ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Öyle tabi ki bekleyeceğim yine belli olmaz ama biraz gitti o dünkü enerji motivasyon bende çünkü adet ağırlarım var. Onlar olmasa belki bir motivasyon olurdu da kalmadı. Testim de ekte
Hakkımızda hayırlısı canım hep dua ederken rabbim hayırlısı diye dua ettim ama bir gün bizde anne olacağız eminim derdimiz var dermanımızda var çok şükür
Buda tutmazsa benim her şeyi baştan alacaz moral motivasyon hepten gider valla

ozmut benim bir büyük ablamın 2 tane çocuğu var ikiside idrarda 2. Aya kadar çıkmıyordu doktorlar bile şaşırıyordu ama çıkmıyordu hatta doktoru kendi yapmıştı testini hiç unutmam sen yanlış yapıyorsundur demişti ama negatif
O yüzden Ümit en güzeli kaybetmiyoruz

Daha çok erken kuzum, hem idrara geçme zamanı kandan farklı belki değer çok küçüktür idrarda çıkmıyordur. Pozitif oluyoruz. Umudu kaybetmiyoruz
7. Gün çift benimde ama bence tutmadı yani tutsa ille silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum ben. O yüzden yine adeti bekleyeceğim bakacağım duruma göre nasip kısmet her şeyin hayırlısı ama bugün silikte olsa çıkar diye çok umutlanmıştım içten içe. Eşim gece bence tuttu dedi şimdi diyemem çıkmadı diye ona.

Hayırlısı kuzum aynen hayırlısı ama ben biliyorum senin 2 bebeğinde seninle Allah’ın izni ile annelerine gelecekler bir daha da baştan falan almayacaksın

Dediğin gibi insan bi sakinlik arıyor ve sömürülmediğini hissetmek istiyor açıkçası benim cetrotide iğnesi ne alerjim olduğu için hastane ortamını tercih etmek istiyorum ve bu sefer pcr yaptırmadan olmak istiyorum açıkçası çünkü bende fobi oldu şuan bu 1 aydır kimse ile görüşmüyorum bu yüzden özel klinikte sanki daha yüksek tutar alıyorlar ama benimde Gebze de sonra dan gittiğim özel klinik 11 bin TL dedii tüp Bebek için Okan üniversitesi ile anlaşmalı hastanenin kendisi 7 buçuğa yapıyor ama buda bi kriter maalesef bakalım henüz karar veremedim tam olarak iyice araştırıyorum ona göre gidicez bakalım inşallah hepimiz için hayırlı olur pozitif olur

Ahhahahah o nasılmış ya dua edeyim benimde öyle olsun hiç problem değil yeter ki bebek olsun da idrar da çıkmasın

Sadece biri tutunmuş olabilir. Yada yeni tutundular değer düşük. 3. gündü demi seninkiler?

Hayırlısı kuzum aynen hayırlısı ama ben biliyorum senin 2 bebeğinde seninle Allah’ın izni ile annelerine gelecekler bir daha da baştan falan almayacaksın
İnşallah canım inşallah Geride embriyom olsa bu kadar stres yapmazdım ama tekrar baştan almak korkutuyor

Ya zaten insanı o yoruyor biraz herkes umut ediyor heyecanla bekliyor ama negatif i vermek bizi olumsuz etkiliyor ama senin için erken gün doğmadan neler doğar demiş atalarımız 9. Gün tekrardan yap bence inşallah pozitif tir

Sadece biri tutunmuş olabilir. Yada yeni tutundular değer düşük. 3. gündü demi seninkiler?
Benimde sadece o geldi aklıma biri tutundu mu diye acaba. Valla 3 değil 4 gibi değişik ama 5 değil çünkü salı opü oldum cumartesi transfer 4. Gün oluyor o da heralde 3 gibi bişey

Ay inşallah kuzum arayacaklarmış gün içinde bakalım 10 yumurta toplanmış sizce nasıl Kızlar az gibi geldi bana
Sıkma canını sağlıklı olanları önemli benden de 14 tane toplanmıştı ben sanıyorum yarısı sağlıklı çıkar elimde 3 tane kalmıştı valla bir tane olsun altın yumurta olsun diyor genel doktorlar

İnşallah canım inşallah Geride embriyom olsa bu kadar stres yapmazdım ama tekrar baştan almak korkutuyor
Öyledir sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izni ile Var mı bir belirti bişey peki? Benimde tek sığındığım şey geri de 8 tane var artık bitene kadar devamke

Öyledir sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izni ile Var mı bir belirti bişey peki? Benimde tek sığındığım şey geri de 8 tane var artık bitene kadar devamke
Hey maşallah 8 tane çok iyi bir rakam
Belirti işte sol kasıkta ara ara batma bel agrısı sol böbrek mi boşluk mu anlayamadım oraya doğru bir agrı oluyor birde dünden beri bacaklarım çöm agrıyor ama hep ayaktayım onu ona bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…