- 11 Kasım 2015
- 59
- 45
- 88
- 34
Evet dua edelim o anda birbrimizeO zaman o an gelince heycandan birbirimiz aklımıza gelsin, birbirimiz içinde dua edelim
canim progesterone etkisi o goguste hassasiyet bende ilaclardan dolayi transferden once bile vardi.Yeniden merhabaatransferi gerçekleşenlerde acaba göğüs hassasiyeti yaşayanınız var mı? Benim bugün transferin 4.günü bitiyor göğüslerde hassasiyet başladı adete bir hafta kalınca başlardı genellikle ve aynı dönemde başlamış oldu büyük olasılıkla tutmadı diyebilir miyiz? İlk kez yaşamıyorum aslında tecrübeli sayılırım ama olay anında düşünce yetimi kaybediyorum sanırım
Benim ki bu akşam başladı o yüzden negatif düşündüm adete 5 gün var ağrı başlayınca tamam bitti diye düşündüm gerçi tutabilme ihtimalide yoka yakın ama insan yinede bi acaba diyor..canim progesterone etkisi o goguste hassasiyet bende ilaclardan dolayi transferden once bile vardi.
Benim bel agrım durducanim progesterone etkisi o goguste hassasiyet bende ilaclardan dolayi transferden once bile vardi.
Aynen bende de transferden öncede vardı.canim progesterone etkisi o goguste hassasiyet bende ilaclardan dolayi transferden once bile vardi.
Aaa neden öyle diyorsunuz olumlu dusunun lutfen enerjinizi yuksek tutunBenim ki bu akşam başladı o yüzden negatif düşündüm adete 5 gün var ağrı başlayınca tamam bitti diye düşündüm gerçi tutabilme ihtimalide yoka yakın ama insan yinede bi acaba diyor..
bende bel hala hafif devam (ayaga kalkinca hassasiyet gibi cok diil) ama kasikta batmalar bitti tamamen. surekli kendimi dinliyorum manyak gibi neremde ne oluyo diyeBenim bel agrım durdu
Sende durumlar nasıııl?
Aaa bende 4 Şubat’ta 3. Gün embriyo transferi oldum cnm.Test günün ne zaman bana 14 Şubat dedi doktorum.4 subat cuma gunu transfer oldum, 3.gun dondurulmus embriyoama beklemek cok zormus gercekten
canim ayrica goguste hassasiyet hamilelik belirtisi olarak da geciyo. yani kendini oyle sartlama. insan hep kotuyu dusunmeye calisiyo uzulmemek icin bunu da anliyorum ama gogus hassasiyeti cidden tuttuguna da tutmadigina da isaret edecek bisey degil su asamada benceBenim ki bu akşam başladı o yüzden negatif düşündüm adete 5 gün var ağrı başlayınca tamam bitti diye düşündüm gerçi tutabilme ihtimalide yoka yakın ama insan yinede bi acaba diyor..
Bende de ayaga kalkınca hafif bi noktada ağırlık var. Ama dünki ağrıdan sonra bi sey varmıs gibi gelmiyorbende bel hala hafif devam (ayaga kalkinca hassasiyet gibi cok diil) ama kasikta batmalar bitti tamamen. surekli kendimi dinliyorum manyak gibi neremde ne oluyo diye
Aynen benimde direkt elediğim bir şey göğüs hassasiyeticanim ayrica goguste hassasiyet hamilelik belirtisi olarak da geciyo. yani kendini oyle sartlama. insan hep kotuyu dusunmeye calisiyo uzulmemek icin bunu da anliyorum ama gogus hassasiyeti cidden tuttuguna da tutmadigina da isaret edecek bisey degil su asamada bence
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Hayırlısı olsuncanim tavmergende yaptim ben. cok memnun kaldim. ilk transferim evet. herkes guler yuzluydu. hemsireler harika davrandi. kan alandan tut, transfere giren hemsireye kadar. ben anesteziden cok korkuyordum. dunyanin en tatli anestezisti ile calisiyorlar. (sanirim iki tane var) icimi rahatlatti yumurta toplama isleminde, cok pozitifti.
yaaBende de ayaga kalkınca hafif bi noktada ağırlık var. Ama dünki ağrıdan sonra bi sey varmıs gibi gelmiyorDün felaketti yaa ağrım. Acaba dün cok mu mücadele etti mercimeğim tutunmak icin yaa Ağrım oluncada tribe giriyorum olmayıncada cıldırcammmmm
saol canim insallah hepimize hayirli haberlerÇok teşekkür ederim canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Hayırlısı olsun
Umarımm keyifleri yerindedir bebislermizinyaaumarim tutunup rahat rahat yerlesmislerdir. aynen ya semptom olsa bi dert olmasa bi dert. bakalim yarin neler olcak 5. gun
Yarın test yapmaya başlayacağım benAaa neden öyle diyorsunuz olumlu dusunun lutfen enerjinizi yuksek tutun
Öyle tabi aslına bakarsanız negatifi kabullendim diyorum ama böyle anlık belirtiler aklımı karıştırıyor biraz.. yarından itibaren bi kaç gün test yapacağım 2 3 güne bu konuyu kapatırım ben 12sini beklemeye sabrım hiç kalmadı çünkü önceki tedaviler dahil çok yoruldum artık.. Allah size hayrlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah tüm kalbimle istiyorumcanim ayrica goguste hassasiyet hamilelik belirtisi olarak da geciyo. yani kendini oyle sartlama. insan hep kotuyu dusunmeye calisiyo uzulmemek icin bunu da anliyorum ama gogus hassasiyeti cidden tuttuguna da tutmadigina da isaret edecek bisey degil su asamada bence
Bi 4 şubat da benden gelsin o zamanAaa bende 4 Şubat’ta 3. Gün embriyo transferi oldum cnm.Test günün ne zaman bana 14 Şubat dedi doktorum.
Senin yine iyiymiş. Benim 6 saat yolum var. İstanbul'da yaptırıyorduk. İzmir'e taşındık. İzmir'de baska bir merkeze taşıyalım dedik, her iki merkezde iyi değil yolda zarar görme ihtimalleri var dedi. Bizde riske girmedik. Smdi İstanbul a geldik. Kayınvalidem de kalıyoruz transferden sonra bir 2 gün dinlenmece. Sonra geri döneceğizEvet dua edelim o anda birbrimizeinsallah islemlerimiz de rahat gecer minik mercimeklerimizi alip evimize doneriz bizde 2 saat yatiririm dedi doktorum ama benim 2 saatlik yolum var baska sehirde evimiz o yuzden 3 saat yatmak istedigimi soyledim tamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?