Bahceci umut ne kadar tuttu bilgi verebilirmisiniz benimde yas 43 benim iki sene once amh 4.33 idi simdi ne oldu bilmiyorumBahçeci umut, yaş 43, bir aşılama 3 tüp bunuda sayarsak 4 tüp. AMH düşüklüğü yumurta azlığı ne dersen o
Merhaba 2022 tüp bebek serüveni başlığın adı bu şekilde arama bölümünden aratıp oraya yazın isterseniz :)Benide eklerseniz sevinirim
Olur canım kat benide
Yaşım 42 iki kez yumurta toplama işlemi yapıldı rezervim düşük olduğu için her defasında 1 tane yumurta toplantı biri işleme bile alınmadı biri de ikinci günde kaldı. Bu ay kendimi dinlendirmeye aldım mart ayında tekrar başlayacam inşallah tedaviye
Daha önce doğal yollardan gebelik kayiplarim var ama aynı şeyleri yaşamaktan yorulduk tüp bebek tedavisine başladık bu süreç te yıpratıcı rabbim hayırlısını versinCanım inşallah döllenme gerçekleşir benimde aynı oldu ilk gün aradılar döllenme gerçekleşmedi dediler Yarın tekrar arayıp bilgi vereceğiz dediler ertesi gün aradılar malesef bölünme olmadi dediler Inşallah seninki aynı olmaz umudunu yitirme bu güzel gecede duaların kabul olsun isterdimki bende ayni durumu yaşadım ve dollendi diyebilseydim
Ben iki taneyi NGS ye yolladım. Birde kromozom vs… testleri yeniledik. Bir sene öncekileri istemiyorlar. Raporlu değilim ilaçlarla 45.000 TL yi buldu. Benim üç sene önce 0,50 amh.Bahceci umut ne kadar tuttu bilgi verebilirmisiniz benimde yas 43 benim iki sene once amh 4.33 idi simdi ne oldu bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun cnmCanım ben iki kez yumurta toplama yaptırdım ama elimde hiç bir sey yok emriyo oluşmadı
o an şekerine bak canım eğer bi dengesizlik varsa, dr söyle şeker ilacı ekler e azından ben kullanıorum sabah akşam yarım.Tamam teşekkür ederim inşallah bir daha olmaz ama masama onuda ekleyeyim ne ararsan var zaten mini pazara döndüm
Daha olmadı ama aklımda bulunsun saol canımo an şekerine bak canım eğer bi dengesizlik varsa, dr söyle şeker ilacı ekler e azından ben kullanıorum sabah akşam yarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?