Hakkımızda hayırlısı canım hep dua ederken rabbim hayırlısı diye dua ettim ama bir gün bizde anne olacağız eminim derdimiz var dermanımızda var çok şükürÖyle tabi ki bekleyeceğim yine belli olmaz ama biraz gitti o dünkü enerji motivasyon bende çünkü adet ağırlarım var. Onlar olmasa belki bir motivasyon olurdu da kalmadı. Testim de ekte
7. Gün çift benimde ama bence tutmadı yani tutsa ille silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum ben. O yüzden yine adeti bekleyeceğim bakacağım duruma göre nasip kısmet her şeyin hayırlısı ama bugün silikte olsa çıkar diye çok umutlanmıştım içten içe. Eşim gece bence tuttu dedi şimdi diyemem çıkmadı diye ona.Daha çok erken kuzum, hem idrara geçme zamanı kandan farklı belki değer çok küçüktür idrarda çıkmıyordur. Pozitif oluyoruz. Umudu kaybetmiyoruz
Hayırlısı kuzum aynen hayırlısı ama ben biliyorum senin 2 bebeğinde seninle Allah’ın izni ile annelerine gelecekler bir daha da baştan falan almayacaksınHakkımızda hayırlısı canım hep dua ederken rabbim hayırlısı diye dua ettim ama bir gün bizde anne olacağız eminim derdimiz var dermanımızda var çok şükür
Buda tutmazsa benim her şeyi baştan alacaz moral motivasyon hepten gider valla
Dediğin gibi insan bi sakinlik arıyor ve sömürülmediğini hissetmek istiyor açıkçası benim cetrotide iğnesi ne alerjim olduğu için hastane ortamını tercih etmek istiyorum ve bu sefer pcr yaptırmadan olmak istiyorum açıkçası çünkü bende fobi oldu şuan bu 1 aydır kimse ile görüşmüyorum bu yüzdenMerhabalar seçenekleriniz hakkında bilgimi olduğu kadar paylaşayım bahçelievler medikal park ile görüşmeye gittim. Hastane aşırı kalabalık ve süreç uzun diye ben daha sakin bir yer olsun istedim ve doktorun tavrı bana aşırı rahat geldi. Eledim orayı. Şişli memorial ile online ön görüşme yaptım kadın aşırı ayrıntıcıydı yapmam gereken testleri bana yolladı kendi yaşadığım yerde yaptırdım ve tüp bebeği burada yaptırırsanız genetik tarama ve spermiyogram ücretsiz demişti. Hastane düşünsem orayı tercih ederdim ama ark tavsiyesi ile kendi kliniği olan bir dr da başladım ben. Doktoruma tedaviye başlamadan bile wp tam yazıyordum arıyor bilgi veriyor. Bu benim için öncrlikli birşeydi doktoruma ulaşabilmek ve sakinlik :)
Ahhahahah o nasılmış ya dua edeyim benimde öyle olsun hiç problem değil yeter ki bebek olsun da idrar da çıkmasınozmut benim bir büyük ablamın 2 tane çocuğu var ikiside idrarda 2. Aya kadar çıkmıyordu doktorlar bile şaşırıyordu ama çıkmıyordu hatta doktoru kendi yapmıştı testini hiç unutmam sen yanlış yapıyorsundur demişti ama negatif
O yüzden Ümit en güzeli kaybetmiyoruz
Sadece biri tutunmuş olabilir. Yada yeni tutundular değer düşük. 3. gündü demi seninkiler?7. Gün çift benimde ama bence tutmadı yani tutsa ille silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum ben. O yüzden yine adeti bekleyeceğim bakacağım duruma göre nasip kısmet her şeyin hayırlısı ama bugün silikte olsa çıkar diye çok umutlanmıştım içten içe. Eşim gece bence tuttu dedi şimdi diyemem çıkmadı diye ona.
İnşallah canım inşallahHayırlısı kuzum aynen hayırlısı ama ben biliyorum senin 2 bebeğinde seninle Allah’ın izni ile annelerine gelecekler bir daha da baştan falan almayacaksın
Ya aynen anlattığım gibi bende yaşanmış hikaye çokAhhahahah o nasılmış ya dua edeyim benimde öyle olsun hiç problem değil yeter ki bebek olsun da idrar da çıkmasın
Ya zaten insanı o yoruyor biraz herkes umut ediyor heyecanla bekliyor ama negatif i vermek bizi olumsuz etkiliyor ama senin için erken gün doğmadan neler doğar demiş atalarımız 9. Gün tekrardan yap bence inşallah pozitif tir7. Gün çift benimde ama bence tutmadı yani tutsa ille silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum ben. O yüzden yine adeti bekleyeceğim bakacağım duruma göre nasip kısmet her şeyin hayırlısı ama bugün silikte olsa çıkar diye çok umutlanmıştım içten içe. Eşim gece bence tuttu dedi şimdi diyemem çıkmadı diye ona.
Hayırlı olsun inşallahKızlar opudan çıktım dinleniyorum yatakta şükür
Gayet normal bende bel ağrısı yaşadım ve ayaklarım ağırdı hala da devam ediyorKızlar bel ağrısı olan yok mu transferin 2. Günü ama regl öncesi olan bel ağrısı gibi ağrım var normal mi?
Ay inşallah kuzum arayacaklarmış gün içinde bakalım 10 yumurta toplanmış sizce nasıl Kızlar az gibi geldi banaHayırlı olsunSorunsuz sıkıntısız döllensin bebek olsun inşallah yumurtalarınız
Benimde sadece o geldi aklıma biri tutundu mu diye acaba. Valla 3 değil 4 gibi değişik ama 5 değil çünkü salı opü oldum cumartesi transfer 4. Gün oluyor o da heralde 3 gibi bişeySadece biri tutunmuş olabilir. Yada yeni tutundular değer düşük. 3. gündü demi seninkiler?
Hiç az diye üzülme benim yengem den 5 yumurta toplandı 4 ü döllendi ve 2 si de doğdu şükürAy inşallah kuzum arayacaklarmış gün içinde bakalım 10 yumurta toplanmış sizce nasıl Kızlar az gibi geldi bana
Yok az değil dert etme hem sayı değil kalite önemliAy inşallah kuzum arayacaklarmış gün içinde bakalım 10 yumurta toplanmış sizce nasıl Kızlar az gibi geldi bana
Sıkma canını sağlıklı olanları önemli benden de 14 tane toplanmıştı ben sanıyorum yarısı sağlıklı çıkarAy inşallah kuzum arayacaklarmış gün içinde bakalım 10 yumurta toplanmış sizce nasıl Kızlar az gibi geldi bana
Öyledir sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izni ileİnşallah canım inşallahGeride embriyom olsa bu kadar stres yapmazdım ama tekrar baştan almak korkutuyor
Yaa ne güzel inşallah benimde çok elenmeden devam ederler rabbime emanetHiç az diye üzülme benim yengem den 5 yumurta toplandı 4 ü döllendi ve 2 si de doğdu şükür
Hey maşallah 8 tane çok iyi bir rakamÖyledir sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izni ileVar mı bir belirti bişey peki? Benimde tek sığındığım şey geri de 8 tane var artık bitene kadar devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?