Dualarımız seninle canım Allahın izniyle insallah olacakMerhaba arkadaşlar benim de birazdan 5. Gün 1 adet transferim olacak dua edin olur mu
Çok teşekkür ederim eve geldiğimden beri uzanıyorum ancak öyle bir belirti yok insallah normaldirDualarımız seninle canım Allahın izniyle insallah olacak
Bisey olmaz cnm merak etme gerektiginde progestan igne olarak bile veriliyo fitilin zaten bi kismi cikiyor. Yani bisey olmaz ondanHanımlar ben bir salaklık yaptım..
Kandil diye annemlerde fitil yapmayınca gece 1 gibi 2 tane yaptım ve yattım. Sabahda işe gidicem diye 6 da yapıp 7 de kalktım. Ama şuan aralarındaki zaman az olduğu için belim inanılmaz ağrıyor. Regl olacak gibi kasıklarım kasılıyor.. Resmen yüksek doz uygulaması yaptım kendime…
Beklemekten başka çözüm var mıdır?
Be serumu aldınız? Benimde 4 mart inşMerhaba 25 şubatta transfer olan var mı? Ben embriyo yapıştırma ve serum aldım. Transfer sonrası kasık ve karın ağrısı çekiyorum benim gibi olan var mı
Daha olmadı ama aklımda bulunsun saol canım
hayırl olsun canım bende oraya gidiyorum geçen hafta trasnferim oldu,İstanbul tüp bebek merkezi doktorum aret kamar yaş 29 2 aşılama olmuştum bu ilk embriyo transferi olacakHatta arkadaşlar şuan klinikteyim kontrole geldim
ilk transferin mi canım ? hayırlı haberlerini alırız insallahhayırl olsun canım bende oraya gidiyorum geçen hafta trasnferim oldu,
yok canım 3. oldu iki düşük olmuştu, Ozan bey benim Doktorumda hepsi iyi ve çok ilğillier,hayırlı olsun sana dailk transferin mi canım ? hayırlı haberlerini alırız insallah
ahahah bana da verdiler ,çok sıkışık olduğum halde yapamadım:)Evet banada sürgü verildi ama ona yapamadim
çok saol canım hangi gün alacaksın haberini :)yok canım 3. oldu iki düşük olmuştu, Ozan bey benim Doktorumda hepsi iyi ve çok ilğillier,hayırlı olsun sana da
perşembe test günüm,canımçok saol canım hangi gün alacaksın haberini :)
haberdar et bizleri canım :)perşembe test günüm,canım
tamam canım senin nezaman?haberdar et bizleri canım :)
beni perşembe tekrar kontrole çağırdılar sanırım cumartesi yada pazar olacak trasnfer perşembe günü belli olur sanırımtamam canım senin nezaman?
Adet gününmü canım perşembe günün? adette tekrar rahim kalınlığına baktılar,ve bir hormon testi yaptılar,ona göre karar verdiler.beni perşembe tekrar kontrole çağırdılar sanırım cumartesi yada pazar olacak trasnfer perşembe günü belli olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?