İdrar testi mi yaptınız inşallah vardır güzel sonuçKızlar günaydın @ozmut nerdesin yaptın mı testi ben yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar testi mi yaptınız inşallah vardır güzel sonuçKızlar günaydın @ozmut nerdesin yaptın mı testi ben yaptım
Çok teşekkür ederim kız ne güzel anlattın eşim salı günü izinli gidersem o gün gidebilirim inşallahUmuttepe neresi bilmiyorum, Aynur hocadan memnunum, bugün arayıp görüşme randevusu alabilirsiniz isterseniz, uygun görürlerse ilaçları da yazarlar alır koyarsınız kenara, hemen hazırsın derse de başlarsınız, koordinatörler var orda tüp bebeğe bağlanırsanız onlar yönlendirir sizi tüm rapor işlemleri fiyatlar falan onlar ilgileniyor her konuda da bilgilendiriyorlar, raporunuzun ilaç süresini kaçırmayın gidin görüşün derim, hocadan randevu almanıza gerek yok, ben sabah arayıp koordinatör Cahit beyle görüştüm durumumu anlattım aynı gün beni hem bilgilendirme görüşmesine aldılar hem de Aynur hoca muayene etti yani aradan alırlar. Cahit bey ve Seyhan hnm iki koordinatör var. Bu arada raporun aslına ihtiyacınız yok sgknın sitesinde çıkıyor zaten, protokol no var reçetenize işledikleri onunla yapılıyor tüm işlemler, onlar rapor konusunu çok iyi biliyor bana orda çıkarttılar raporu ben çok detayını bilmiyorum.
Valla yaptım yani sonuç güzel ama ayın 14 de ovitrelle vurulmuştum belki onun etkisidir diyorumİdrar testi mi yaptınız inşallah vardır güzel sonuç
hemen kan testi verin benceValla yaptım yani sonuç güzel ama ayın 14 de ovitrelle vurulmuştum belki onun etkisidir diyorum
Zaten çok aşırı belirgin çıkmadı
Uff ya benim yakınımda özel hastane yok devlette acil yapmıyorhemen kan testi verin bence
Mesela gidip bişeyi bahane edip muayene olsanız, ama gebelik şüphem var ilaç içemem test yapabilirmisiniz deseniz yaparlar mı acabaUff ya benim yakınımda özel hastane yok devlette acil yapmıyor
Kuşağım agrıyor gibisinden mi gitsem nenyapaam
Benim de yarın 6. Günüm yarın idrar testi yapsam çok mu erken ya , silik de olsa çıkmaz mıUff ya benim yakınımda özel hastane yok devlette acil yapmıyor
Kuşağım agrıyor gibisinden mi gitsem nenyapaam
Öyle yaparlar aslında bilemedim şimdi biraz daha saat ilerlesinde gideyim bariMesela gidip bişeyi bahane edip muayene olsanız, ama gebelik şüphem var ilaç içemem test yapabilirmisiniz deseniz yaparlar mı acaba
Valla bilmiyorum sonra böyle düşünüyor insan çatlatma iğnesi vuruldunuz muBenim de yarın 6. Günüm yarın idrar testi yapsam çok mu erken ya , silik de olsa çıkmaz mı
Benim bu kez dondurulmuş çift 6. Gün embriyo transferi oldu.Valla bilmiyorum sonra böyle düşünüyor insan çatlatma iğnesi vuruldunuz mu
Çatlatma iğnesi yoktu bu kezValla bilmiyorum sonra böyle düşünüyor insan çatlatma iğnesi vuruldunuz mu
Testim varsa yap gitsin bende çatlatma iğnesi olmasaydı 5. Gün başlardım benimki 5. Gün çift embriyoydu seninki 6. Gün çift miş bir dünde fazla inşallah tutunmuşturlarÇatlatma iğnesi yoktu bu kez
Tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsinValla yaptım yani sonuç güzel ama ayın 14 de ovitrelle vurulmuştum belki onun etkisidir diyorum
Ayy bugün için hiç cesaretim yok, tam insanı arada bırakacak bi seviyede olabilir, yarın yapıcam bakalım silik de olsa bişey görürsem hastaneye koşarım kesinTestim varsa yap gitsin bende çatlatma iğnesi olmasaydı 5. Gün başlardım benimki 5. Gün çift embriyoydu seninki 6. Gün çift miş bir dünde fazla inşallah tutunmuşturlar
Test yaparsan yaz
Aminn Tam emin değilim Valla inşallah tutunma pozitifidirTebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin
Ben ovitrelleden 10 gün sonra kan vermiştim 2 çıkmıştı, 10 günü geçmiş sizin o değildir diye düşünüyorum ama silik çizgiye çok itibar etmemek lazım ilaçlar da yapabiliyor diyorlar, kaçıncı gününüz bence takip edin tekrarlayın koyulaşırsa vardırValla yaptım yani sonuç güzel ama ayın 14 de ovitrelle vurulmuştum belki onun etkisidir diyorum
Büşra hayırlı olsun kuzum katlana katlana artsın inşallah iğne etkisi kalmamıştır artık 12 gün geçmiş.Aminn Tam emin değilim Valla inşallah tutunma pozitifidir
Evet transfer sonradı benim de oldu normalmiş, biraz hareketlenince geçiyor endişe etmeyin.Kızlar bel ağrısı olan yok mu transferin 2. Günü ama regl öncesi olan bel ağrısı gibi ağrım var normal mi?
Evet bende de bel ağrısı var. İlk günden beri arada gidip geri geliyor. Bazı günler hiç yok bazı günler tam eziyet. Çoğumuzda var normal yaniKızlar bel ağrısı olan yok mu transferin 2. Günü ama regl öncesi olan bel ağrısı gibi ağrım var normal mi?