme olacak ? Peki Erol hocadan memnun musunuz
Çok memnunum. Evet kendisi çok yoğun, daha çok hemşireleriyle muhattap oluyoruz. Fakat ben deneyimine çok güveniyorum. Kurduğu merkezde de herkes özenle işini yapıyor.

Çok memnunum. Evet kendisi çok yoğun, daha çok hemşireleriyle muhattap oluyoruz. Fakat ben deneyimine çok güveniyorum. Kurduğu merkezde de herkes özenle işini yapıyor.
Evet hemşireler her konu da bilgi veriyorlar. Bende bugün kan verdim bakalım ilacı ne şekilde kullanacağım belli olacak. Sizin tüp bebek sebebiniz neydi

Evet hemşireler her konu da bilgi veriyorlar. Bende bugün kan verdim bakalım ilacı ne şekilde kullanacağım belli olacak. Sizin tüp bebek sebebiniz neydi
Eşimde ileri hız ve morfoloji 0dı. Ama bende de myomlar vardı. Sanırım şimdi onlara bakıcak Erol hoca o yüzden mi tutunamadı acaba diye. Bugün muayenem var benim de. Sizin sorun neydi acaba?

Eşimde ileri hız ve morfoloji 0dı. Ama bende de myomlar vardı. Sanırım şimdi onlara bakıcak Erol hoca o yüzden mi tutunamadı acaba diye. Bugün muayenem var benim de. Sizin sorun neydi acaba?
Benim de eşimin sperm sayısı çok az ve morfoloji kötü bende bir problem yok ilk kez tüp bebek yaptıracağız inşallah Erol bey doğru tercihtir. İkiz olursa çok iyi olur çünkü hem madden hem manen çok yorucu bir süreç

Amin canım amin. Kimyasal gebelik sebebi neymiş acaba neler yaptnız
Sebebi myom mu yoksa bağışıklıkla ilgili bir sıkıntı mı onları araştırmak için bunlar yapılıyor zaten şuan. Ama sebebi olmayadabilirmiş. Tüp te olsa normal yolla da olsa ilk gebeliklerde çok sık kimyasal ya da düşükle karşılaşılıyormuş. En azından gebe kalabiliyorum diye avuttum ben de kendimi. Umarım bi dahakine kucağıma alıp büyütmek te nasip olur.

Sebebi myom mu yoksa bağışıklıkla ilgili bir sıkıntı mı onları araştırmak için bunlar yapılıyor zaten şuan. Ama sebebi olmayadabilirmiş. Tüp te olsa normal yolla da olsa ilk gebeliklerde çok sık kimyasal ya da düşükle karşılaşılıyormuş. En azından gebe kalabiliyorum diye avuttum ben de kendimi. Umarım bi dahakine kucağıma alıp büyütmek te nasip olur.
Anladım allahım kolaylık versin Çok yorucu bir süreç hem maddi hem manevi anlamda Allahım bir dahaki sefere inşallah yüzünü güldürür canım

3. Gün embriyosu. 5 e gitseydi kaç kalırdı merak ediyorum. Aslında bende yaş faktörü var 40 yaşındayım. Ona rağmen maşallah iyiydi, 7 tane döllendi 7 si de donduruldu. 1 orta 6 iyi kalite
Canım forumda araştırırken denk geldim mesajına.3. Gün dondurulan ya da transfer edilen embriyoların kaç hücreli idi? Ben 4 kere transfer oldum ilk üç transferim hep 2 tane 3. Gün embriyosu idi tutmadı. 4. Tuttu ama boş gebelik oldu ve kürtajla sonuçlandı (4. Transferde 6. Gün ve 3. Gün birlikte transfer edildiğinden hangisi tuttu bilmiyorum). Doktoru seviyorum ama benden hep 2 embriyo elde edilince havuzlama yapalım dedi.İlk ay 2 tane 3. Gün (5-6hücreli) , ikinci ay yine 2 tane 7-6 hücreli embriyo donduruldu.Eskiler gibi bunlar da tutmaz diye hiç transfer edesim 😞Allah tamamına erdirsin, hamile olduğum için soruyorum senin tutan ve dondurulan embriyolar kaç hücreliydi?

Back
X