ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Yaşım 42 iki kez yumurta toplama işlemi yaptırdım rezervim düşük olduğu için her defasında birtane toplantı biri işleme bile alınmadı digeride ikinci günde kaldı bu ay kendimi dinlendirmeye aldım mart ayında tekrardan başlıcam inşallah tedaviye

Yaşım 42 iki kez yumurta toplama işlemi yapıldı rezervim düşük olduğu için her defasında 1 tane yumurta toplantı biri işleme bile alınmadı biri de ikinci günde kaldı. Bu ay kendimi dinlendirmeye aldım mart ayında tekrar başlayacam inşallah tedaviye

Yaşım 42 trasfer aşamasına geçemedim çünkü emriyo oluşmadı henüz buruksel tüp bebek merkezine gidiyorum

Hayırlı kandiller dün opu olmuştum tek yumurta toplanmıştı bugün aradılar laboratuvar dan henüz döllenme olmamış yarın tekrar bilgilendirecegiz dediler bu süreçten geçen arkadaşların bilgisi vardır yarın için umut etmelimiyim ilk tüp bebek denemem olduğu için süreçleri bilmiyorum

Canım inşallah döllenme gerçekleşir benimde aynı oldu ilk gün aradılar döllenme gerçekleşmedi dediler Yarın tekrar arayıp bilgi vereceğiz dediler ertesi gün aradılar malesef bölünme olmadi dediler Inşallah seninki aynı olmaz umudunu yitirme bu güzel gecede duaların kabul olsun isterdimki bende ayni durumu yaşadım ve dollendi diyebilseydim

Daha önce doğal yollardan gebelik kayiplarim var ama aynı şeyleri yaşamaktan yorulduk tüp bebek tedavisine başladık bu süreç te yıpratıcı rabbim hayırlısını versin

Amin canım evet gerçekten çok zor ve yıpratıcı allah herkesin yardımcısı olsun eylül ayından beri tedavi oluyorum halen bir adım ilerleyemedim okadar yoruldumki hem maddi hem manevi o yüzden bu ay dinlenmeye aldım kendimi sonra tekrar devam edeceğim allahın izniyle

Bahceci umut ne kadar tuttu bilgi verebilirmisiniz benimde yas 43 benim iki sene once amh 4.33 idi simdi ne oldu bilmiyorum
Ben iki taneyi NGS ye yolladım. Birde kromozom vs… testleri yeniledik. Bir sene öncekileri istemiyorlar. Raporlu değilim ilaçlarla 45.000 TL yi buldu. Benim üç sene önce 0,50 amh.

Aynen cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah kaçıncı denemen di

Hanımlar ben bir salaklık yaptım..
Kandil diye annemlerde fitil yapmayınca gece 1 gibi 2 tane yaptım ve yattım. Sabahda işe gidicem diye 6 da yapıp 7 de kalktım. Ama şuan aralarındaki zaman az olduğu için belim inanılmaz ağrıyor. Regl olacak gibi kasıklarım kasılıyor.. Resmen yüksek doz uygulaması yaptım kendime…
Beklemekten başka çözüm var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…