Değer kaçtı kimyasal olduğunda, benim de gününe göre düşük korkuyorum biraz, geç tutunma olabilir diyor hemşire ama pazartesi 3. Kez kan vericem hatta 4 bir kere de dayanamayıp önceden verdim benevet ya benımde aralıktakı transferım kımyasal oldu ıkı defa yükseldı değer sonra düştü ama 3.gün embriyosuydu bıtanecık sımdı 2 tane 5.gün embriyosu bakalım hayırlısı be kızceler
Yumurta toplama isleminden sonra anlasıldı yumurtalarım bu yüzden çok zor toplandı yumurtayı toplamak için kullanılan alet bile çok zor girmişYumurta zarinizin kalın oldugunu nasil anladilar acaba yani hangi islemden sonra bu belli oldu
Olur canım, bu süreçte telefon elimizden düşmüyorŞimdi bş kaç kişinin nick ini yasıcam eski mesajlar a daldım bulmak için
ezgi0071 ayguldiyebiri @Punk3 B Beklenmedikcevap Hep ayni hikaye Aytoss35
Kızlar yeni liste yapıyoruz katalım mı siniz de?
Yanına çubuk kraker koy her zaman dibinde olsun.Kızlar acıkınca neden eller ayaklar titrer ?? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum kan şekeri düştüğü İçin miydi
Neydi kız senin hasyanen unuttum vallahi baştan yaz sebebi yaşın kaçıncı denemenOlur canım, bu süreçte telefon elimizden düşmüyor
Tamam teşekkür ederim inşallah bir daha olmaz ama masama onuda ekleyeyim ne ararsan var zaten mini pazara döndümYanına çubuk kraker koy her zaman dibinde olsun.
Şubat-Mart transferleri ve hazırlık süreciBanaaa cevap verin kız adı ne olsun topiğin
Bahçeci umut, yaş 43, bir aşılama 3 tüp bunuda sayarsak 4 tüp. AMH düşüklüğü yumurta azlığı ne dersen oNeydi kız senin hasyanen unuttum vallahi baştan yaz sebebi yaşın kaçıncı denemen
Benim biraz yoğundu ama çok şey yapmadım yani. O kadar ilaç ve alttan karıştırdılar. Olacak o kadar dedim.Kızlar yumurta toplandıktan sonra ilk adette adetiniz yoğun ve uzun sürdü mü?
Selam canm beni de ekler misin dün transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi çift rahimlyim biri birine biri de birine konduListe yapıyoruz yeniden sen da yaz bilgilerini canısı yeni topik yapıcaz inşallah
Hangi merkez de canımSelam canm beni de ekler misin dün transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi çift rahimlyim biri birine biri de birine kondu
Erzurum buhara da yaptrdımHangi merkez de canım
Canım sen bebişlerinin kesesini görebildin mi randevum ne zaman5. Gün embriyosu canım, değerim 750 çıktı
Daha gitmedim haftaya göreceğiz inşallahCanım sen bebişlerinin kesesini görebildin mi randevum ne zaman
Ekliyorum canım bu arada inşallah tutar ikisi deErzurum buhara da yaptrdım
İnşallah canm yaş 30 ilk denemeEkliyorum canım bu arada inşallah tutar ikisi de
Olur canım kat benideŞimdi bş kaç kişinin nick ini yasıcam eski mesajlar a daldım bulmak için
ezgi0071 ayguldiyebiri @Punk3 B Beklenmedikcevap Hep ayni hikaye Aytoss35
Kızlar yeni liste yapıyoruz katalım mı siniz de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?