Benim progestan fitil aspirin ve vitamin dışında ilaçım yok onaylarında etkisi yokturBen ovitrelleden 10 gün sonra kan vermiştim 2 çıkmıştı, 10 günü geçmiş sizin o değildir diye düşünüyorum ama silik çizgiye çok itibar etmemek lazım ilaçlar da yapabiliyor diyorlar, kaçıncı gününüz bence takip edin tekrarlayın koyulaşırsa vardır
Saol canımBüşra hayırlı olsun kuzumkatlana katlana artsın inşallah iğne etkisi kalmamıştır artık 12 gün geçmiş.
Acile git çok kötü kasık ağrım var dayanamıyorum ilaçta içemiyorum korkuyorum gebelik şüphem var de. Geçen sene böyle yaptırmıştım devletteBenim progestan fitil aspirin ve vitamin dışında ilaçım yok onaylarında etkisi yokturbugün 7. Günüm çift embriyo gayet belirgin bir çizgi aslında ama ilk olan çizgi kadar koyu değil
Babam kahvaltı için aradı annemler geldim şimdi bakayım öyle yapacam galibaAcile git çok kötü kasık ağrım var dayanamıyorum ilaçta içemiyorum korkuyorum gebelik şüphem var de. Geçen sene böyle yaptırmıştım devlette
Oo canım rahat ol bunun çatlatma iğnesi etkisiyle olcağını sanmam baya belirginKızlar testlerim1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Bildiğin kocaman pozitif bu maşallahKızlar testlerim1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Yaa inşallahOo canım rahat ol bunun çatlatma iğnesi etkisiyle olcağını sanmam baya belirgin
Yaptım canım tertemiz bembeyaz olsa bende olurdu etki falan değil senin ki. Benim de 2 embriyo büyük ihtimalle benim tutmadı gece çok karın ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacağım gibi.senin adına çok sevindim maşallah baya baya belirgin
Canım bana sorduysan 7. GünümKaçıncı günün dün bugün?
Hayırlı olsunKızlar opudan çıktım dinleniyorum yatakta şükür
Ne diyorduk günümüze kadar Ümit kesmek yok rabbim büyüktür hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun inşallahYaptım canım tertemiz bembeyaz olsa bende olurdu etki falan değil senin ki. Benim de 2 embriyo büyük ihtimalle benim tutmadı gece çok karın ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacağım gibi.senin adına çok sevindim maşallah baya baya belirginsana dedim çatlatma değil o bebek bebek hatta ikiz bebek
Merhabalar seçenekleriniz hakkında bilgimi olduğu kadar paylaşayım bahçelievler medikal park ile görüşmeye gittim. Hastane aşırı kalabalık ve süreç uzun diye ben daha sakin bir yer olsun istedim ve doktorun tavrı bana aşırı rahat geldi. Eledim orayı. Şişli memorial ile online ön görüşme yaptım kadın aşırı ayrıntıcıydı yapmam gereken testleri bana yolladı kendi yaşadığım yerde yaptırdım ve tüp bebeği burada yaptırırsanız genetik tarama ve spermiyogram ücretsiz demişti. Hastane düşünsem orayı tercih ederdim ama ark tavsiyesi ile kendi kliniği olan bir dr da başladım ben. Doktoruma tedaviye başlamadan bile wp tam yazıyordum arıyor bilgi veriyor. Bu benim için öncrlikli birşeydi doktoruma ulaşabilmek ve sakinlik :)Şuan şişli Memorial i de eledim bi kadın 10 bin TL çöp olmuş orada işlemden önce test istiyormuş bahçeci de test yapmıyor Muş Okan gibi ay napacağımı şaşırdım ya
2 embriyoda tutmuş bence kuzumCanım bana sorduysan 7. Günüm
Öyle tabi ki bekleyeceğim yine belli olmaz ama biraz gitti o dünkü enerji motivasyon bende çünkü adet ağırlarım var. Onlar olmasa belki bir motivasyon olurdu da kalmadı. Testim de ekteNe diyorduk günümüze kadar Ümit kesmek yok rabbim büyüktür hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun inşallah
Yaaa inşallah2 embriyoda tutmuş bence kuzum7. Gün bu kadar net çıkması zor.
Daha çok erken kuzum, hem idrara geçme zamanı kandan farklı belki değer çok küçüktür idrarda çıkmıyordur. Pozitif oluyoruz. Umudu kaybetmiyoruzYaptım canım tertemiz bembeyaz olsa bende olurdu etki falan değil senin ki. Benim de 2 embriyo büyük ihtimalle benim tutmadı gece çok karın ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacağım gibi.senin adına çok sevindim maşallah baya baya belirginsana dedim çatlatma değil o bebek bebek hatta ikiz bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?