Lh ve E2 ye falan bakarlarKızlar birşey soracağım doktora sormak aklıma gelmedi. Opudan önceki kontrolde kan tahlili isteriz dedi. Opudan önce hangi değerlere neden bakılıyor bilgisi olan var mı
Progestan ve e2 ye baktılar benim canımKızlar birşey soracağım doktora sormak aklıma gelmedi. Opudan önceki kontrolde kan tahlili isteriz dedi. Opudan önce hangi değerlere neden bakılıyor bilgisi olan var mı
O değerlerin nasıl olması bekleniyor canımProgestan ve e2 ye baktılar benim canım
Lh ve E2 ye falan bakar
Nasıl olması bekleniyor pekiLh ve E2 ye falan bakarlar
Prosgetanın 1.5 altı olması isteniyor taze transfer için e2 de olan yumurtalara göre belirleniyormuş onu bende tam net bilmiyorum. Ama benden 20 toplandı e2 1829 du taze oldu.O değerlerin nasıl olması bekleniyor canım
İyi olurHerkes yazsın bakalım ona göre yapalım olmadıses verinn kızçelerr
Yazıyorum senide canımBende yazıyorum
Yaş 29
Bursa Uludağ Fakültesinde tedavi gördüm
Azospermi ve ilk deneme8.gün 62.2 12.gün bi daha vericem
Evet beni ekleyin lütfenŞimdi bş kaç kişinin nick ini yasıcam eski mesajlar a daldım bulmak için
@ezgi0071 @ayguldiyebiri P Punk3 B BeklenmedikcevapHep ayni hikaye @Aytoss35
Kızlar yeni liste yapıyoruz katalım mı siniz de?
Yaşını nerde tedavi gördüğü tedavi sebebini kaçıncı denemen olduğunu yaz ekliyim canımEvet beni ekleyin lütfen
Yaş 34 İzmir Tavmergen’de tadavim oluyor. Doktorum Erol Tavmergen. Hızlı ileri ve morfoloji 0. İlk deneme ( hayırlısıyla son olur inşallah)Yaşını nerde tedavi gördüğü tedavi sebebini kaçıncı denemen olduğunu yaz ekliyim canım
2 kişi daha var tavmergen denYaş 34 İzmir Tavmergen’de tadavim oluyor. Doktorum Erol Tavmergen. Hızlı ileri ve morfoloji 0. İlk deneme ( hayırlısıyla son olur inşallah)
Aaa öyle mi? Listemiz nerde nasıl görebilirim2 kişi daha var tavmergen den
Ekledim ordan görebilirsinizAaa öyle mi? Listemiz nerde nasıl görebilirim
Şimdi bş kaç kişinin nick ini yasıcam eski mesajlar a daldım bulmak için
@ezgi0071 @ayguldiyebiri P Punk3 B BeklenmedikcevapHep ayni hikaye @Aytoss35
Kızlar yeni liste yapıyoruz katalım mı siniz de?
Doktorum muhammed rıza alimoğluHangi hastane yaş sebep ve kaçıncı deneme idi
Teşekkür ederimHemen ekliyim senide ,
Hangi merkez peki canımDoktorum muhammed rıza alimoğlu
yaş 23
6 ay klomen 1 aşılama ve bugünde ilk tüp bebek denemem
sebep çokpolikistikoverim yumurtalıgımın teki çokçok az çalısıyor ve yumurta zarım çok kalın oldugu için spermin içeri girmesi çok zormuş
Özel klinik canım merkez degilHangi merkez peki canım
Yumurta zarinizin kalın oldugunu nasil anladilar acaba yani hangi islemden sonra bu belli olduDoktorum muhammed rıza alimoğlu
yaş 23
6 ay klomen 1 aşılama ve bugünde ilk tüp bebek denemem
sebep çokpolikistikoverim yumurtalıgımın teki çokçok az çalısıyor ve yumurta zarım çok kalın oldugu için spermin içeri girmesi çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?