ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Çok teşekkür ederim kız ne güzel anlattın eşim salı günü izinli gidersem o gün gidebilirim inşallah

Uff ya benim yakınımda özel hastane yok devlette acil yapmıyor
Kuşağım agrıyor gibisinden mi gitsem nenyapaam
Mesela gidip bişeyi bahane edip muayene olsanız, ama gebelik şüphem var ilaç içemem test yapabilirmisiniz deseniz yaparlar mı acaba

Mesela gidip bişeyi bahane edip muayene olsanız, ama gebelik şüphem var ilaç içemem test yapabilirmisiniz deseniz yaparlar mı acaba
Öyle yaparlar aslında bilemedim şimdi biraz daha saat ilerlesinde gideyim bari

Çatlatma iğnesi yoktu bu kez
Testim varsa yap gitsin bende çatlatma iğnesi olmasaydı 5. Gün başlardım benimki 5. Gün çift embriyoydu seninki 6. Gün çift miş bir dünde fazla inşallah tutunmuşturlar
Test yaparsan yaz

Testim varsa yap gitsin bende çatlatma iğnesi olmasaydı 5. Gün başlardım benimki 5. Gün çift embriyoydu seninki 6. Gün çift miş bir dünde fazla inşallah tutunmuşturlar
Test yaparsan yaz
Ayy bugün için hiç cesaretim yok, tam insanı arada bırakacak bi seviyede olabilir, yarın yapıcam bakalım silik de olsa bişey görürsem hastaneye koşarım kesin

Valla yaptım yani sonuç güzel ama ayın 14 de ovitrelle vurulmuştum belki onun etkisidir diyorum
Zaten çok aşırı belirgin çıkmadı
Ben ovitrelleden 10 gün sonra kan vermiştim 2 çıkmıştı, 10 günü geçmiş sizin o değildir diye düşünüyorum ama silik çizgiye çok itibar etmemek lazım ilaçlar da yapabiliyor diyorlar, kaçıncı gününüz bence takip edin tekrarlayın koyulaşırsa vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…