ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Merhaba denk gelince yazmak istedim benimde bu hafta salı dondurulmuş embriyo transferim var, inşallah sağlıkla pozitif sonuclarımızı görürüz
Gunaydın
İkinizede bol şans hanımlar guzel haberlerinizi bizimlede paylasmanzı sabırsızlıkla bekliyoruz C Ckale
Tüp bebe yönelme nedeniniz neydi?
Kaçıncı tedavi?

Herkese gunaydin. iyi pazarlar. transfer bekleyen arkadaslara da bol sanslar. bugun benim transferimin 4. gunu. sol kasigimda dun aksamdan beri hafif batma var. agri diil de sanki igne batar gibi saniyelik. cok hafif bel agrilari regl olcakmis gibi gelip gidiyor. gaz ve siskinlik zaten kabullendik artik sizlerde neler var neler yok. nasil gidiyor?

Günaydın canım. Benim de transferimin 6. günü. Kasık ve bel ağrısı ara ara bende de oluyor. Özellikle biraz yorulunca hemen belim ağrıyor. Gaz ve şişkinlik her akşamın kaçınılmazı oldu artık. Tuvaletin yolunu arşınlayıp duruyorum
Sonuç güzel olsun da bunlar hiiiç önemli değil

aynen canim. tutsun da valla raziyiz artik. ben kan vermeye korkan, buyuk ilac yutmaya korkan bi insandimbu surecin sonunda artik nerdeyse kendim alicam kani

Gunaydınn
Benimde dunden beri ciddi bel ağrım var ayakta durunca oluyor. Kasık agrım hic yok demistim akşam sağ kasıgıma dedigin gibi batmalar oldu bi süre. Gaz konusuna lütfen girmeyelim Dun uzerine bu batmaları yasayınca yalan yok mercigemin varlıgına kendimii kaptırdım 9.gun gelsede test yapsam. Şuan icimden kan bile vermek geciyor

Kaçıncı gün oldu bugün senin bakim

Kızlarr ben çıktım transferdenminiklerimi aldım 14 Şubat test günüm inşallah güzel bir hediye olur bizim için
Benimde 14 subat test günüm haberdar edelim birbirinizi nasil geciyor günlerin nasil hisediyosun kendini agrin vln varmi .. banada iki tane konuldu inshallah rabbin hepimizin yüzünü güldürür

Benimde 4. Günüm. Iki akşamdır ben de bu batmaları hafif kasik agrilarini yasadim. Insallah bizimkilerin tutunduguna delalettir

Benimde 4. Günüm. Iki akşamdır ben de bu batmaları hafif kasik agrilarini yasadim. Insallah bizimkilerin tutunduguna delalettir
Benim kasık batması sadece bi kere dün akşam oldu. Ama belim dün tüm gün boyunca inanılmaz ağrıdı. Sabırsızlanıyorum!
Ne zaman test yapıcaksın

Transfer sonrasi, progesteron, 3 ya da 4 gün kadar estrofem kullaniliyor. Bir de coraspirin veren doktorlar var. Gonal f lucrin monopeptil tarzi ilaclar artık kullanılmıyor.
Allah sağlıkli evlatla sevindirsin sizi inşallah:)

Benimde 14 subat test günüm haberdar edelim birbirinizi nasil geciyor günlerin nasil hisediyosun kendini agrin vln varmi .. banada iki tane konuldu inshallah rabbin hepimizin yüzünü güldürür
Tabi haber veririm canım inşallah güzel haberleri vermek nasip olur birbirimizeBugün 2. Günüm benim şuan bi değişiklik yok canım. Senin kaçıncı günün?

Tabi haber veririm canım inşallah güzel haberleri vermek nasip olur birbirimizeBugün 2. Günüm benim şuan bi değişiklik yok canım. Senin kaçıncı günün?
Benimki 3 cü gün emriyosuya 31.de transfer oldum .. bendede hafif bel ve kasik agrisi var gögüslerinde bi deyisiklik yok hasas deyil baskada bisey yok

Benim kasık batması sadece bi kere dün akşam oldu. Ama belim dün tüm gün boyunca inanılmaz ağrıdı. Sabırsızlanıyorum!
Ne zaman test yapıcaksın
Bende cok sabirsizlaniyorum gecmiyoorrrr saatler günler normalde test günü cumartesi ama persembe gidip kan verir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…