• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Umuttepe neresi bilmiyorum, Aynur hocadan memnunum, bugün arayıp görüşme randevusu alabilirsiniz isterseniz, uygun görürlerse ilaçları da yazarlar alır koyarsınız kenara, hemen hazırsın derse de başlarsınız, koordinatörler var orda tüp bebeğe bağlanırsanız onlar yönlendirir sizi tüm rapor işlemleri fiyatlar falan onlar ilgileniyor her konuda da bilgilendiriyorlar, raporunuzun ilaç süresini kaçırmayın gidin görüşün derim, hocadan randevu almanıza gerek yok, ben sabah arayıp koordinatör Cahit beyle görüştüm durumumu anlattım aynı gün beni hem bilgilendirme görüşmesine aldılar hem de Aynur hoca muayene etti yani aradan alırlar. Cahit bey ve Seyhan hnm iki koordinatör var. Bu arada raporun aslına ihtiyacınız yok sgknın sitesinde çıkıyor zaten, protokol no var reçetenize işledikleri onunla yapılıyor tüm işlemler, onlar rapor konusunu çok iyi biliyor bana orda çıkarttılar raporu ben çok detayını bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim kız ne güzel anlattın eşim salı günü izinli gidersem o gün gidebilirim inşallah 🙂

Çatlatma iğnesi yoktu bu kez
Testim varsa yap gitsin 🤣🤣 bende çatlatma iğnesi olmasaydı 5. Gün başlardım 🤣🤣 benimki 5. Gün çift embriyoydu seninki 6. Gün çift miş bir dünde fazla inşallah tutunmuşturlar 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Test yaparsan yaz😂

Testim varsa yap gitsin 🤣🤣 bende çatlatma iğnesi olmasaydı 5. Gün başlardım 🤣🤣 benimki 5. Gün çift embriyoydu seninki 6. Gün çift miş bir dünde fazla inşallah tutunmuşturlar 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Test yaparsan yaz😂
Ayy bugün için hiç cesaretim yok, tam insanı arada bırakacak bi seviyede olabilir, yarın yapıcam bakalım silik de olsa bişey görürsem hastaneye koşarım kesin ☺️

Valla yaptım yani sonuç güzel 🙈 ama ayın 14 de ovitrelle vurulmuştum belki onun etkisidir diyorum
Zaten çok aşırı belirgin çıkmadı
Ben ovitrelleden 10 gün sonra kan vermiştim 2 çıkmıştı, 10 günü geçmiş sizin o değildir diye düşünüyorum ama silik çizgiye çok itibar etmemek lazım ilaçlar da yapabiliyor diyorlar, kaçıncı gününüz bence takip edin tekrarlayın koyulaşırsa vardır 👍

Back