ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benim kasık batması sadece bi kere dün akşam oldu. Ama belim dün tüm gün boyunca inanılmaz ağrıdı. Sabırsızlanıyorum!
Ne zaman test yapıcaksın
Içimden bir his, pozitif olduğunu ve pespembiş bir kızın olacağinı söylüyor:) bir anda böyle hissettim :) test günün ne zamandı

Transfer sonrasi, progesteron, 3 ya da 4 gün kadar estrofem kullaniliyor. Bir de coraspirin veren doktorlar var. Gonal f lucrin monopeptil tarzi ilaclar artık kullanılmıyor.
Allah sağlıkli evlatla sevindirsin sizi inşallah:)
Amin hepimizi sevindirsin Allah insallahtesekkurler

Bende cok sabirsizlaniyorum gecmiyoorrrr saatler günler normalde test günü cumartesi ama persembe gidip kan verir diye dusunuyorum
12 şubat ama 10 şubatta mı vericen ayyy cok heyecanlı kacıncı gunun olmus oluyor Nasıl geçiyor günün ne var ne yok biz test gunlerimize kadar 9 dogurmazsak iyi

12 şubat ama 10 şubatta mı vericen ayyy cok heyecanlı kacıncı gunun olmus oluyor Nasıl geçiyor günün ne var ne yok biz test gunlerimize kadar 9 dogurmazsak iyi
8.gün oluyor. Sende 2 şubatta transfer olmadin mi? Ayni degil mi günlerimiz valla hicbise yok şuan batmalar ve kasik agrilari olmustu suan oda yok

8.gün oluyor. Sende 2 şubatta transfer olmadin mi? Ayni degil mi günlerimiz valla hicbise yok şuan batmalar ve kasik agrilari olmustu suan oda yok
Evet evet 2 şubat benimde.
Kim hangi gündü karıştı
Benim zaten bir kere sağ tarafımda dün akşam pıt pıt batmalarım oldu. Bugün de devam eden hafif bel ağrım var ama dünki gibi değil asla.
Şeytan diyor git yarın kan ver 5.gün

Yemin ederim bende az önce erken testlerden mi alsam 3-4 tane her gün bitane yapsam mi dedim

Yemin ederim bende az önce erken testlerden mi alsam 3-4 tane her gün bitane yapsam mi dedim
Bu topigin sabırsızlarıda biziz anlaşıldı
Yarın 5.günümüz, yarından sonra bi daha konuşalım ne zaman yapalım diye 6. güne kadar gelebilirsek süper peki şuan varsa kanda çıkar mı?

Normal hayatınıza döndünüz mü kızlar istirahatte misiniz hala ben ufak ufak ev işlerinden yapmaya başladım ama sonrada kendimi kötü hissediyorum esirgemiyor muyum yeterince kendimi acaba diye

Normal hayatınıza döndünüz mü kızlar istirahatte misiniz hala ben ufak ufak ev işlerinden yapmaya başladım ama sonrada kendimi kötü hissediyorum esirgemiyor muyum yeterince kendimi acaba diye
Ben sadece ilk gün uzandım. Onda da full yatmadım. Her gün 1 saat yürüyüs yapıyorum. Ve yatmıyorum. 2.gün itibari ile yemek vs yaptım. Hatta bugün banyo temizliği yapıldı. Tabi ben sadece direktif verdim

Bu topigin sabırsızlarıda biziz anlaşıldı
Yarın 5.günümüz, yarından sonra bi daha konuşalım ne zaman yapalım diye 6. güne kadar gelebilirsek süper peki şuan varsa kanda çıkar mı?
Valla hic bir fikrim yok cikarmi ama 8. Günde idrar testinde dahi cikanlar oldu. Onda cikiyosa kanda hayli hayli cikmasi lazim aynen 6,7 yi gorsek baya iyi durmuş olacaz

Bende yatmiyorum sadece kendimi yormamaya calisiyorum. Canim ne yapmak isterse ne kdr yapmak isterse o kdr yapiyorum.

Valla hic bir fikrim yok cikarmi ama 8. Günde idrar testinde dahi cikanlar oldu. Onda cikiyosa kanda hayli hayli cikmasi lazim aynen 6,7 yi gorsek baya iyi durmuş olacaz
Ben 8.gün değil şuanı soruyorum bugün varsa cıkar mı 4.günde idrarda cıkan bile var şok oldum

Arkadaşlar merhaba
Bütün yazismalarinizi okudum bu işlerde yeniyim daha önce tedavi sürecim olmamıştı. Tecrübelerinizden faydalanmak adına yazıyorum.
Ben 35 yaşındayım bir tane 11 yaşında oğlum var. Bir buçuk yıl önce ikinci gebeliğim oluştu. Kalbi durduğu için 3. Ayda kürtaj oldum maalesef. Sonrasında bir daha gebe kalamadim. Ocak ayınin 19 unda aşılama oldum ancak 10. Gün kanamam başladı. Ve hala devam ediyor kanamam bitmedi.. şimdi Dr bana ikinci aşılama ve çipli diyor. Ancak ben yaşım geregi ve de maddi açıdan tüp bebek yapmak istiyorum. Prof a gidiyorum ve aşılama bile 4 bine maal oldu. Sizce direkt tüp bebek mi yaptirmaliyim yoksa aşılama mi denemeliyim. Bir sağlıklı çocuğum olduğu için devlet de yaptiramiyorum karşılamıyor. Özel de yaptıranlar tüp bebek ne kadar maliyeti oldu paylaşirlarsa sevinirim. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Şimdiden teşekkür ederim

Devlet desteği alamadığınız için, bence aşılamayla para ve zaman kaybetmeye gerek yok. Şahsi fikrim, tüp bebek yaptırmanız.

Bencede aşılama ile vakit kaybetmeyin özelde 15.500 tedavi masrafı 6-7 arası ilaç tutuyor genel fiyatlar bu şekilde yada gideceğiniz kuruma göre ve tedavinin durumunu göre dahada fazlalaşabilir

Asilama ve tup bebek icin ayni igneleri kullanacaksiniz o ilac parasini odeyeceksiniz zaten bencede okadar igneyi kullanmisken asilama ile vakit kaybetmeyin bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…