ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

asilamanin olasiligi tup bebege oranla dusuk. ben kendi adima tup bebek yapmanizi oneririm. asilamayla da hamile kalanlar var ama daha az bir yuzde. fiyatlar 15- 20 bin arasi degisiyor sanirim. hastaneye doktora gore. ben izmirde yapiyorum. hersey dahil 17-18 bin filan gitmistir.

Kızlar transfere son 4 diyorum perşembe transferim olucak dualarınıza ihtiyacım var Bide bu progestan iğnesine başladım kalçam yumruk gibi oldu çok acıyor tavsiyeleriniz var mı

Kızlar transfere son 4 diyorum perşembe transferim olucak dualarınıza ihtiyacım var Bide bu progestan iğnesine başladım kalçam yumruk gibi oldu çok acıyor tavsiyeleriniz var mı
Merhaba, benimde ayni sizin gibi ve cok aciyor gunde 2 doz ayni anda progestan igne vurunuyorum transferden 4 gun once baslamistim bende.. hatta transfer gunu yapilan pruluton ile iyice feci oldu sol tarafim dediginiz gibi sert yumruk gibi her iki tarafimda, hemsire komsumuz makyaj pamuguna kolonya sikip koydu aciyan tarafa gercekten ise yariyor mu yoksa psikolojik plesebo etkisi mi emin degilim ama sizi cok iyi anliyorum bu arada insallah transferiniz cok guzel gecer

Çok teşekkür ederim kızlar ben de öyle düşündüm emin de olamadım. Çok sağolun

Devlet desteği alamadığınız için, bence aşılamayla para ve zaman kaybetmeye gerek yok. Şahsi fikrim, tüp bebek yaptırmanız.

Bencede aşılama ile vakit kaybetmeyin özelde 15.500 tedavi masrafı 6-7 arası ilaç tutuyor genel fiyatlar bu şekilde yada gideceğiniz kuruma göre ve tedavinin durumunu göre dahada fazlalaşabilir

Asilama ve tup bebek icin ayni igneleri kullanacaksiniz o ilac parasini odeyeceksiniz zaten bencede okadar igneyi kullanmisken asilama ile vakit kaybetmeyin bencede
Hepinize çok teşekkür ederim

Ben de İzmir deyim canım sen nereye gidiyorsun? İlk transfer mi senin memnun musun

Ben de İzmir deyim canım sen nereye gidiyorsun? İlk transfer mi senin memnun musun
canim tavmergende yaptim ben. cok memnun kaldim. ilk transferim evet. herkes guler yuzluydu. hemsireler harika davrandi. kan alandan tut, transfere giren hemsireye kadar. ben anesteziden cok korkuyordum. dunyanin en tatli anestezisti ile calisiyorlar. (sanirim iki tane var) icimi rahatlatti yumurta toplama isleminde, cok pozitifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…